ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγνωστα σύμβολα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγνωστα σύμβολα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MaRaN31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/07/2004, 19:40:01
Το πρώτο σύμβολο δεν το ξέρω...
Οσο για το δεύτερο είναι το γράμμα Mem της μαγικής γλώσσας Μαλαχίμ που χρησιμοποιούν οι Ραββίνοι στα μαγικά τους τελετουργικά...

"Τάδε έφη Avallon"
19/07/2004, 22:44:43
...μηπως να βλεπαμε ...καμμια εικονιτσα να εχουμε τη δυνατοτητα να συσχετισουμε οσα ειπαμε ως τωρα;

paramatma...

23/07/2004, 17:29:54

Το γράμμα Mem

Το γράμμα τελικό Mem

Μαλαχίμ: σημαίνει "Βασιλείς" και είναι το Αγγελικό Τάγμα του Ήλιου, υπό την εποπτεία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Εδρεύει στο Τιφερέτ, στην κεντρική στήλη του Καμπαλιστικού Δέντρου.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

23/07/2004, 23:35:43
Εγώ δεν μίλησα για το Εβραϊκό αλφάβητο... μίλησα για τη διάλεκτο Μαλαχίμ που χρησιμοποιείται για τελετές... και για το δεύτερο στοιχείο.

Το πρώτο είναι πάρα πολύ περίεργο...δεν το έχω δει πουθενά...

"Τάδε έφη Avallon"
24/07/2004, 00:42:34
Δε μου λες... Την οραματίστηκες αυτή; Πού την είδες;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

24/07/2004, 02:57:22

Αν αναφέρεσαι σε αυτή την γραφή, επίσης διαφέρει και το γράμμα, το οποίο δείχνει να ομοιάζει είναι το Samech και όχι το Mem...

No name human

Edited by - Zadok on 24/07/2004 03:08:33

24/07/2004, 08:50:58
H ιστοσελίδα που βρήκες αυτό επειδή είναι αρκετά μπερδεμένη δεν μας βοηθά να βγάλουμε έυκολα συμπεράσματα.

Αν κοιτάξεις λίγο προσεκτικά θα δεις ότι αναφέρει τα Alternative Samech (άλλες εκδοχές του γράμματος αυτού) ως Tau, Shin, Resh δηλαδή 3 ενώ κάτω κάτω γράφει ότι είναι 2! (Τhere are two alternative letter forms for Samech)...

"Τάδε έφη Avallon"
24/07/2004, 13:51:07
Άμα είσαι άσχετη, μπερδεύεσαι!!!!!!!!

No name human

Edited by - Zadok on 24/07/2004 13:52:20

24/07/2004, 18:59:59
quote:

Aμα είσαι κακιά κάνεις ρυτίδες!
Καλή συνέχεια...

Υ.Γ. Καλύτερα άσχετη παρά ημιμαθής...

"Τάδε έφη Avallon"
24/07/2004, 22:15:43
quote:

quote:

ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ:Ρ
(ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ//ΑΣ ΠΑΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ//ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;...ΑΣ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..:ο)

"ασχετη" =ημιμαθης...
--ολα πια τα κανεις ...δυο;...(

εχμ...μηπως να μαθεις σαν κοβεις κατι στα δυο..να ξερεις και πως ενωνεται;--

"ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ + ΞΕΡΕΙΣ"/
((το θρασσοςσου πακετο σε επιστροφης!//
...σου επιστρεφει πιασεεεεε :(

U SOULD TRY 'BOTOX ' THEN DEAR...

("+ημιμαθης +θρασυς"..συνδιασμος:"νταλικα χωρις φρενα στ αντιθετο ρευμα..ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ...:(("

(προσεξετο αυτο! αλλιως θα αναγκαστω να "βαλω λαικα"+δεν τα ξερω(ημιμαθης-βλεπεις σ'αυτα....:Ρ))

ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ;

---ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ//ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ..ΧΜ;---

"ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ"('ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ'ΑΥΤΟ :Ρ)+ΑΣΕ ΤΗΝ ΖΑΝΤΟΚ ΗΣΥΧΗ!(ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ! ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ:(

ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ + ΑΠΟ ΣΕΝΑ +ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ...

ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΒΡΕ! Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΞΕΡΕΙΣ.../ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ /ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ..:)

"ΣΚΑΣΕ*ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΥ + ΜΑΘΑΙΝΕ"...:ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ"...

(* ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΞΕ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ--ΤΙ ΠΟΙΟΥ ΔΑΝΤΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΩΜΟΔΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ//ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ...(ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΙΟ.. .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΒΟΤΟΧ..)

τι κριμα να ειμαστε εσωτερικα + να πρεπει να "μιλαμε" αντι να γραφουμε..επειδη το επιβαλλουν οσοι δεν μπορουν τα δυσκολα...
-οι πολλοι....-

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...

Edited by - ΑΤΜΑ on 24/07/2004 22:40:39

25/07/2004, 04:15:53
quote:

Καλή συνέχεια...

"Τάδε έφη Avallon"

Άμα με συναντήσεις, θα δεις αν έχω ρυτίδες. Εξάλλου, έχεις μέτρο σύγκρισης για να καταλάβεις... κοίτα δίπλα σου.

Είναι δυνατόν, ανόητη, το νήπιο να μπορεί να βαθμολογήσει γραπτά έστω και Δημοτικού ή και πιο πάνω;

Σύνελθε, γιατί η κοτσανολογία έχει και όρια!!!

Τί λέω; Η συνηθισμένη σου τακτική: πετάω κάτι που κάποιος άλλος είχε πει και δεν το θυμάμαι και καλά ή που είχε πάρει το μάτι μου κάπου, κάπως, κάποτε κι αφήνω τους άλλους "να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα" ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Συνταξειδιώτισσα, από λόγια άλλο τίποτε η κοπελιά:

"Δεν γνωρίζω, θέλω να μάθω και γι' αυτό γράφω στο esoterica"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και επιμένει:

quote:
Εγώ δεν μίλησα για το Εβραϊκό αλφάβητο... μίλησα για τη διάλεκτο...

No name human

Edited by - Zadok on 25/07/2004 04:19:49