- ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
"Give and thou shall receive"...συγγνωμη για το ορθογραφικο λαθος.
[/quote]ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΜΑ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ...ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ "ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ..." ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΠΑΝΤΑ...ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ!!ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΡΓΕΙ ΕΤΣΙ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ Σ' ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΓΙ' ΑΥΤΟ "ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ..." ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:ΦΙΛΕ REPTILE, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΡΡΟΕΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ...ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΩ...ΡΙΓΩ.. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ...ΑΝΑΣΤΑΤΟΝΟΜΑΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ..ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ..ΔΙΚΑ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΑΦΩΣ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΟΤΑΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ.... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Φίλε Καποδίστρια,
Τι είναι τα συναισθήματα?
Είναι τα ίχνη όσων βιώσαμε, όσων ζήσαμε...
Τα οποία έριξαν τις μπογιές τους μέσα μας και άφησαν αυτό το κάτι...
Αυτό δεν είναι δικό μας...αν το κρατήσουμε είναι σα να φυλακίζουμε την καρδιά μας...
Αυτό ανήκει σε όλους...
Δίνοντάς το δε χάνουμε κάτι δικό μας...δε πρόσεξες το φώς στα κεριά...
...σε ποιόν ανήκει?...ποιός θα αρνηθεί να το μοιράσει?...
'
'~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Υ.Γ. Και να πω οτι ΔΕΝ ειμαι τελειος.Ισως ειμαι ο πιο ατελης απο ολους.
Edited by - Masvidal on 07/08/2003 18:34:40
quote:ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΘΙΞΕ Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ..ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΑΣ;ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ "ΑΛΛΟΥ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ...ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΕΚΕΙ".. ΦΙΛΕ ΟΜΩΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ(ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΑΒΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ...ΑΡΑ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ Ή ΠΑΡΕΦΡΑΣΑ(;), ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ..... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Φιλτατη kapodistria.Αρκετες φορες εχω δωσει ξεροντας οτι δεν προκειται να λαβω (και δεν μιλαω μονο υλικα αλλα και ψυχικα).Αλλα δεν δινω δεκαρα γι'αυτο.Θα μου πεις "δεν ελαβες απο το ατομο που εδωσες αλλα ελαβες εμμεσως απο αλλου".Ακομα κι αν δεν λαβω ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,εγω θα δινω συμφωνα με τις δυναμεις μου και ακομη παραπανω. Με βαθυτατη εκτιμηση,Masvidal !!!Υ.Γ. Και να πω οτι ΔΕΝ ειμαι τελειος.Ισως ειμαι ο πιο ατελης απο ολους.
Edited by - Masvidal on 07/08/2003 18:34:40
Συγνώμη που δε γίνομαι κατανοητός.
Όπως προείπα,
quote:
Τι είναι τα συναισθήματα?
Είναι τα ίχνη όσων βιώσαμε, όσων ζήσαμε...
Τα οποία έριξαν τις μπογιές τους μέσα μας και άφησαν αυτό το κάτι...
Αυτό δεν είναι δικό μας...αν το κρατήσουμε είναι σα να φυλακίζουμε την καρδιά μας...
Αυτό ανήκει σε όλους...
Δίνοντάς το δε χάνουμε κάτι δικό μας...δε πρόσεξες το φώς στα κεριά...
...σε ποιόν ανήκει?...ποιός θα αρνηθεί να το μοιράσει?...
διαγράφω την πορεία των συναισθημάτων που βιώνουμε,
εξηγώ οτι αφήνουν κάποια ίχνη μέσα μας...αυτό το κάτι.
Βεβαίως δεν εννοώ να μοιράζουμε τα συναισθήματά μας, αλλά, πηγαίνοντας παραπέρα, να μοιράζουμε την τελική αίσθηση που βιώνουμε.
Ζώντας και δρώντας θετικά, μόνο θετικό μπορεί να υπάρξει τριγύρω μας...
Αυτό είναι που εννοώ πως πρέπει να δίνουμε, αυτό το Φώς της Αγάπης.
Δε μπορώ να σε προτρέψω να το κάνεις, μπορείς μόνο να το αισθανθείς ως ανάγκη εσύ και μόνον...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
αυθορμητα λεω ναι,αυθορμητα δεν χαλαω χατηρι,αυθορμητα κανω ευτηχισμενους τους γυρω μου,αυθορμητα μονος μενω.
πολλες φορες,(τις περισσοτερες), κανουμε πραγματα διαρκως και διαρκως χωρις να σκεφτουμε τις επιπτωσεις ,χωρις να σκεφτουμε τι αντικτυπο θα εχει,ετσι και η αποφαση του να δινουμε ολο μας το ειναι ,ειναι κατι που πολλοι απο εμας δεν το σκεφτονται,οχι γιατι δεν το αντιλαμβανονται,αλλα γιατι προσφερεις κατευθειαν απο την καρδια και μονο απο την καρδια,απο το μεγαλειο της καλοσυνης,της αγαπης ,παραμεριζοντας προσωπικα ωφελη και αλλου ειδους σκεψεις,επειδης το μυαλο ,δεν εχει θεση στα της καρδιας.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
Ζώντας και δρώντας θετικά, μόνο θετικό μπορεί να υπάρξει τριγύρω μας...
Αυτό είναι που εννοώ πως πρέπει να δίνουμε, αυτό το Φώς της Αγάπης.
Δε μπορώ να σε προτρέψω να το κάνεις, μπορείς μόνο να το αισθανθείς ως ανάγκη εσύ και μόνον...~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ REPTILE ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ...Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
καλησπερα σας φιλοι μου:)
αυθορμητα λεω ναι,αυθορμητα δεν χαλαω χατηρι,αυθορμητα κανω ευτηχισμενους τους γυρω μου,αυθορμητα μονος μενω.
πολλες φορες,(τις περισσοτερες), κανουμε πραγματα διαρκως και διαρκως χωρις να σκεφτουμε τις επιπτωσεις ,χωρις να σκεφτουμε τι αντικτυπο θα εχει,ετσι και η αποφαση του να δινουμε ολο μας το ειναι ,ειναι κατι που πολλοι απο εμας δεν το σκεφτονται,οχι γιατι δεν το αντιλαμβανονται,αλλα γιατι προσφερεις κατευθειαν απο την καρδια και μονο απο την καρδια,απο το μεγαλειο της καλοσυνης,της αγαπης ,παραμεριζοντας προσωπικα ωφελη και αλλου ειδους σκεψεις,επειδης το μυαλο ,δεν εχει θεση στα της καρδιας.με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΜΑΝΟ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗ...ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ...ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ...
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ego eimai genika apo tous anthopous...pou dinoun...genikotera..eite psixika...eite ulika..ktl
Den perimeno kaneis na ektimisei kati..apla etsi eimai..kai an merikes fores bgeno ego to thima..analambano k tis euthines.. :-)
Ciao..
Κι' όμως... πόσες φορές έχω πει μέσα μου "να, κοίτα... πόσο ΔΙΝΟΥΝ αυτοί οι άνθρωποι! Θέλω και 'γω να γίνω εθελοντής σε αυτό που πιστεύω ότι με γεμίζει περισσότερο.." κι' όμως... βρισκοντας "αφορμές" για την έλλειψη του χρόνου, το αναβάλλω!
Ας αρχίσουμε όλοι να σκεφτόμαστε τι δίνουμε, κάνοντας αυτοκριτική και ίσως μετά (ίσως...) ας κρίνουμε τους γύρω μας...

* Irene *
~ Love is the only truth ~
quote:
Δίνω... γεμίζω με χαρά, μία γλυκιά ζέστη γεμίζει την ψυχή μου!Ας αρχίσουμε όλοι να σκεφτόμαστε τι δίνουμε, κάνοντας αυτοκριτική και ίσως μετά (ίσως...) ας κρίνουμε τους γύρω μας...
~ Love is the only truth ~
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.