- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Θυμάσαι ημερομηνία καπετάνιε?
Ακριβως την ημερομηνία?
Αλλιώς δεν έχει αξία ο σχολιασμός μου.
μπορει και ναχει βρε τυχερουλη!
αν περιμενουμε να μπει ο Νταβελης166 και να απαντησει περι ημερομηνιας, τη βαψαμε. ![]()
καλυτερα να τον ρωτησω απο κοντα στο βουνο...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
Ευχαριστώ τη συμμορία του Νταβέλη
Νταβέλης ? ? ?
Ποιός είναι πάλι τούτος ???
quote:
γιατί με έκανε να ξαναπιστέψω στους ανθρώπους...
Αν και μερικοί έχεουν δηλώσει κατηγορηματικά ότι είναι Vril
Ξέρετε, αυτοί που ανήκουν στην Υπερβόρεια φυλή, που είναι ψηλοί, πανέμορφοι, αγγελικής εμφάνισης, και κατέχουν φοβερές δυνάμεις και τεχνολογίες ...
quote:Η συχνή και αρκετά νηφάλια ενασχόλησή μας με το σύνολο της Πεντέλης και όχι μόνο με τη γνωστή της σπηλιά, πιθανών να μας άνοιξε κάποια πύλη επικοινωνίας με αυτήν, έτσι ώστε συχνά να παρατηρούμε κάποιες λεπτομέρεις που άλλοι δεν βλέπουν.
μωρε πολλοι βλεπουν και ακουνε αλλα δεν μιλανε...
πχ το οτι οι "αγγελοι" ειναι αντρας και γυναικα το πρωτοπαρατηρησε φιλη εντελως ασχετη με την ερευνα ή την αναζητηση.
αν δεν ημουν εγω που την πηγα στην σπηλια, δεν θα μαθαινα πιθανον ποτε την παρατηρηση της.
τοσοι ερευνητες μπηκαν στο εκκλησακι, τοσοι γνωστοι που την ψαχνουν, αλλα σε αυτην αποκαλυψε η σπηλια το φυλο τους.
.
.
πολυ ωραια και κατανοητα ταγραψες βριλη μου!
αλλα ειναι λιγο δυσκολο σε οποιον δεν το βιωσει απο κοντα το οτι το βουνο δημιουργησε εναν δεσμο σε ατομα με διαφορετικες αντιληψεις και προσεγγιση στο θεμα.
να διευκρινησω κι εγω λοιπον πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!
.
.
και οπως ειπε ο ταϊμτραπηντ Πανουσης:
ειναι πουλι!
ειναι αεροπλανο!
ειναι η συμμορια της Πεντελης!!! ![]()

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
Τι περιμένετε?
Να δουλεύουν όλα ρολόϊ?
Πάντως η μεγένθυση είναι πολύ εντυπωσιακή...

να παραθεσω αλλο ενα περιεργο φαινομενο στις φωτογραφησεις?
εχει συμβει και στην σπηλια, αλλα συμβαινει συχνοτερα στο δεξι τουνελ.
οι φωτογραφιες που ακολουθουν τραβηχτηκαν 8 - 9 - 04.
ολες με φλας, το οποιο σημειωταιον δεν φωτιζει περα απο 5 μετρα.
εξαλλου εγω για ορμπς τραβαγα φωτογραφιες εκεινη τη μερα.
η πρωτη τραβηχτηκε στις 15.20

η δευτερη στις 15.21

και η τριτη επισης στις 15.21

η τελευταια ειναι και η φυσιολογικη.
το φως της μερας συν το φλας δεν φτανουν για να φωτισουν το βαθος του τουνελ.
στις δυο πρωτες ομως λαμπουν ολα.
.
σκουπιδι, ορμπ, και ουπς!.. τι ειναι αυτο στο βαθος???

τα ματια του ψιονικου μου σκυλου! ![]()
ελεγα να την πουλησω στην ομαδα παραμυθεας την φωτογραφια, αλλα λογω των ημερων ειπα να ειμαι good... ![]()
.
.
ευχομαι καλο Ελληνικο Πασχα σε ολες και ολους σας!!! ![]()
Στη δεύτερη φωτογραφία... αυτή που μπαίνοντας μέσα την έχεις πάρει λίγο πιο κοντά για ποιό λόγο μετατόπισες το μεγάλο ξύλο και το έβαλες παράλληλα στο μικρό??

Μία τέτοια ακτίνα όμως μπορεί να επιφέρει αλλαγή του καιρού, καταστροφή (μερική) της Ιονόσφαιρας και πολλά άλλα προβλήματα. Φανταστήτε ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν κεραυνό 1000 φορές πιο υσχιρό από οποιονδήποτε έχουμε δει μεχρι σήμερρα...
Άμα ξέρει κάνεις τίποτα περισσότερο ας το πεί και σε μας...
Uriel, ο Εωσφόρος.
Ο φέρων το φώς και την φλόγαν.
*Γνώθι σαυτόν ήνα αγαπήσεις αλλήλους*
αυτή...που τα κατάφερε!
καποιοι αλλοι λενε οτι επιπλεον ισως χρησιμευει να ελεγχει μεχρι και το ανθρωπινο μυαλο ! Μια πολυ διαδεδωμενη θεωρια σε ξενα sites ειναι οτι προκειται για οργανο ελεγχου τον channelings, κανοντας τα μεντιουμς να πιστευουν οτι μιλανε σε αλλες οντοτητες, ενω στην πραγματικοτητα μιλανε με το haarp !
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
ΠΡΟΧΟΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
Στο θέμα μας. Την περίοδο που έγινε το ατύχημα στα Ίμια, είμασταν με την Τουρκία στα πρόθυρα του πολέμου. Για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα η "καλή μας φίλη " Αμερική, έστειλε ένα πλοίο (νομίζω αεροπλανοφόρο) στο χώρο της μεσογείου, ώστε να μπορεί να επέμβει αν γίνει κάτι.
Καλά εώς εδώ...
Έλα όμως που ενώ είχε αρκετά άλλα πλοία πολύ κοντά στη Μεσόγειο, ή και μέσα σε αυτή, προτίμησαν να στείλουν ένα συγκεκριμένο που βρισκόταν στον Ινδικό ωκεανό. Σε αυτό μάλιστα ακουγόταν ότι υπήρχε και μια συσκευή ελέγχου του καιρού. Εκείνο το βράδυ λοιπόν που έγινε το ατύχημα, που οφειλόταν στην ξαφνική αλλαγή του καιρού!!!!!!, είμασταν με την Τουρκία έτοιμη για το μεγάλο μπαμ... Και για να κοπάσουν τα πνεύματα, ξεσηκώθηκε θύελλα στο Αιγαίο, ωστέ να μη μπορεί να κάνει κανείς τίποτα. Μόνο που δεν υπολόγισαν για το ελικόπτερο και χάθηκαν έτσι αυτά τα παιδιά.....
Κρίμα....
![]()
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΚΑΤΙ ΤΟ "ΜΑΓΙΚΟ"
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
loipon
apo ti stigmi pou i mageia den exei apodedixtei oti einai poio apotelesmatiki apo tin texnologia ton an8ropon kaneis den nomizo na to pistebe oti egine kati apo ti mageia
alloste
einai kai 8ema koultouras
an ginotan to 1821 kati tetio mias kai den eixan tetia texnologika epitegmata san ta simerina 8a elegan oti prokite gia mageia
simera poios pistebei sti mageia?
elaxistoi (sto sinolo genika milao kai sigekrimena enoo tous skliropirinikous tis mageias oxi autous pou lene isos na eiprxei)
exo psa3ei to 8ema peri mageias exo diabasei polla pragmata kai den leo pragmata tou aera , oti leo tora einai psagmeno poli
see ya all ;)
I Stand Alone

Καντε click στο link...
http://www.haarp.alaska.edu/
...open minds are better minds!