ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
bob_catΜέλος
26/06/2007, 17:51:37
quote:
Δυστυχώς ο κόσμος έτσι όπως είναι τώρα, δύσκολα θα ξυπνήσει. Έχουν φροντίσει για την ημιμάθεια του, τη παραπληροφόρηση του. Ακόμα φροντίζουν πλέον σιγά σιγά να αρχίσει να δουλεύει 12ωρα χωρίς αργίες, έτσι ωστέ να μην έχει το χρόνο ή τη διάθεση να στοχαστεί. Και τα ΜΜΕ εξακολουθούν να παπαγαλίζουν... Ρίξε και λίγες ασωτίες στο μείγμα, έτσι ώστε το μυαλό να πηγαίνει στο πως θα χαλάσουμε τα λιγοστά λεφτά και ελεύθερο χρόνο μας σε ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά, και σε όργια, και πείτε μου ποιός θα αντιδράσει...

Έχει ξυπνήσει, στις ιδιαίτερες συζητήσεις απέναντι στην μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα όλοι πιστεύουν με βεβαιότητα οτι υπάρχουν κάποιοι πολύ ψηλά τους που τους εκμεταλλεύονται άσχημα.
Αλλά δέν διανοούνται να αντιδράσουν πιθανώς γιατί αισθάνονται ανήμποροι μπροστά στον άγνωστο γίγαντα.

Αεί ο Θεός γεωμετρεί

26/06/2007, 19:05:15
«Η Αγγλία θα περιορισθή εις τους Σάξωνας»
«Αγγλία εις μόνους Σάξονας»
Εγώ καταλαβαίνω ότι οι Άγγλοι θα αφήσουν τα πλοκάμια τους και θα είναι όπου κατάγονται!
Η Σαξωνία πότε λέχθηκε;

Kαταρχήν Χρήστο στην πρώτη σελίδα αν πας, θα δείς ημερομηνία 2004 ή 2005, απο την 3η σελίδα αρχίσαμε του 2007.
Λές ότι το 99% των προφητείών είναι τρίχες κατσαρές!!!
Ήταν ο Γέροντας Παΐσιος τρίχες;
Οι κύριο μέρος των προφητειών είναι απο αυτόν και απο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Λές ότι "αμέτρητοι άλλοι δώσανε προφητείες με ημερομηνίες και αποδείχτηκαν πλάνοι και ψεύτες"
Ποιά ορθόδοξη προφητεία έδωσε άμεσα ημερομηνία και δεν το ξέρουμε;
ΕΜΕΣΑ όμως;;;
Πολλές ορθόδοξες προφητείες δώσανε στο περίπου βέβαια τον χρόνο!
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!
Το τρανότερο παράδειγμα είναι η έλευση του Χριστού, που το λέγανε οι γραφές πότε θα γίνει (Παλαιά Διαθήκη) και το έλεγε και ο Ιωάννης ο Πρόδρομος ότι ειχε έρθει η ώρα τότε, αλλά ποιός πίστεψε;

Όσο για τον πολιτικό λόγο που είδες, ήταν ίσως και ο μοναδικός μέσα στο θέμα.
Δεν λέγονταν τέτοια τόσο καιρό και καλό είναι να μην τα μπερδέψουμε τώρα.
Επίσης μιλάγαμε τόσο καιρό για ορθόδοξες προφητείες, που επαναλαμβάνω όλες την ίδια ιστορία λένε.
Προφητείες άλλων δογμάτων και θρησκειών δεν υπήρχαν και τόσο και άν θέλεις ποσοστό κιόλας άντε να ήταν της τάξης του 5% μόνο να τις θίξουμε.

26/06/2007, 19:39:38
Ο χρόνος περνάει Μιτσάκο και θα έπρεπε να αρχίσεις να ανησυχείς...
Τι έγραψες ποιό πάνω με τι καταληκτική ημερομηνία;;;
Και επειδή εγώ ΔΕΝ είμαι καλός χριστιανός, μπορείς να φανταστείς από που θα αρχίσω τα μπινελίκια;;
Το προφήτευσα και θα γίνει...
26/06/2007, 20:53:02
Παλι τα ιδια και τα ιδια... Μητσακος,

Δεν νοεις να καταλαβεις!

Οι Εβραιοι ΟΜΩΣ ακομα περιμενουν τον Χριστο! Μην ξεχνας οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειδαν στο Προσωπο του Ιησου, τον Υιο του Θεου! Περα απο αυτους, απο τους μαθητες και επειτα, που "αλλαξαν" τον τροπο Πιστης τους, οι λεγομενοι Χριστιανοι...

26/06/2007, 20:54:21
Μέχρι τότε δεν μπορείς να λές τίποτα.
Ο.Κ.;
26/06/2007, 20:56:21
Eνα μενει να γινει... Να σηκωθουν απο τον ταφο τους οι "Γεροντες" και να παρουν στο κυνηγι αυτους που τους παρερμηνευουν.... Ε ρε και να ρθει η Ημερα της Κρισεως... εκει θα δουμε ποσο "μετριεται" η Πιστη του καθενος μας!!!!

26/06/2007, 21:07:32
Για ποιά παρερμηνία μιλάς;
Copy paste δεν είναι τα κείμενα που έχω δώσει;
Πιστός ξεπιστός ότι λέγανε, λέγανε.
OANNHSEA και λοιποί που δεν πιστεύτε, τα είπαν όπως τα είπαν οι Γέροντες ή νομίζετε και εσείς ότι άλλα είπαν;
Εκτός και η αντίληψή μου δεν έχει καταλάβει πως υπάρχει ενδεχόμενη παραχάραξη στα λόγια.
Αλήθεια τόσοι και τόσοι που πήγαιναν να ακούσουν τον Πάτερ Παΐσιο και τα δημοσίευσαν όσα έλεγε, γιατί δεν αντιδρούν αν υπάρχει ασάφια έστω στα κείμενα που κυκλοφορούν;
Πλάκα κάνουμε τώρα;
26/06/2007, 21:33:28
quote:

Για ποιά παρερμηνία μιλάς;
Copy paste δεν είναι τα κείμενα που έχω δώσει;
Πιστός ξεπιστός ότι λέγανε, λέγανε.
OANNHSEA και λοιποί που δεν πιστεύτε, τα είπαν όπως τα είπαν οι Γέροντες ή νομίζετε και εσείς ότι άλλα είπαν;
Εκτός και η αντίληψή μου δεν έχει καταλάβει πως υπάρχει ενδεχόμενη παραχάραξη στα λόγια.
Αλήθεια τόσοι και τόσοι που πήγαιναν να ακούσουν τον Πάτερ Παΐσιο και τα δημοσίευσαν όσα έλεγε, γιατί δεν αντιδρούν αν υπάρχει ασάφια έστω στα κείμενα που κυκλοφορούν;
Πλάκα κάνουμε τώρα;

Γιατι, ποιοι, περα απο κατι Λιακοπουλοι, Βελοπουλοι και ΣΙΑ πηγαν να ακουσουν ή εστω ακουσαν το Πατερα Παϊσιο, και βγηκαν στα καναλια για να τα πουνε??? Ολοι οι υπολοιποι, τα κρατησαν για τον εαυτο τους! Δεν χρειαστηκε να δημοσιευσουν τιποτα! Εξαλλου, ο ιδιος ο Πατερας τι ειπε???? Ειχε πει, οτι δεν χρειαζεται να "βγουν" παραπερα!

26/06/2007, 22:09:51
Aυτή την απορία την έχω απο παλιά.
Ποιός είναι αυτός ο Βελόπουλος;
Τον έχω ψάξει στο ίντερνετ τίποτα.

Όλοι αυτοί πάντως και τόσοι άλλοι, δεν ήταν ο Λιακόπουλος που άλαζε ψευδόνυμα:
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΟΜΗΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΣΕΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α., ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΡΚΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΛΑΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΦΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ι.Ε.Α., ΑΘΗΝΑ
ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΙΕΡΕΥΣ π.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ , ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤΙΚΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ
Το περιοδικό Παρακαταθήκη που έβγαλε ολόκληρο τέυχος;;;

26/06/2007, 22:18:16
Aυτά για να μην λέμε πως δεν μας λένε τον χρόνο οι Προφήτες μας...

Κοσμάς ο Αιτωλός

"Τό ποθούμενο θά γίνη στήν τρίτη γενεά. Θά τό ιδούν τά εγγόνια σας. "

(Ελέχθη εν Χειμάρρα - Η σπουδαιοτάτη αύτη προφητεία τού Αγίου, η οποία έτρεφε τήν γλυκυτέραν ελπίδα τού υποδούλου Γένους, έλαβε καταπληκτικήν επαλήθευσιν. Διότι οι χρόνοι τής απελευθερώσεως τού Έθνους είναι πράγματι η τρίτη γενεά από τών χρόνων πού προεφήτευσεν αυτήν ό 'Aγιος, καθόσον, ώς γνωστόν, εκάστη γενεά υπολογίζεται εις 25 έτη)

"Θάρθουν οι κόκκινοι σκούφοι κι ύστερα οι 'Aγγλοι επί 54 χρόνια, καί κατόπιν θά γίνη Ρωμαίικο."

(Ελέχθη εν Κεφαλληνία περί τής απελευθερώσεως τής Επτανήσου - "Κόκκινοι σκούφοι" ονομάζονται οι Γάλλοι στρατιώται ως εκ τού χρώματος τών καλυμμάτων τής κεφαλής κατά τούς ναπολεοντείους χρόνους. Η προφητεία αύτη εύρε καταπληκτικήν εκπλήρωσιν. Διότι μετά τούς Ενετούς εις τήν Επτάνησον εγκατεστάθησαν οι Γάλλοι, καί μετά τήν αναχώρησιν τούτων ήλθον οι 'Aγγλοι, τών οποίων η παραμονή διήρκεσε 54 έτη, δηλαδή όσα καί προεφήτευσεν ο 'Aγιος. Τώ 1810 κατέλαβον ουσιαστικώς οι 'Aγγλοι τήν Επτάνησον (εκτός τής Κερκύρας, η οποία παρεδόθη τώ 1815 είς τόν Κάμπελλ), καί τώ 1864 παρέδωκαν αυτήν είς τήν Ελλάδα.)