- ΕΛΛΗΝΕΣ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ-«ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ».... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΕΛ-ΛΗΨΗ, ΕΛ-ΑΣΜΑ, ΕΛ-ΚΥΘΡΟ, ΕΛ-ΠΑΣΟ, ΕΛ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΛ-ΚΟΣ, ![]()
![]()
ερωτησεις σαφεις...
που χρηζουν απαντησεις...
αν εισαι αξιος να απαντησεις
Δειξε μου μια αναφορα στους Ε πριν το 85
κανε ενα τεστ dna και δειξε μου το Ελληνικο σου γονιδιο
Δωσε το site με την αναφορα της ΝΑΣΑ στην χρονια 2012 και τον ερχομο τον Ε
Αποδειξε οτι οι Ε που ερχονται ειναι Ελληνες.
μπορεις αν θελεις να κανεις και σκονακι![]()
![]()
![]()
Για να περασεις το τεστ πρεπει να απαντησεις τουλαχιστον σε 2 Ερωτησεις κατ επιλογην σου
Στο τελος περασε απο ψυχιατρο να κανεις και μια εξεταση και.... θα σε ειδοποιησουμε ![]()
![]()
![]()
Οσο για τα περι παναθηναικου
Ιστορια
Ο παναθηναικος γενηθηκε απο την παναθηναικη Ιδεα και δεν εχει καμια σχεση με του Ε....
Προσπαθειες Νεοναζιστων να εισχωρησουν στον παναθηναικο και να εκφρασουν την μαλακια που τους δερνει εγιναν και στο παρελθον
Υπηρξε μια εποχη (τοτε εσυ πηγαινες σηγουρα στι νηπιαγωγιο )που οταν εμπαινε το τρυφιλι στο γηπεδο ολη η 13 και η 14 χαιρετουσαν φασιστικα καθως κατι τυπακια με ξυρισκενο κεφαλι ειχαν κανει τον παναθηναικο φυτωριο Νεοναζισμου
Ο Γ βαρδινογιαννης τους εκοψε τον Βηχα και τα εισιτηρια το 1985 (νομιζω)
Ελπιζω να μην γινεται κατι τετοιο και τωρα
Β) στο γηπεδο πηγαινω σπανια γιατι ειμαι απο την επαρχια και οταν πηγαιωο πηγαινω στην επισημων (καθοτι βολεμενος)
και γ) οταν δεν πηγαινω βλεπω τον αγωνα στην ΝΟVA καθοτι βολεμενος![]()
![]()
![]()
οσο για τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ που λεει
quote:ναι ναι το ακουσα
στα Σκόπια, οι Έλληνες αποτελούν την καθοδηγητική αριστοκρατία και ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ είχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!
Το πραγματικο του ονομα ειναι γλιγορης και τον βαφτισε ο σημιτης στα γληγορα .....![]()
![]()
![]()
και η μαμα του απλωνε τα ρουχα της στον ηλιο οπως ολλες η Ελληνιδες μαμαδες..
Προσφατα εμαθα αποφασιασατε να Υιοθετησεται τον Ναπολεων ως Ελληνα
(και αυτουνου η μανα το ηδιο ηλιο χρησιμοποιουσε...)
αληθεια γιατι δεν υιοθετητε και καμια γυναικα ετσι για αλλαγη
.....με τοσους -ανδρες- που εχεται αποδειξει και υιοθετησει Ελληνες KΨΜ θυμιζει η ομαδα....
Μηπως δεν γουσταρεται γυναικες???
... δεν σας παραξενευει αραγε εσας το οτι ολοι αυτοι που ονομαζεται Ελληνες ειναι ο πεθαμενοι και δεν μπορουμε να τους ρωτησουμε την γνωμη τους
μονο εμενα παραξενευει αραγε
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;;;;
και κατι αλλο
αν σας μαθαινουν οι δασκαλοι σας οτι το γαμ***σι ειναι κατωτερο ενστικτο τι να πω πρεπει να σας και τους εχει φαει η Μ****** Α (αν παρεμβει ο Αδμιν ενοω Μαρμαγκα)![]()
![]()
αν δεν παρεμβει ενοω οτι καταλαβει ο καθενας)![]()
![]()
![]()
Anyway.... Ζήτω η νεα εποχη......ζητω η VISA μου .....ζητω η παναθα ![]()
![]()
![]()
αληθεια πως γραφεται το ζητω;;;
δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι
δεν διαφωνουμε επι της ουσιας παρα μονο στοοτιθεωρεις οτι ο λαος κοιμαται
διαφωνω
πιστευω οτι το συλογικο κριτηριο ειναι ζωντανο και επιλεγει παντα την καλυτερη δυνατη απο τις υπαρχουσες επιλογες του
ψαξε το Ιστορικα και θα δεις οτι παντα ο λαος εκανε την καλυτερη δυνατη απο τις επιλογες που ειχε
τωρα αν δεν ειχε παντα τις καλυτερες που θα μπορουσε ειναι αλλο θεμα
Σε ατομικο επιπεδο δεν ισχυει κατι τετοιο αλλα δεν αναφερθηκε κατι τετοιο (οτι ισχυει) απο εμενα
ΠΒ*
προκειτε για οργανωση που εδρασε (κατα πολους δρα ακομα ) με σκοπο την αναβιωση των παναθηναιων ως αγωνες στην πορεια αναμηχθηκε με την πολιτικη....δημαρχια κα
αυτη η οργανωση ειναι η μαμα του σημερινου παναθηναικου το 1908
εγιναν προσπαθειες να κοπει ο λορος οταν αρχισε ο επαγγελματισμος στο ποδοσφαιρο δεν ξερω τι εγινε
κατα πολους επαναλαμβανω η οργανωση υπαρχει ακομα
ουτε για τον ΝΟΠΟ
κατα την γνωμη μου η αποψης σου ειναι οπισθοδρομικες με πολυ προγονοπληξια μεσα
οπου ο πατριωτισμος και ο φασισμος ανα κατευεται με τα προηγουμενα και τον φοβο για το αγνωστο(εβραιους) καθως και ζηλια ....αναπαραγωντας ετσι μια συγχονη Ελληνικη κακομοιρια αντιστοιχη του χριστιανισμου ...
οσο για το βιβλιο με τις αναφορες στους Ε
ειναι πολυ ευκολο ο καθενας να βρει σημαδια αλωκοτα ενδεχομενος εικονες παραξενες καποια συνβολα απο εδω και απο εκει και να τα συνδεσει με τους Ε και με οτιδοιποτε ψαχνει εντελει να δει
Το να αποδειξει τα λεγομενα του ειναι δυσκολο
Περιμενω ενα επισημο εγραφο των Ε με ημενια του 1985 και οχι αναφορε καποιου συγγραφεα που αισθανθηκε την αναγκη (γιατι αραγε ) να γραψει βιβλιο επι του θεματος...
οπως περιμενω το site της ΝΑΣΑ και το γονιδιωμα το ελληνικο
και να συμπληρψσω μερικες ακομα λεξεις που αρχιζουν απο ΕΛ
ΕΛ-ΕΦΑΝΤΑΣ, ΕΛ-Α (μηπως ηταν και αυτοι Ε κατι πηρε το αυτι μου) ΕΛ-ΑΣΩΝΑ (ψαχτε το κατι θα βρειτε) ΕΛ-ΑΤΤΩΜΑ ΕΛ-ΑΦΡΥΣ( στο χωριο μου λεμε βλαμενος,στοκος κλπ) ΕΛ-ΑΦΡΟΝΟΥΣ ΕΛ-ΒΕΤΙΑ (εκει κατι παιζεται μην πανε οι Ε κατα κει απο λαθος)ΕΛ-ΔΑ ΕΛ-ΔΥΚ (προφανεστατα οργανωσεις δικιες σας)ΕΛ-ΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (εξηγησου τι σχεση εχετε)ΕΛ-ΗΝΑΔΙΚΟ (χωρος που μαζευστε;;)
quote:
TΟ ΝΟΗΜΑΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΡΗΞΗ, ΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ….ΜΑΚΡΥΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ…..ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΟ…ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…..ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΛ-ΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ,…….ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ…ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΗ!!!!!!
Βρες μου ένα μόνο ΠΟΣΤ, από τα 1200, που να κάνω προπαγάνδα, η να δίνω κατεύθυνση σε κάποιο, εδώ η στη δημοθοινια… (Αλήθεια την έκλεισε!!!
δεν έχει πρόσβαση πια όποιος θέλει? Αν μη τι άλλο να σου δώσω να διαβάσεις ορισμένα….μαργαριτάρια!
)
Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με καμία ομάδα, ΙΣΜΟ, μπλατβασκυ, θρησκεία η αίρεση! Δεν έχω καμία σχέση, πιστεύω η Ταύτιση, με κανένα μέλος από το Εσωτερικά.... Η μόνη πίστη που μπορείς να μου αποδώσεις…. είναι η ΝΟΗΣΗ… και αν προτιμάς ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!
Προτιμώ να διαβάζω τις πήγες… (και για ατυχία πολλών, το έχω κάνει).. παρά να διαβάζω βιβλία του κάθε έμπορα! Α,,,ΞΕΧΑΣΑ!!! Εσύ λες έμπορο εμένα!
Αλήθεια Βαγγελάκη, τι πούλησα?![]()
Αν ψάξεις καλά, το μόνο που θα βρεις, (τουλάχιστον σε μένα) είναι ένα σωρό ερωτήσεις, προς όλες τις κατευθύνσεις! …Φυσικά λέω και πως τα βλέπω….(αφού πρώτα ακούσω τον άλλο), μα δεν έβαλα σε κανένα το μαχαίρι, δεν βρίζω, και δεν υποτιμώ με λόγια σε προσωπικό επίπεδο ΚΑΝΕΝΑ! ….
Μάθε λοιπόν πως ο δάσκαλος (Φουρακης) τα βιβλία του… μου τα χάρισε….Σε πολλά σημεία δεν συμφωνώ με τα πιστεύω και τις δοξασίες του, ένας ο λόγος που αποχώρησα….μα ο ποιο σοβαρός ήταν μέσα στο γραφείο του, μου είπε πως από τη συγγραφική.. ΖΕΙ... Ένταξη τώρα με το ΕΜΠΟΡΑΣ?
Τώρα αν θέλεις και εσύ να ψάξεις λίγο…..ΒΡΕΣ το ΠΟΣΤ του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ και ΦΙΛΟΥ του επι δεκαπενταετία, (ΚΑΡΜΑΝΩΡΑ…. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ…..)….και ίσως….καταλάβεις.
Τέλος για τους Ε, γράψεις δεν γράψεις…υπάρχουν δεν υπάρχουν… και ότι στα αλήθεια υπάρχει Βαγγελάκη,…έρχονται πολλά αλλά πριν…. με πρώτα από όλα, η ευγένεια ψυχης!
Αυτη ναι, και αρμόζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 28/02/2004 22:15:12
ΠΒ*
ΠΒ*
quote:
ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!
Αφού για σένα είμαι παπαγάλος, εξήγησε μου τι ακριβώς παπαγάλισα, έτσι θα κανεις καλό σε μένα και στα υπόλοιπα μέλη!
quote:
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΞΕΡΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΤΗΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!
Αν δεν κάνω λάθος, στα περισσότερα στοιχεία σου γράφεις και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ! Οι περισσότεροι φιλόσοφοι που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα, είναι ευγενικοί! Βλέπεις τι παθαίνει κανείς όταν δεν διαβάζει Πήγες…. μα τους ερμηνευτές!
quote:
ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?ΣΤΑ Α...Α ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΩΜΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΩ!
Σε κατηγορώ? Με συγχωρείς αυτό πως ονομάζεται?
quote:
ΕΛ-ΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ,…….ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ…ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΗ!!!!!!
Προεκλογική άμιλλα? ![]()
Τα Α…Α σου, να τα προσέχεις…. Κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας!![]()
Τώρα για το τι δέχομαι η δεν δέχομαι Βαγγελάκη, πάει μακριά η βαλίτσα! Εμένα με ενδιαφέρει στο βαθμό, που ότι κατηγορείς εδώ μέσα τους άλλους, δεν το εφαρμόζεις εσύ στον Εαυτό σου, μιας και γίνεσαι με την σειρά σου, όχι το φερέφωνο της μπλατβασκυ….μα κάποιου άλλου!
Βλέπεις τώρα την ΟΥΣΙΑ του λόγου μου?
Τέλος για το Φουρακη δεν είναι κατακριτέο το να βγάζει κάποιος λεφτά με την συγγραφική! Μα όταν γράφει πως ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ήρθε από την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,*(έστω και αν το αντέγραψε από άλλον) και δεν σκέφτεται, μα πως είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να έρθει από την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, και να κάνει λάθος όλες τις κινήσεις των ΠΛΑΝΗΤΩΝ….?
Δεν θα σου προκαλούσε εντύπωση, τόσο το κύρος, όσο και το ότι ΠΟΥΛΑΕΙ….ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ???
Τέλος,
άρχισες κάπως έτσι…
quote:
Είστε αξιοθρήνητοι, ιδεολογικά τρομοκρατημένοι, ακόμα και το ψεύτικο ολοκαύτωμα, θυμόσαστε μονομερώς, έχετε κάνει την κακομοιριά αξία! Ο ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ δεν είναι σωβινισμός αλλά αγάπη στο ανώτερο, σεβασμός στον άνθρωπο και στον πολιτισμό!
Άρχισε πρώτα εσύ... μιας και σοφιστικά γύρισες την καραμέλα, πως δήθεν σε κατηγόρησα ως ΑΓΕΝΗ!!!!
Δεν είμαι ο ΚΑΡΜΑΝΟΡ.
quote:
Να συμπληρωσωΕΛ-ΛΗΨΗ, ΕΛ-ΑΣΜΑ, ΕΛ-ΚΥΘΡΟ, ΕΛ-ΠΑΣΟ, ΕΛ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΛ-ΚΟΣ,
![]()
ερωτησεις σαφεις...
που χρηζουν απαντησεις...
αν εισαι αξιος να απαντησειςΔειξε μου μια αναφορα στους Ε πριν το 85
κανε ενα τεστ dna και δειξε μου το Ελληνικο σου γονιδιο
Δωσε το site με την αναφορα της ΝΑΣΑ στην χρονια 2012 και τον ερχομο τον Ε
Αποδειξε οτι οι Ε που ερχονται ειναι Ελληνες.μπορεις αν θελεις να κανεις και σκονακι
Για να περασεις το τεστ πρεπει να απαντησεις τουλαχιστον σε 2 Ερωτησεις κατ επιλογην σουΣτο τελος περασε απο ψυχιατρο να κανεις και μια εξεταση και.... θα σε ειδοποιησουμε
Οσο για τα περι παναθηναικου
Ιστορια
Ο παναθηναικος γενηθηκε απο την παναθηναικη Ιδεα και δεν εχει καμια σχεση με του Ε....
Προσπαθειες Νεοναζιστων να εισχωρησουν στον παναθηναικο και να εκφρασουν την μαλακια που τους δερνει εγιναν και στο παρελθον
Υπηρξε μια εποχη (τοτε εσυ πηγαινες σηγουρα στι νηπιαγωγιο )που οταν εμπαινε το τρυφιλι στο γηπεδο ολη η 13 και η 14 χαιρετουσαν φασιστικα καθως κατι τυπακια με ξυρισκενο κεφαλι ειχαν κανει τον παναθηναικο φυτωριο Νεοναζισμου
Ο Γ βαρδινογιαννης τους εκοψε τον Βηχα και τα εισιτηρια το 1985 (νομιζω)
Ελπιζω να μην γινεται κατι τετοιο και τωραΒ) στο γηπεδο πηγαινω σπανια γιατι ειμαι απο την επαρχια και οταν πηγαιωο πηγαινω στην επισημων (καθοτι βολεμενος)
και γ) οταν δεν πηγαινω βλεπω τον αγωνα στην ΝΟVA καθοτι βολεμενος
οσο για τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ που λεειquote:ναι ναι το ακουσα
στα Σκόπια, οι Έλληνες αποτελούν την καθοδηγητική αριστοκρατία και ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ είχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!Το πραγματικο του ονομα ειναι γλιγορης και τον βαφτισε ο σημιτης στα γληγορα .....
και η μαμα του απλωνε τα ρουχα της στον ηλιο οπως ολλες η Ελληνιδες μαμαδες..
Προσφατα εμαθα αποφασιασατε να Υιοθετησεται τον Ναπολεων ως Ελληνα
(και αυτουνου η μανα το ηδιο ηλιο χρησιμοποιουσε...)
αληθεια γιατι δεν υιοθετητε και καμια γυναικα ετσι για αλλαγη
.....με τοσους -ανδρες- που εχεται αποδειξει και υιοθετησει Ελληνες KΨΜ θυμιζει η ομαδα....Μηπως δεν γουσταρεται γυναικες???
... δεν σας παραξενευει αραγε εσας το οτι ολοι αυτοι που ονομαζεται Ελληνες ειναι ο πεθαμενοι και δεν μπορουμε να τους ρωτησουμε την γνωμη τους
μονο εμενα παραξενευει αραγε
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;;;;
και κατι αλλο
αν σας μαθαινουν οι δασκαλοι σας οτι το γαμ***σι ειναι κατωτερο ενστικτο τι να πω πρεπει να σας και τους εχει φαει η Μ****** Α (αν παρεμβει ο Αδμιν ενοω Μαρμαγκα)αν δεν παρεμβει ενοω οτι καταλαβει ο καθενας)
Anyway.... Ζήτω η νεα εποχη......ζητω η VISA μου .....ζητω η παναθα
αληθεια πως γραφεται το ζητω;;;
Αγαπητέ Drumx13
Θα σε διορθώσω:
Τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ έκαναν τις παραπάνω δηλώσεις και όχι εγώ...
Εγώ μένω Καναδά.
Επίσης ο λογαριασμός των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ απενεργοποιήθηκε απο τον Admin
Ευχαριστώ
ΠΒ*