ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

RMCCTR31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
samanΝέο Μέλος
10/03/2003, 00:24:09
Δηλαδή θα δημιουργηθούν κάποιες ομάδες μελέτης στης οποίες αν δηλώσει κάποιος συμμετοχή θα πρέπει να ν συνεισφέρει κάποιο αρθρακι για το θέμα και απο εκεί και πέρα θα γίνετε συζητήσει;
Δεν ειναι καθόλου άσχημη ιδέα .
θα ειναι μια καλή ευκαιρία για όσους έχουν τη διάθεση και το χρόνο να κατεβάσουν τα σκονισμένα βιβλία απο τη βιβλιοθήκη και να ασχοληθούν με κάτι που θα ειναι χρήσιμο για όλους .

10/03/2003, 00:53:18
Την καλησπέρα μου σε ΟΛΟΥΣ...
Παλαιούς, Νέους, Μικρούς, Μεγάλους, Ωραίους, Ασχημους κλπ κλπ κλπ, ο ΔΥΙΣΜΟΣ δέν έχει όρια καλοί μου ΦΙΛΟΙ...

'Ημουν απο τους πρώτους που είδε το μήνυμα- ΠΑΡΑΠΟΝΟ (κατα κάποιο τρόπο) του φίλου RMCCTR...
Σκόπημα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...
Θέλησα να δώ και μηνύματα άλλων φίλων...

Λοιπόν καλοί μου φίλοι και θα ξεκινήσω απο τον Σαμάνο που ρωτά τον Ερμή για κάποιοα "ιδαίτερα fora"...
Φίλε μου ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ...
Και απο την ΣΚΕΨΗ μέχρι την ΕΦΑΡΜΟΓΗ υπάρχει μεγάλη απόσταση...
Ας ΜΗΝ το λάβεις υπόψιν προς το παρόν, μιάς ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ FORA ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, αλλά κάτι ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ...
Κρίνω ότι είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ να μιλήσουμε γι'αυτό. Το ΒΕΒΑΙΟ είναι πώς θα ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ, όπως ΗΔΗ κάνουμε μέχρι τώρα, για ΚΑΘΕ δραστηριότητα του Esoterica.gr...

Τώρα στα υπόλοιπα που είναι και ΦΛΕΓΟΝΤΑ όχι απο τον αριθμό των μηνυμάτων, ΑΛΛΑ επειδή ΕΙΝΑΙ...

Καταρχάς ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ νέο μέλος δεν έχουμε ΔΙΩΞΕΙ...
Εγώ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ επίπληξα ένα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, που παραφέρθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ στο θέμα του Αλέξανδρου του Ω!Μέγα και ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ έκρινε ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Esoterica.gr

Ελπίζω φίλε μου Λουκά ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ...

Είμαι αυτός που τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ τους έχω ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ και με λόγια που τα εννοώ...
Αναρωτήσου φίλε μου ΑΝ θέλουμε νέα μέλη στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ & ΓΙΑΤΙ και θα ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣ το κατ'εμέ λάθος συμπέρασμα σου...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ...

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ δεν είναι κτήμα ΚΑΝΕΝΟΣ για να πούμε ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ή ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τον "τάδε" ή τον "δείνα" μαζί μας...
Αυτό που ζητάμε, είναι ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ καθώς και να του ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ...

Είμαι φίλοι μου εκείνος, που κατα τα λεγόμενα φίλου, "έχω τους περισσότερους εχθρούς"...
Είμαι ίσως εκέινος που έχει κάνει εντύπωση απο την ΠΟΙΚΗΛΟΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ...

Είμαι εκείνος που ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...
Μπορώ μέσα απο την κουβέντα του καθένα μας, να ανακαλύψω ΠΟΛΛΑ για όσα αναζητώ, αλλά το ΜΑΓΙΚΟ είναι ότι ανακαλύπτω πτυχές του ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ...

Και αναρωτιέμαι, ΦΩΝΑΧΤΑ....
Ποιός είναι εκείνος ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;;;;

Αυτό που μόλις έγραψα, το ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ...
Δεν είναι ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ...

Μέσα απο τον ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΑΣ βρίσκω κομμάτι απο τον ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ...
Ποιός ΞΝΑΡΩΤΩ δεν θέλει μέρος του εαυτού του;;;
'Ισως να ΜΗΝ θέλουμε τον κακό ευατό μας, αλλά ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ...
Να ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ...
Να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο ότι ΗΔΗ είμαστε...
Μέρα με τη Μέρα...
Στιγμή τη Στιγμή...

Και αυτό θα το κάνουμε ΑΝ κοιτάξουμε ΚΑΛΑ μέσα στον καθρέπτη που ανέφερε τόσο σοφά η Ατμα...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ εδώ είμαστε ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ που έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ...

Αν θέλουμε την ΒΕΛΤΙΩΣΗ της δεν έχουμε παρά να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ και όχι πάνω στο.... D.N.A(!!!!)

Καλοί μου φίλοι, είχα γράψει μια ευχαριστία ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ με αφορμή τα 1.000 μηνύματα μου...
Δεν έχει σημασία ο ΑΡΙΘΜΟΣ, αλλά το ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.....

Επειδή είμαι ΕΓΩΙΣΤΗΣ και ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ (δέν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ) θέλω να πιστεύω ότι τα μηνύματά μου, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, είναι μηνύματα ΟΥΣΙΑΣ επάνω στα θέματα που πραγματεύονται (τουλάχιστον έτσι μου λένε όσοι κάνουν τον κόπο και τα διαβάζουν)...

Δε λέω, έχω κάνει ΚΑΙ πλάκα ΚΑΙ έχω ειρωνευτεί ΚΑΙ έχω τσακωθεί...
Μα ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ότι είμαι ένας ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτό που μεταφέρω μέσα στους χώρους συζήτησης, είναι ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ...

'Οποιος απο όλους ΜΑΣ δεν είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, να σηκώσε το χέρι του και να αποβληθεί απο τη παρέα μας ΠΑΡΑΥΤΑ

Φυσικά είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ δύο είδη μηνυμάτων (κατ'εμέ)...
Τα ΑΝΟΥΣΙΑ και τα Greeklish...
Ποιός ΟΜΩΣ μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα ΑΝΟΥΣΙΑ;;;;
Μα φυσικά ΑΥΤΟΣ που τα διαβάζει, τι πιό ΦΥΣΙΚΟ...

Θέλω να πώ με αυτό ότι ΔΥΣΤΥΧΟΣ δεν υπάρχει (κατ'εμέ πάντα) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά μια ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ...

Πολύ θα ήθελα να συζητήσουμε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, με έναν πρός έναν και να μπορούσα να σας δώσω να καταλάβετε τι είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ το Esoterica.gr
Να ακούσω απο έναν πρός έναν τι είναι ΓΙΑ ΕΣΑΣ το Esoterica.gr

Δεν ξέρω αλλά η ΜΑΓΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ μου λεει πώς τότε ΟΛΟΙ θα συμφωνούσαμε...
Τώρα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;;;

Το κείμενο το έγραψα το απόγευμα, που ΔΕΝ είχαν απαντήσει η Λίλιθ ο ΑvatarGr, ο Σαμάνος, ο Λουκάς και ο Ερμής για δεύτερη φορά...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 10/03/2003 01:04:42

indigo_boyΜέλος
10/03/2003, 02:29:17
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ..............
ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΥΜΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ
ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.......ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΡΥΜΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ
ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ
Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΒΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 10
ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ............
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ
ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ.........ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟ
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.....
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ............ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ..............
ΦΙΛΙΚΑ

Υ.Γ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

10/03/2003, 21:33:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ RMCCTR ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr

ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΩΘ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

RMCCTRΜέλος
11/03/2003, 08:23:18
Φιλε AVATARGR εδω βρισκομαι.
Παρακολουθω τις απαντησεις με μεγαλο ενδιαφερον.
Χαιρομαι που πολλα μελη ειναι συνειδητοποιημενα ως προς αυτο το ευαισθητο θεμα και προτεινουν λυσεις.
Επειδη παρεξηγηθηκα απο καποιους θα ηθελα να διευκρινησω πως ποτε δεν ασκησα βετο σε ολα τα καινουρια μελη(αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα το κανω αυτο?), αφου και εμενα ειναι χαρα μου να βλεπω ολο και περισσοτερους ανθρωπους να ασχολουνται με τον εσωτερισμο και τα παραξενα του κοσμου μας
Επισης δεν ειπα οχι στο καλο χιουμορ που μπορει να βοηθησει σε μια συζητηση αποφορτιζοντας πολλες φορες το τεταμενο κλιμα.
Αυτο που με ενοχλησε ειναι ,οπως ειπα και στην αρχη, ο κατεγισμος ανουσιων μηνυματων που δεν εχουν να προσφερουν τιποτε απολυτως.
Οφειλουμε ολοι να προστατεψουμε αυτον τον υπεροχο χωρο συζητησης γατι μονο κερδος θα εχουμε.

Φιλικα...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

11/03/2003, 09:41:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ RMCCTR ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

buda36grΜέλος
11/03/2003, 12:08:40
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ.
......ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΣΟΦΙΑ7(ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!ΕΜΒΑΘΥΝΩ ΠΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΣΤΗ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ???ΜΑΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΟΣΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!ΟΣΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ(ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ)ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΗΛΕΙΑ..ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΣΑΣ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΧΑΧΑΝΑ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΒΙΩΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ(ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ)

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

RMCCTRΜέλος
11/03/2003, 13:31:29
quote:
ΟΣΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ(ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ)ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΗΛΕΙΑ..ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΣΑΣ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΧΑΧΑΝΑ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΒΙΩΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ(ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ)

Μηπως μπορεις να εξηγησεις καλυτερα τα γραφομενα σου φιλε μου buda36gr?

Φιλικα...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

GlorfindelΜέλος
11/03/2003, 15:18:00
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ!ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ Κ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ!ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΕΝΑ ΑΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΔΕΝ ΑΝΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΑΧΑΝΙΣΜΑΤΑ,ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ <<ΧΑΒΑΛΕΣ>>...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΠΙΚ,ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ,ΓΝΩΜΕΣ Κ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΠΑΡΟΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ (ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ Κ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ)ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

buda36grΜέλος
11/03/2003, 15:20:12
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ..ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν !!!!!!ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΖΗΣΑΜΕ,ΖΟΥΜΕ,ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ..ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΜΕ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΜΕ,ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΥΜΕ..

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

drumx13Μέλος
11/03/2003, 18:37:48
....στην μικρη μας "Στοα" εχει ρευσει απιστευτος πλουτος γνωσης.. και ολοι εχουμε επωφεληθει απο αυτο....πολυ σπανια εχει καποιος στις μερες μας την ευκαιρια να τριψει της αποψεις του απο την ασφαλεια του γραφειου του στα θεματα που τον ενδιαφερουν....
φανταστητε να πηγαινε καποιος απο εμας σε ενα coffee shop ή οπουδοιποτε και.... να προσπαθουσε να μιλησει για κατι που τον απασχολει...απο τα θεματα του φορουμ.... (θα μαζευε ενδεχομενος χλευη και πολυ.... γιαουρτι)
πολυ περισοτερο οταν συνεχεια γυρω μου αντιλαμβανομαι οτι ποιο πολυ απασχολει τον μεσο Ελληνα το WALL και τα αλλα ριαλιτυ απο οτιδοιποτε αλλο.... αντε ισως και το πεναλντι που δεν εδωσε την κυριακη το "κορακι"
παντα υπαρχουν καποιοι που ενδεχομενος να μας την σπανε μα το ζητουμενο ειναι η καλη λειτουργια της "στοας"....
στοχος δεν πρεπει να ειναι να βγαινουν συμπερασματα απο δω για τη ζωη και την σταση θα πρεπει να κρατησει ο καθενας.... στοχος θα πρεπει να ειναι η επι-κοινωνια....και βλεπουμε
και ειναι πολυ σπανιο μυαλα απο παντου και καθε ποιοτητας να συζητουν πολιτισμενα...να αναλυουν και να συνθετουν... και να γινονται καλυτερα...
χωρις ομως αυτο να μας δινει υπεροπτικη, ελιτιστικη αντιληψη και να θεωρουμε τους αλλους "πλεμπες"...η παιδεια μας πρεπει να μας σταματα

διαφωνω με το forum των δυο ταχυτητων για λογους αρχης....

τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...