- ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ... ΜΗΠΩΣ???... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΧΑΛΑΓΑΝ ΒΡΥΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΕΣΠΑΓΑΝ ΠΟΜΟΛΑ,Κ.Α. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΛ...ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΡΑΦΙ,ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ...!
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΝΙΩΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΥΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ,ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ(ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ).ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ!
ΚΟΥΝΙΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΕΤΡΙΖΑΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΣΥΡΣΙΜΟ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...!
ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ,ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...ΑΚΟΥΓΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ...!ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ...
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΓΚΥΩΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ...NEFERTITY![]()
ΕΠΙΣΗΣ,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΚΑΚΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ/ΖΗΜΙΕΣ???
nefertity μπορεις να δωσεις στοιχεια που βρισκεται αυτο το σπιτι??
Μπορει και καποιος αλλος να εχει ζησει σε αυτο και να ειχε παρομοιες εμπειριες...

Είσαι στο σωστο forum, εδω μπορεις να βρεις τις απαντησεις που αναζητας, δεν εχεις παρα να κανεις μια αναζητηση. Μπορεις ακομη να βρεις απαντησης στο τοπικ αυτο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2575
Εμαθες ποσο παλιο ηταν το σπιτι ποιοι κατοικουσαν πριν απο εσας?
Που περιπου βρισκεται αυτο το σπιτι?

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
ap
Keep nature alive..Mother earth will revenge...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ,NEFERTITY
Όσο για τις αλυσίδες κάτω από το κρεβάτι,,, μου φαίνεται ότι αυτές τις έχω ακόμα. ![]()
Κάτω Πάυλας
Κοιτα πολυ καλα οτι φωτογραφιες εχεις απ το αλλο σπιτι γιατι μπορει να παρατηρησεις τιποτα το περιεργο..
Σέβομαι την άποψή σου, οτι δεν θέλεις να γράψεις περισσότερα για το που είναι το σπίτι, αλλά αυτό θα βοηθούσε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Δηλαδή να μαθαίναμε που βρίσκεται, ποιοι έμεναν πριν σε αυτό και αν υπήρχε καμιά περίεργη ιστορία που να το «βαραίνει».
Τουλάχιστον έχεις κάνει καμιά έρευνα για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες?
Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!ΕΙΡΗΝΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙL ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...
ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΥΜΗΤΕΡΗ...
ΦΙΛΙΑ...
Τα στοιχιωμενα σπιτια παντα ηταν και ειναι ενα φαινομενο που ερεθιζει τον ανθρωπο....
Η υπαρξη μιας οντοτητας σ'ενα χωρο ειναι κατι που τρομαζει και φερνει την ανασφαλια....συναμα και την περιεργια και την θεληση για ερευνα....
Καλο θα ειναι να γινει και σε αυτη την περιπτωση....

Σου έχω στείλει e-mail.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~