ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

bajanacker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AgentMulderΜέλος
26/08/2003, 23:51:35
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Μάνο

ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ αν δεν ΑΠΑΤΩΜΑΙ...!!!

2ον Θέτεις προσωπικά ερωτήματα, τα οποία έχω το δικαίωμα να μην απαντήσω! Δεν αφορά κανέναν το πόσα μέλη είμαστε, μα η απόδωση μας πάνω στο ΄΄ΔΙΚΟ΄΄μας Έργο!!!
Αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε αυτονόητα πράγματα πραγματικά λυπάμε!!!
Ούτε δουλεύουμε για σας...(χωρίς παρεξήγηση)!!!
Υ.Γ: Ούτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου Μάνος!!:-)
Agent Mulder
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

AgentMulderΜέλος
26/08/2003, 23:54:17
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!

AGENT MULDER

´´I WANT TO BELIEVE´´

A.M

pentheasΜέλος
27/08/2003, 02:05:08
Agentmulder, δε καταλαβαίνω το λόγο που αναφέρεις στοιχεία για κάποια ομάδα , απο τη στιγμή που η ίδια η ομάδα θέλει να μείνει ανώνυμη ...

Please , ή θα μιλάμε με documents και στοιχεία για κάτι, ή μένουμε απλά παρατηρητές...

Δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου , αλλά κάτι που εκτιμώ σ' αυτό το site είναι που μιλάμε με στοιχεία και όχι με γρίφους και codes ....

Φιλικά
pentheas

Taf

mhatzΝέο Μέλος
27/08/2003, 09:01:54
Το ότι ο Agentmulder προσπαθεί με γρίφους και με διάφορα υπονοούμενα να κάνει πλάκα? - μπορεί και να λέει αλήθεια - στο forum είναι κάτι που δεν ταιριάζει εδώ. Υπάρχουν άλλα που μπορεί ατεκμηρίωτα να λέει ότι θέλει και να κοροιδεύει όποιους θέλει. Εδώ δυστυχώς για σένα υπάρχουν μέλη πιο προχωρημένης ηλικίας (30-40-50 ετών) που μπορούν να καταλάβουν εύκολα πότε κάποιος τους "δουλεύει" κανονικά.
Σαν "άπιστος" Θωμάς που είμαι παρακαλώ τον Agentmulder να παραθέσει στοιχεία έστω κι αν είναι πλασματικά. Μου θυμίζει διάφορους συγγραφείς (τύπου ΦΟΥΡΑΚΗ) που προσπαθούν με γρίφους και αινίγματα και με υπονοούμενα να πουλήσουν.
Και κάτι άλλο: Ένα άτομο που θα ήταν σε μια τέτοια ομάδα άκρως απόρρητη και θα ξέρει τόσα μεγάλα μυστικά θα έπρεπε να ξέρει τουλάχιστον ορθογραφία και συντακτικό νομίζω!!! Εκτός κι είναι ξένος.
Κι επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας μπράβο στον ΜΑΝΟ για τις πληροφορίες και τα site που παραθέτει.
Παιδιά μην απαντάτε πλέον άλλο στον Agentmulder γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά.

" Η απάντηση είναι εκεί έξω. Ψάχνει για σένα. Και θα σε βρει... αν το θέλεις."

h.i.v.Νέο Μέλος
27/08/2003, 12:36:33
Μπορεί να είναι το πρώτο μου post στο συγκεκριμένο χώρο, παρακολουθώ όμως αρκετό καιρό τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτό. Αφού λοιπόν σας ... συστηθώ σαν h.i.v., θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, η οποία μπορεί να δείχνει λίγο "άσχετη" με το θέμα αυτό, την αφορμή όμως μου την έδωσε ο 'mhatz', και η αναφορά του στον κύριο Φουράκη (με κεφαλαία παρακαλώ) ως παράδειγμα ανθρώπου που μιλάει με "αινίγματα", "γρίφους" και "υπονοούμενα". Επειδή τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει από κοντά την συγγραφική δουλειά του εν λόγω συγγραφέα, και επειδή ουκ ολίγες φορές έχουν αναφερθεί τα μέλη του forum αυτού στο όνομά του, θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις.

- Η 'τακτική' που ακολουθεί κατα τη συγγραφή των έργων του είναι η συνεχής αναφορά του στην Αρχαία μας Ιστορία - Μυθολογία και η δικιά του προσέγγιση-ανάλυση αυτής, με διαστύρωση στοιχείων κλπ.

- Η εμφάνιση του στην εκπομπή της Πάνια, με ξένισε και εμένα, σκεπτόμενος όμως ο καθένας μας λίγο παραπάνω : σε ποια "σοβαρή" εκπομπή μπορούν τέτοιο ιδιαίτεροι άνθρωποι να εκφράσουν τις απόψεις τους? Στους διάφορους - τοποθετημένους επίτηδες σε συγκεκριμένα πόστα και σε ώρες με μεγάλη θεαματικότητα - δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών?

- Πιστεύω πως η παρανόηση που έχει συμβεί με το εν λόγω πρόσωπο είναι μεγάλη, γιατί των πήρε και αυτόν το ποτάμι της αμφισβήτησης που λογικά προκλήθηκε από τους εκατοντάδες ελληνοκεντρικούς (δήθεν) συγγραφείς, που μοναδικός τους σκοπός είναι η απόκτηση χρημάτων. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο κύριος Φουράκης, σε κάθε του αναφορά σε αρχαία κείμενα, προτρέπει τον 'Αναγνώστη ή Αναγνώστρια' (όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά γράφει) να ανατρέξουν οι ίδιοι στα κείμενα των προγόνων μας, να τα διαβάσουν - κατανοήσουν - αναλύσουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Νομίζω πως από μόνο του το τελευταίο (στο οποίο και οφείλεται η ύπαρξη αρκετών αρχαίων συγγραμμάτων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σκληρό μου δίσκο) είναι αρκετό ώστε να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τον ξεχωρίσουμε από όλους τους υπόλοιπους.

Τέλος θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως ουδέποτε γνώρισα ή συνάντησα των Κο Φουράκη (συνεπώς και όλα τα παραπάνω είναι ανιδιοτελώς γραμμένα).

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε οτιδήποτε κάνετε.

Edited by - h.i.v. on 27/08/2003 12:37:32

_kostasΝέο Μέλος
27/08/2003, 18:16:02
Κατ αρχην καλησπερα σε ολους.Ειμαι κ εγω καινουργιος αλλα εχω παρακολουθησει το πολυ ενδιαφερον θεμα που εθεσε ο φιλος Μανος απο την αρχη.AgentMulder για να πειστουμε για την υπαρξη της ομαδας σου θελουμε περισσοτερα στοιχεια.Η αναφορα και μονο της υπαρξης της δεν μας βοηθαει σε τιποτα.Οσο για την παρατηρηση που εκανε ο h.i.v συμφωνω.Δεν ειναι σωστο να θιγονται ατομα και μαλιστα χωρις λογο. Νομιζω ομως οτι εχετε ξεφυγει απο το θεμα.Και το θεμα δεν ειναι η ομαδα Α.Ε.Δ.Α.Φ.......

Φιλικα Κωστας

MasvidalΜέλος
27/08/2003, 19:46:00
Οι αμφιδιαστασιακοι (ετσι τους λεω,και οχι ..εξωγηινους) ειναι οντοτητες που "ταξιδευουν" χρησιμοποιωντας τις πολλαπλες διαστασεις. Κυριοι αστρονομοι και λοιποι επιστημονες σταματηστε λοιπον να ανρωτιεστε "πως ταξιδευον στο αχανες συμπαν ? οι αποστασεις ειναι τεραστιες.Αποκλειεται να γινεται αυτο".Και το λετε με τοση σιγουρια ... Ο ανθρωπος αργα ή γρηγορα θα ανακαλυψει τις πολλαπλες διαστασεις και θα εκμεταλλευτει τις δυνατοτητες τους (χρονικες σηραγγες = εκμηδενιση αποστασεων).Για να πανε (οι αμφιδιαστασιακοι) απο το σημειο Α στο σημειο Β απλα παρακαμπτουν ή εξαφανιζουν αν θελετε,τον χωρο που υπαρχει στο ενδιαμεσο.Αυτα βεβαια ισως τα ξερουν οι περισσοτεροι...αλλα οχι ολοι.Γι'αυτο καλο ειναι να τα υπενθυμιζουμε !!!
Τα παραπανω ειναι λογια καποιου που εχει απαχθει απο εξωγηινους και μεσω αναδρομης ειπε πολλα πραγματα...καθολου παραλογα !!
Και η ερευνα συνεχιζεται..αεναη !!!!

Edited by - Masvidal on 27/08/2003 19:47:57

AgentMulderΜέλος
28/08/2003, 01:07:19
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ!
2ον) Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά! Και μιλάω για κάποια ΄΄αναίσθητα΄΄ μέλη που απο ότι φαίνεται δεν εχουν τρόπους!
Δεν κοροϊδεύω κανέναν, γιατι ασχολούμαι πραγματικά με ότι έχει σχέση με το Ανεξήγητο-δεν παίζω όπως κάποιοι άλλοι!
Δεν θά ΄θελα να δώσω πλαστά στοιχεία!
Όσο για την Ομάδα έκανα απλά μια αναφορά και δεν είπα πως θέλουμε να μείνει ανώνυμη!
Όσο για τους Φουράκη και άλλους ναι μεν πουλάνε αλλά γνωρίζουν αρκετά!
Μελετήστε καλύτερα!
Εγώ μια πληροφορία έδωσα και το έχετε κάνει θέμα! Είπαμε χρειάζεται αποδεικτικά στοιχεία, τι το συνεχίζετε;

Υ.Γ: Μην βάζεται λόγια που δεν έχουν υποθεί!

Agent Mulder
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

AgentMulderΜέλος
28/08/2003, 01:10:23
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ!
2ον) Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά! Και μιλάω για κάποια ΄΄αναίσθητα΄΄ μέλη που απο ότι φαίνεται δεν εχουν τρόπους!
Δεν κοροϊδεύω κανέναν, γιατι ασχολούμαι πραγματικά με ότι έχει σχέση με το Ανεξήγητο-δεν παίζω όπως κάποιοι άλλοι!
Δεν θά ΄θελα να δώσω πλαστά στοιχεία!
Όσο για την Ομάδα έκανα απλά μια αναφορά και δεν είπα πως θέλουμε να μείνει ανώνυμη!
Όσο για τους Φουράκη και άλλους ναι μεν πουλάνε αλλά γνωρίζουν αρκετά!
Μελετήστε καλύτερα!
Εγώ μια πληροφορία έδωσα και το έχετε κάνει θέμα! Είπαμε χρειάζεται αποδεικτικά στοιχεία, τι το συνεχίζετε;

Υ.Γ: Μην βάζεται λόγια που δεν έχουν υποθεί!

Agent Mulder
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

terpandrosΜέλος
28/08/2003, 06:26:40
Vazw stoixima agent mulder mono kai mono apo to nick sou
kai to onoma ths omadas sou oti den eisai panw apo 18-19 xronwn (thn plhroforia mou thn dwsan kati exwghinoi).