- ΓΥΝΑΙΚΕΣ--ΘΡΗΣΚΕΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ!
-------------------------
CyBeR_JiM iZ BaCk !!!
-------------------------
ΕΙΠΑΜΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ξΕρω ξερω. Θα κλειδωθεί πριν καλα καλα αρχισει. Αλλά πείτε μου σας παρακαλώ. Η κατηγορια αυτή σε τί το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ αποβλέπει. Μπορουν για παράδειγμα "ενα κοριτσι με γυαλινα ματια", καποια "στιχιομενα σπιτια", οι πεντέλες και οι πάρνηθες, Οι Ε και Τα καπακια των υπονομων, τα βριλ απο τα βριλισια, τα τραπεζακια και τελοσ παντον ολα όσα ανεφθυνα γραφονται εδω κατα καιρους να βελτιωσουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ?.*
Αλήθεια το θέμα που ξεκίνησες σε τι είδους "βελτίωση" προάγει?
Όποιοι δεν μπορούν να αποκτήσουν την προσοχή με την εφράδεια του λόγου τους, βρίσκουν άλλους ποιο εύκολους δρόμους.....
και απλά επειδή δεν μασάω τα λόγια μου ο αγαπητός Labolas Glasya θα την "βρίσκει τώρα που ασχολούμαστε και μαζί του.
καθε ενας απο εμας, εχει "δει", "ακουσει", "διαβασει", "πει" καποια πραγματα που με την κοινη λογικη και τις εως τωρα γνωσεις του πολιτισμου μας, δεν εξηγουνται.
προσπαθει λοιπον να δει εαν, υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που εχουν τετοιες εμπειριες και αν μπορουν να εξηγηθουν.
σαφως και υπαρχουν αλαφροισκιωτοι, που τρομαζουν με το εκτο κουδουνισμα του τηλεφωνου, αλλα οι περισσοτεροι προβληματιζονται (εχοντας ταυτοχρονα και σωας τας φρενας) απο τις καταστασεις που εχουν βιωσει.
θεωρω τον εαυτο μου τυχερο, που "ειδα" καποια πραγματα.
πριν "δω", ειμουν σκεπτικιστρια σαν και σενα. δεν πιστευα τιποτα.
μετα ομως....
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.