ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AINEIAN0661 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
psykickΝέο Μέλος
05/10/2012, 16:04:48
panos T
Παρόλο που δεν ξέρω αρκετά πράγματα πως μπορείς να κουνάς πράγματα με το μυαλό, υπάρχει κάποια διαδικασία; στο μυαλό που κάνεις; να επαναλαμβάνεις κάποιες λέξεις στο μυαλό σου; κάποια πίεση να δρα πάνω σου; η από τον φόβο προς το πνεύμα ;
Δεν έχω κάποια εμπειρία με κάτι και αν υπάρχει και δεν μπορώ να καταλάβω από που είναι η πηγή που μου κάνει κάποιος κάτι, θα λεγα πως είναι τυχαίο, η η μοίρα μου που θέλει ο θεός να έχω.
Κάποια πράγματα που ήθελα να έχω τα έχασα με τα χρόνια, πράγμα που σε άλλους το έκαναν από μόνοι τους από την μια στιγμή στην άλλη με δικιά τους θέληση.
Αυτό που μου είχε συμβεί μια μέρα με έκανε χάλια και με τον καιρό σε λιγότερο από έναν μήνα έκανα πράγματα που ο κολλητός μου έλεγε σταμάτα να το κάνεις αυτό δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτε το μόνο που κάνεις είναι να καταστρέφεις τον εαυτό σου.
Άλλα με τον καιρό που ξεπέρασα το συμβάν μου είχε μένει αυτό το κακό που έκανα και το συνέχιζα (καμιά σχέση με πνεύματα και δεν ξέρω τη άλλο )
Αν υπήρχε δαίμονας η πνεύμα κοντά μου υπήρχε περίπτωση να με βρήκε έτσι στα χάλια μου και να με έκανε ότι ήθελε κάνοντας αυτά που έκανα ;
Για να μην συνεχίζω με πολλές λεπτομέρειες με χαράκωνα
αλλά έκανα με ένα συγκεκριμένο μαχαίρι γιατί έλεγα στον εαυτό μου πως ήταν η μοίρα μου να το έχω στα χέρια μου πεντάλφα έκανα πάνω μου τι αίμα ρουφούσα έκανα πολλά τραγικά πράγματα λέγοντας στον εαυτό μου δεν με νοιάζει τι θα πάθω είμαι ήδη κατεστραμμένος δεν θα ξανά καταστραφώ.Το μόνο καλό μέχρι σήμερα είναι που δεν βρήκα νωρίτερα το παιχνίδι αυτό για τα πνευματα. Αυτο που κε κάνει να πισ