ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO'S ΣTIΣ AΓIOΓPAΦIEΣ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO'S ΣTIΣ AΓIOΓPAΦIEΣ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Beba31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Smokin_7Μέλος
03/08/2005, 11:49:06
H φαντασία και η ουφολογία πάνε κιερχονται κάθε εποχή και απο όλους τους λαούς. Το να φτάσει στο σημείο ακόμα και ο χριστιανισμός να την βαλει μπροστά για τους σκοπούς του που την καταρίπτει ευθέως απο το δόγμα του δείχνει τις διαστάσεις που έχει πάρει.
Τα μαγικά χαλιά και οι μαγικές σκούπες που πετάνε μεταμορφώθηκαν σε στρογγυλούς καλοδιακοσμημένους ιπτάμενους δίσκους
Τί άλλο θα δούμε ακόμα!!!
03/08/2005, 11:58:18
Μα, δεν πιστεύω πως θέλουν να μας κάνουν κακό.
Ίσως να είναι αρκετά εξελιγμένοι τεχνολογικά και να θέλουν να εξερευνήσουν το διάστημα, όπως ακριβώς κι εμείς.
Το να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας αφού δε μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

03/08/2005, 11:58:50
Μα, δεν πιστεύω πως θέλουν να μας κάνουν κακό.
Ίσως να είναι αρκετά εξελιγμένοι τεχνολογικά και να θέλουν να εξερευνήσουν το διάστημα, όπως ακριβώς κι εμείς.
Το να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας αφού δε μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα.

Smokin_7Μέλος
03/08/2005, 12:03:27
Σοβαρά??
Άν υπάρχουν και είναι πολύ πιό εξελιγμένοι απο μας και μας βλέπουν δέν βλέπω κανένα λόγο να μή μας εμφανιστούν και να ρθούν να ζήσουν παρέα μας, αρχηγοί θα είναι άλλωστε ότι θέλουν θα μας κάνουν!!
Αλλα να εμφανίζονται σε δυό τρείς μόνο και να κρύβονται απο όλους τους υπόλοιπους μάλλον αυτό θα σημαίνει οτι οι δύο τρείς τους έχουν δει μόνο στη φαντασία τους
BebaΝέο Μέλος
03/08/2005, 12:49:08
Γιατί εμείς πρέπει να είμαστε η αρχή του κόσμου;
Γιατί πριν απο εμάς να μην υπήρχε κάτι άλλο; Προυπήρχε στον πλανήτη και έχουν βρεθεί άπειρα τέτοια δείγματα...
Πρόσφατα αποδεικνύεται πως αρχαιολογικά ευρήματα της γης έχουν να κάνουν με διάφορα πράγματα που ανακαλύπτονται σιγά σιγά σε άλλους πλανήτες. Tελευταία ασχολούμαι λίγο και με την EΞΩΓHINH APXAIOΛOΓIA και έχω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να παραθέσω στη συζήτησή μας...
Aναμείνατε...!
Lord_AsrielΜέλος
03/08/2005, 13:40:35
Dying_Incubus :

quote:

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν αποκαλυπτόταν η ύπαρξη τους?
Η θρησκεία θα κατέρρεε, αφού θα αποδεικνυόταν πως το ανθρώπινο γένος δεν είναι το μοναδικό στο σύμπαν, η κοινωνία μας θα άλλαζε αφού θα άλλαζε κι ο τρόπος σκέψης της θα άλλαζε...
Οπότε, είναι λογικό να αποκρύπτονταν οποιεσδήποτε περαιτέρω αναφορές κι αποδείξεις.

Δεν νομίζω ότι θα κατέρεε η θρησκεία, αν αναφέρεσε στο χριστιανισμό, γιατί
παρόλο που δεν αναφέρετε πουθενά στην Αγία Γραφή για εξωγήινους κτλ δεν
αναφέρετε και πουθενα στο ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο νοήμων όν στο σύμπαν.
Το ότι ο Θεός μπορεί να δημιούργησε και μετά την εκδίωξη του ανθρώπου απο τον
παράδεισο και να μήν το είπε στον άνθρωπο είναι πιθανόν. Άλλωστε δεν νομίζω οτι
από τότε ξεκουράζετε..!
Η γνώμη μου είναι ότι μπόρει και να υπάρχουν. Τώρα για το κατά πόσο οι εμφανίσεις
Α.Τ.Ι.Α. στην τέχνη, αγιογραφίες και μή και οτιδήποτε άλλο, δεν είναι παρα μονο η
άποψη του εκάστοτε καλλιτέχνη για να παρουσιάσει κατι με το δικό του στίγμα και
φαντασία και όχι αναφορά σε θεάσεις "παράξενων" οχημάτων, αντικειμένων,
υπάξεων, δυστυχώς μόνο ο ίδιος μπορεί να το ξέρει.

Καλή συνέχεια.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

KrisnnaΜέλος
03/08/2005, 14:56:14
Παρακάτω εμφανίζονται απεικονίσεις της Θεάς Ινάννας (για τους Σουμερίους), ή ΙΣΤΑΡ (για τους Βαβυλωνίους).
Συσχετίζεται με την δική μας ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Σύμφωνα με τους μελετητές η ενδυμασία της συμβολίζει στολή αστροναύτη με τα εξαρτήματα της. Μπορείτε να την δείτε και εσείς καλύτερα άν δείχνει κάτι τέτοιο. Οι προτομές βρέθηκαν σε ναούς στο Μαρί, και στον Ναό του Ασσούρ :

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

Demon_LordGRΜέλος
03/08/2005, 22:46:30
πραγματικά ετυπωσιακές οι εικόνες όμως δεν νομίζω να οφείλονται σε ufo αν εκεί το πάτε!δηλαδή δεν πιστεύω οι ζωγράφοι να εμπνεύστηκαν απο τους εξωγίηνους!είναι απλά δικές τους εμπνεύσεις!έχω δεί και τέτοιου τύπου εικόνες σε ανάγλυφα στις πυραμίδες!διαστημόπλοια,αεροπλάνα,υποβρύχια!ποιό λογικό είναι οι αιγύπτιοι να εμπνεύστηκαν απο τους άτλαντες παρά απο εξωγίηνους:)
03/08/2005, 23:06:09
quote:
Ελευθερία, δε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν είναι γήϊνη τεχνολογία ή όχι.
Αν το σκεφτούμε με τη λογική το όλο θέμα δεν γίνεται να είμαστε το μοναδικό γένος ανάμεσα σε τόσα δισεκατομμύρια γαλαξίες.

Αγαπητέ Dying_Incubus,θα ήταν πράγματι πολύ..κοντόφθαλμο...το να πιστεύουμε πως στο σύμπαν,σε αυτό το άπειρο σύμπαν είμαστε μόνοι.
Όπως είπε και ο Νταίνικεν σε κάποιο από τα βιβλία του:Αυτό θυμίζει μια λιμνούλα με βατράχια,όπου αυτά δεν έχουν φύγει ποτέ από εκεί.Δεν γνωρίζουν άλλες λιμνούλες,μεγαλύτερες,με περισσότερη τροφή.
Κάθονται εκεί,και δεν υπάρχει γι'αυτά τίποτε άλλο στον κόσμο.
Εγώ πιστεύω ότι και σε άλλους πλανήτες υπάρχει ζωή.
Δεν ξέρω τί είδους ζωή μπορεί να είναι.
Ίσως εντελώς διαφορετική από ότι πιστεύουμε.
Εκεί που έχω ενστάσεις είναι στο γεγόνος της συχνότητας των θεάσεων.
Εντάξει βρε παιδιά, μας μελέτησαν,έμαθαν τα πάντα για μας όλα αυτά τα χρόνια.Επίσης έχω προσέξει πως όταν υπάρχει έξαρση σε τέτοιες θεάσεις,είναι σε διάφορα μέρη τον ίδιο καιρό.Μετά επικρατούν μεγάλα κενά,χωρίς εμφανίσεις και πάλι από την αρχή.Φαύλος κύκλος.
Μερικές φορές έχω την εντύπωση πως παίζουν μαζί μας.
Είναι σαν κάποιοι(συνανθρωποί μας και φυσικά γήινοι)να θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε σε UFO.
Και αν ισχύει αυτό...γιατί τόσο επίμονα προσπαθούν?
Περιμένω απαντήσεις σας πάνω σε αυτό.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

04/08/2005, 01:31:36
Εδώ δεν ξέρω τι να σου απαντήσω, Ελευθερία....

quote:
Μερικές φορές έχω την εντύπωση πως παίζουν μαζί μας.
Είναι σαν κάποιοι(συνανθρωποί μας και φυσικά γήινοι)να θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε σε UFO.
Και αν ισχύει αυτό...γιατί τόσο επίμονα προσπαθούν?
Περιμένω απαντήσεις σας πάνω σε αυτό.

Ίσως έχεις δίκιο!

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 10:59:31
DaemonLordGR
καλή σκέψη, αλλά και οι Άτλαντες τι ήταν; Aν πρόκειται για ανθρώπους με εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία και...διαφορετικές διαστάσεις απο τις σημερινές δικές μας (έχουν βρεθεί -και σκεπαστεί-αρκετοί ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 3,5 μέτρων και κρανία υπερμεγέθη...
Mήπως καταλήγουμε ξανά στο ίδιο συμπέρασμα;...

beba