ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

cult61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
25/11/2007, 17:03:12
Ο Νοστράδαμος απο ότι έχω καταλάβει και δεί κιόλας όλο αποτυχημένες προφητείες έλεγε και δεν έπεφτε μεσα παρά μόνο ελέχιστες φορές και αυτές κατά προσέγκυση με αντίθετα στοιχεία απο την πραγματικότητα.
Δηλαδή έλεγε μετά απο πολύ καιρό ενω είναι μετά απο λίγο.

Λέτε να γίνει το ίδιο που λέει και στο πρώτο μήνυμα...

««Ενας στρατος που θα μεταφερθει απο τη θαλασσα θα βαλει φωτια στη θρακη και στο μορια στερα απο μεγαλη περιοδο ησυχιας σε αυτα τα μερη ο ηρακλης θα βαλει εκει φωτια στο μουσουλμανικο λιμανι.»»

Έχει σίγουρα στοιχεία που δεν είναι αλήθεια αλλά πέφτει μέσα σε λίγα κατά περίεργο τρόπο, σίγουρα όμως αντι-εμπιστευτικό μιας και απο ότι νομίζω ότι έλεγε είναι προϊόν σκοταδιστικής "βοήθειας".

(το είδα και μου έκανε εντύπωση γι' αυτό το αναφέρω...)

25/11/2007, 17:24:39
Βρήκα και κάτι που δεν το έχω διασταυρώσει, αλλά ας το έχουμε για όσους ενδιαφέρονται.

quote:
Έχουμε άλλη μια ακόμη ένδειξη ότι είμαστε στο σημείο μηδέν.

Στα Τζουμέρκα και συγκεκριμένα στο χωριό καταράκτης Άρτης κάποτε μίλησε ο πατροκοσμάς
στο πλήθος του χωριού και για να τον βλέπει καλύτερα ο κόσμος ανέβηκε σε μία μεγάλη πέτρα,
και κάποιοι τον ρώτησαν πότε θα έρθει το "ποθούμενο".
Τους απάντησε λεγοντάς τους ότι όταν αυτή η πέτρα που στέκεται θα σκεπαστεί με χώμα τότε θα έρθει το "ποθούμενο".
Αυτή η πέτρα φυλάσετε ακόμα σε εκείνο το χωριό και φέτος σκεπάστηκε με χώμα...!!!

26/11/2007, 11:09:13
Nα δω, ποτε επιτελους θα βγει η "προφητεια" της σοβαροτητας, γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπω να γινεται κατι σ' αυτο

το "Χονδρικα" το 2008... μπορει καλλιστα να μεταφραστει και μεχρι το 2009, 2010 και ουτω καθε εξης !

Στο προηγουμενο υπηρχαν τα "στοιχεια" οτι ο,τι ειναι να γινει θα γινει μονο το 2007... μιας και φτασαμε στο τελος, "μεταφραστηκε" σε "παραταση" και τωρα οτι δεν θα γινοταν "ειδικα" το 2007 αλλα "χονδικα" το 2008!

Ποιος ψαχνει για "χοντρους" τελικα? Οι τις "χοντρες αγελαδες"??

'Η μάλλον για "ροζ ελεφαντες" μιας και αυτοι ειναι "χοντροι"?

26/11/2007, 12:28:17
Νομίζεις, πάντα το 2008 έλεγα, μετά απο τις φήμες των Γερόντων άλλαξα.
Μπορείς να πας στη 4η σελίδα του Νο1 να δεις αν θες:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=4&TOPIC_ID=3728
26/11/2007, 14:50:09
τοτε "ο καιρος" δεν γαρ εγγυς! γιατι πρεπει να "περιμενουμε" ολο το 2008, μπας και γινει κατι!

Απο τον Μαρτη του 2004 υπαρχουν οι ισχυρισμοι, απο πολλα ατομα που περασαν απο τα παρεμφερει θεματα (εψων απο αυτο) και "παρουσιαζαν" και τοτε παραπλησια στοιχεια και μερικες φορες τα ιδια! μπαινουμε στο 4ο ετος "καθυστερησεων"... που κανενας "διαιτητης" δεν κραταει τοσες καθυστερησεις!

Αρα κατι δεν παει καλα εδω... ή παρερμνηνευτικαν τα λογια των Γεροντων... ή "ηθελημενα" καποιος προσπαθει να "προκαλεσει" τον φοβο, με σκοπο το κερδος (και οχι κατ' αναγκη οικονομικο)

MIXAHL32Μέλος
26/11/2007, 23:47:57
Μητσάκος οποια ημερομηνια και να πεις,απο που και να την αντλεις (μοναχοι,παπαδες,προφητειες) θα σαι εξω.Αρα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μην ξαναναφερεις ημερομηνιες,ετσι θα σεβεσαι και τον εαυτο σου.
ΑναζητητήςΝέο Μέλος
27/11/2007, 01:02:58

Καλησπέρα,

Καλώς συνεχίζεται το παρόν θέμα μετά από 50 (!) σελίδες συζήτησης, αφού αποτελεί τροφή για διάλογο... Όμως, τελικά , σχεδόν τα πάντα έχουν ειπωθεί. Οι προφητείες είναι συγκεκριμένες και το κακό με αυτές είναι ότι επαληθεύονται μόνο ΑΦΟΤΟΥ συμβούν τα γεγονότα που προβλέπουν...

Επιπλέον... Ο οποιοσδήποτε έχει μια στοιχειώδη γνώση της πολιτικής Τουρκίας-Ελλάδας καταλαβαίνει ότι αυτή τη στιγμή, ένας πόλεμος δε συμφέρει κανέναν από τους 2. Για τη μεν Ελλάδα η μεν Μεγάλη Ιδέα αποτελεί παρελθόν προ πολλού, η μεν Τουρκία προσπαθεί να γίνει μέλος της Ε.Ε.

Ας μη γελιόμαστε... Ούτε η Τουρκία είναι αυτή που ήταν, ούτε και εμείς... Οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν φτιάξει πολύ, υπενθυμίζω και την ίδρυση τμήματος Τουρκικών σπουδών στη Φιλοσοφική Αθηνών. Οι Τούρκοι δεν είναι πια οι βάρβαροι που πάντα τους θεωρούσαμε. Για πρώτη φορά προσπαθούν να διώξουν το σαράκι των στρατιωτικών από πάνω τους, να εξευρωπαιστούν. Και εμείς βέβαια, δεν είμαστε οι φιλόδοξοι πατριώτες των προηγούμενων δεκαετιών, όχι γιατί δε θέλουμε πίσω τις "Χαμένες Πατρίδες" αλλά γιατί το Status Quo έχει πια εδραιωθεί και οι αντιλήψεις άλλαξαν. Το μόνο που καταφέρνουμε με όλη αυτή την "πολεμολογία" (ας μου επιτραπεί ο όρος) είναι να κάνουμε τις ΗΠΑ χαρούμενες: αγοράζουμε περισσότερα όπλα και ξοδεύουμε πολύτιμους πόρους που θα μπορούσαν να είχαν δωθεί αλλού , όπως στην Παιδεία ή στην Υγεία.

Το "καμπανάκι" για την Τουρκία χτυπάει αλλού και όχι στις προφητείες ... Οι Τούρκοι μας κάνουν όντως πόλεμο, κι εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Για ρίξτε μια ματιά στον τουρισμό τους, στις υποδομές τους και δείτε πόσο ανταγωνιστικοί είναι... Όσο εμείς ψαχνόμαστε με προφητείες και ξόρκια αυτοί χτίζουν παραθαλάσσια θέρετρα και αυξάνουν το συνάλλαγμα που εισρέει εκεί... Πριν 20 χρόνια η Ρόδος είχε περισσότερες κλίνες από όλη την Μικρά Ασία... Σήμερα οι Τούρκοι μας έχουν ξεπεράσει σε κλίνες και σε πληρότητα. Για να μην πούμε για το εμπόριο και τα προιόντα τους... Από μάρμαρα μέχρι δέρματα, έχουν κατακλύσει την αγορά με προιόντα, χαμηλής τιμής και καλής ποιότητας.

Αυτά να βλέπουμε... Όχι τις κόκκινες μηλιές και τα πράσινα άλογα...

27/11/2007, 09:49:51
Αναζητητης... εισαι παρα πολυ σωστος! Δεν χρειαζεται να πω οτι συμφωνω μαζι σου και επ αυξανω !

Οσο αφορα για αυτους που εμενουν τοσο στις προφητειες, πιστευοντας ομως ΜΟΝΟ τα λογια τους, καλυτερα να υποστηριζαν οτι "θα γινουν..." οι προφφητειες, χωρις ομως να στεκενται σε ημερομηνιες, γιατι σιγουρα (ΣΙΓΟΥΡΑ) θα ηταν λαθος και οπως βλεπουμε δημιουργηθηκαν παρεξηγησεις!

Το θεμα κανονικα επρεπε να ειχε εξαντληθει πολυ νωριτερα, καθως τιποτα καινουριο δεν υπαρχει (κυριοτερα απο το 2005 και μετα)... καθως τα λογια των προφητειων παραμενουν τα ιδια (δεν δειχνουν συγκεκριμενες ημερομηνιες)... αλλα οι "λογιοι" αυτων των προφητειων, επιστρεφουν συνεχεια και αλλαζουν καθε φορα το ετος, τον μηνα τις ημερες ακομα και τις ωρες!

27/11/2007, 09:57:41
Να προσθεσω ομως κατι ακομα...οσο αφορα τις διευκολυνσεις των Τουρκων, για τους Ελληνες!

Για να πας στην Τουρκια, μπορεις να πας και με την ΑΠΛΗ αστυνομικη ταυτοτητα σου (ή διαβατηριο χωρις ταξιδιωτικη βιζα)..

Για να ερθουν ομως οι Τουρκοι εδω, πρεπει να ΕΧΟΥΝ βιζα! Και αμα τους επιτρεψουμε κιολας!

Φιλε Αναζητητη, οπως ειχα πει και παλιοτερα, οι "χαμενες πατριδες" της Ελλαδας ειναι παρα πολλες... και φτανουν μεχρι και τον Ινδο ποταμο...

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να παμε να τις ξανα παρουμε? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ...

Επισης... για το Μακεδονικο, στο οποιο το 47% ειναι διαμοιρασμενο σε Σκοπια και Βουλγαρια...και ομως δεν μπορουμε να παμε να παρουμε τα "εδαφη"!!!

Μην ξεχναμε και την Μεγαλη Ελλαδα (Νοτια Ιταλια-Σικελια) που ακομα υπαρχουν Ελληνες και Ελληνικα χωρια εκει!

και ο καταλογος συνεχιζεται...

AGS2008Νέο Μέλος
03/12/2007, 09:47:20
Αλλη μια ενημέρωση απο strategy_geopolitics blog για οσους πιστεύουν οτι οι σχέσεις με την Τουρκία πανε μια χαρα...

Στο παρά πέντε απεφεύχθη σοβαρό ελληνοτουρκικό επεισόδιο όταν η Τουρκία επιχείρησε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα για την εξεύρεση πετρελαίου αποδεικνύοντας πόσο «εκρηκτική» μπορεί να γίνει η υπόθεση των ερευνών και της εκμετάλλευσης στη θάλασσα της ευρύτερης περιοχής.
Το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και κρατήθηκε μυστικό προκειμένου να μη δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις «τύπου ΄87», όπως ονομάζουν στο υπουργείο Εξωτερικών τον μεγάλο τους εφιάλτη στα ελληνοτουρκικά. Όλα άρχισαν όταν ο Κύπριος Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει, σε συνεργασία με την Αίγυπτο και τον Λίβανο, σε αδειοδοτήσεις για την έρευνα και εκμετάλλευση επί της κυπριακής υφαλοκρηπίδας. Η Τουρκία αντέδρασε έντονα- έως απειλητικά - και προχώρησε σε αντίστοιχες κινήσεις. Κι ενώ το θέμα του άτυπου «πολέμου των πετρελαίων», όπως ονομάσθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, έφυγε σταδιακά από τα πρωτοσέλιδα, οι Τούρκοι προχώρησαν στα σχέδιά τους: άρχισαν έρευνες και γεωτρήσεις στην περιοχή της Κύπρου- και, μάλιστα, όχι της Βόρειας Κύπρου, την οποία δεν θεωρούν μέρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά δυτικά της Κύπρου, στην υφαλοκρηπίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας! Η κυπριακή ηγεσία δεν «σήκωσε» το θέμα με δημόσιες δηλώσεις της, ωστόσο έστειλε ενημερωτικό σημείωμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, από όπου και πληροφορήθηκε τα συμβαίνοντα η ελληνική πλευρά και άρχισε να παρακολουθεί το όλο ζήτημα. Ο Κύπριος Πρόεδρος ασφαλώς- έλεγαν διπλωματικές πηγές στην Αθήνα- έχει τους λόγους του να αποκρύψει τη θρασύτητα των Τούρκων, είτε πρόκειται για επιλογή του στην εξωτερική πολιτική είτε διότι αυτό του επιβάλλει η προεκλογική εκστρατεία, που δείχνει ότι πρέπει να μειώσει το «σκληρό» προφίλ του εάν θέλει να κερδίσει.
Για την Αθήνα όμως- έλεγαν οι ίδιες πηγές- το κυπριακό πρόβλημα των πετρελαίων αίφνης έγινε ελληνικό όταν οι Τούρκοι που έκαναν τις έρευνες δυτικά της Κύπρου άρχισαν να κινούνται όλο και πιο δυτικά, φθάνοντας χωρίς δισταγμό και σε αυτό που η Ελλάδα θεωρεί ελληνική υφαλοκρηπίδα, μολονότι δεν έχει καθοριστεί από κοινού με την Τουρκία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο Πεντάγωνο και στο υπουργείο Εξωτερικών- ας μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα, στην Τουρκία υπήρχε μια νέα, ισχυρή κυβέρνηση που φαινόταν να τα έχει βρει με τους στρατηγούς, και ήταν πολύ εύκολο τα πράγματα να εκτραχυνθούν. Τελικώς, λόγω των ελληνικών διπλωματικών ενεργειών οι Τούρκοι δεν προχώρησαν, αλλά από τότε οι έρευνες που διενεργούν σε εκείνη την περιοχή βρίσκονται σε «ελληνικό κλοιό», για να μην επαναληφθεί το ίδιο πράγμα. Παράλληλα η Ελλάδα προχωρά τη διαδικασία για τον ορισμό των θαλάσσιων συνόρων με τις άλλες- πλην Τουρκίας- χώρες. Με την Αίγυπτο έχουν ήδη γίνει τρεις γύροι διαπραγματεύσεων, με τη Λιβύη η διαπραγμάτευση αρχίζει τώρα και με την Αλβανία προσεχώς.

03/12/2007, 11:05:28
τα blog φιλε μου, ειναι γραμμενα απο "ανθρωπους" που ισως ΔΕΝ γραφουν απο σωστη "οπτικη γωνια"...με αλλα λογια γραφουν ο,τι θελουν...βγαζοντας δικα τους συμπερασματα, περα απο τα ιδια γεγονοτα!

Το συγκεκριμενο εγινε πριν απο 3 μηνες! αμα ειναι να "αναψουν" τα "αιματα" μετα απο 3 μηνες...τοτε κατι δεν παει καλα!

Επισης...οι Τουρκικες Δυναμεις Στρατου-αεροποριας εχουν παρει το πρασινο φως για επιθεση στους Κουρδους ανταρτες και στις περιοχες τους, πριν απο 2 βδομαδες! Και ακομα δεν καναν τιποτα! μονο καποια "τυφλα" χτυπηματα! Ομως επεμβαση δεν εγινε!

Τι φοβουνται? το αυτονοητο... οτι θα εχουν μεγαλες απωλειες, που θα πληξουν το "γοητρο" τους!

Αρα, στην συγκεκριμενη περιοδο, δεν σκεφτονται καν το ενδεχομενο "στρατηγικου" πληγματος στην Ελλαδα, γιατι τοτε ειναι που θα χασουν περισσοτερα!

Αρα...μπαινουμε ηδη στο 2008, χωρις μεχρι τωρα να εχει γινει κατι...(για οσους λεγανε Νοεμβριο............)

03/12/2007, 12:02:15
Ναι βρε...
Καλό Δεκέμβρη να έχουμε...
Μητσάκοοοοοο, Δεκέμβρης μήνας.....
Πήραμε παράτηαση και παίζουμε τις καθυστερήσεις;;;;
Να μιλήσω χρυσό μου, να μιλήσω;;;;
03/12/2007, 14:57:29
οχι φιλε OANNHSEA να μην "αδικουμε" τον Μητσακο...

"ελεγε" για το 2008 στην αρχη, μετα ομως διαβαζοντας καποιες προφητειες, νομιζε οτι "εννοουσαν" το 2007... αλλα παντα η αποψη του ηταν για το 2008 (!)...

[...] (ξερετε τι σημαινει αυτο..., δεν χρειαζεται να το αναλυσω)

stavros77Μέλος
03/12/2007, 22:49:29
Χαιρετώ μετά από αρκετό καιρό.

Πριν από λίγες μέρες ήμουνα στο Όρος. Στην σκήτη της Αγίας Άννης μας μίλησε κάποιος γέροντας (σχετικά νέος γύρω στα 45) για διάφορα πνευματικά θέματα. Σε ερώτηση λαϊκού περί των προφητειών που ακούγονται τώρα τελευταία (Λιακόπουλοι, Μάξιμοι, γέροντες) αναφέρθηκε στο εξής :

1) Να κοιτάτε την πνευματική ζωή και να αφήσετε τις προφητείες.

2) Ο π. Μάξιμος έχει πέσει σε πλάνη. Μην ασχολείστε.

3) Ο Λιακόπουλος πουλάει βιβλία και προφανώς δεν μπορεί κάποιος να τον εμπιστεύεται.

4) Αν ζούσε ο πατήρ Παϊσιος θα αφόριζε πολλούς που ασχολούνται με το όνομά του κινδυνολογώντας.

4) Ημερομηνίες δεν μας είπε αλλά διαβεβαίωσε ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Φαινόταν σιγουρότατος και πως ήξερε παραπάνω από αυτά που μας έλεγε. Τον ενδιέφερε περισσότερο όμως να κατανοήσουμε τα πνευματικά που μας είχε πει παρά να συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτά. Μας μιλούσε 3μιση ώρες. Για τις προφητείες ασχολήθηκε 15 λεπτά.

Πολύ ωραίο προσκύνημα. Είδα το άφθαρτο πέλμα της Θεοπρομήτορος Άννης, που είναι το πιο παλιό ιερό λείψανο της πίστεως μας (για όσους πιστεύουν).

Ξέρω ότι δεν θα πιστέψει τον γέροντα η πλειοψηφία εδώ αλλά εγώ τα αναφέρω έστω και για τον έναν που θα αναρωτηθεί. Κέρδος θα είναι. Προσωπική μου άποψη ότι ο γέροντας έχει πολύ μεγάλο δίκαιο. Ας γνωρίζουμε τις γνήσιες προφητείες και τότε θα δούμε καθαρά ότι όντως είμαστε στην τελική ευθεία. Πόση θα είναι αυτή? Κύριος οίδεν.

Πνευματικός αγώνας μας χρειάζεται ώστε όταν θα έρθουν - και θα έρθουν - να είμαστε έτοιμοι. Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα του Αγίου Όρους πάνω στο θέμα του topic. Να είστε καλά

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

04/12/2007, 11:40:19
quote:
οχι φιλε OANNHSEA να μην "αδικουμε" τον Μητσακο...
"ελεγε" για το 2008 στην αρχη, μετα ομως διαβαζοντας καποιες προφητειες, νομιζε οτι "εννοουσαν" το 2007... αλλα παντα η αποψη του ηταν για το 2008 (!)...

Δεν είναι έτσι ακριβώς...
Διαβάζοντας τις προφητείες δεν μπορούσα να έχω ξεκάθαρο το πότε ακριβώς αλλά το περίπου, το οποίο είναι «τώρα» σύμφωνα με αυτά που πιστεύω και βλέπουν τα μάτια μου. (μέχρι το 2008)
Το 2008 το έλεγα γιατί είναι ο θρύλος των 555 χρόνων αλλά και τα λόγια του πρώτου μοναχού που έλεγε για 2,5 χρόνια μετά το Σεπτέμβριο του 2005, αλλά έτσι καταλαβαίνω απο τους λογαριασμούς που κάνω απο τις προφητείες.
Τα έχω αναφέρει και πιο πάνω.
Όταν άκουσα για αυτά που είπαν οι άλλοι δύο μοναχοί άλλαξα πιστεύονας τους.
Μόνο που φάνηκε πως πλάνη μπορούν να έχουν και αυτοί.
Προσωπικά μετά απο καιρό δεν με ενδιαφέρει να πίσω κανέναν πλέον γιατί δεν έχει νόημα μιας και δεν καλυτερεύει ο άνθρωπος απο το να ξέρει το μέλλον, το οποιοδηποτε μέλλον.
Μόνο οι περιστάσεις μιας συγκεκριμένης στιγμής υπο ορισμένα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν καταστάσεις και δεν είμαι εγώ που θα τις δημιουργήσει.

04/12/2007, 15:05:55
Μητσακος...ελπιζω να διαβασες το μηνυμα του φιλου Stavrou77...

λεει πολλα...και ειναι σωστα!

04/12/2007, 15:46:18
Το διάβασα και ελπίζω να διαβάστηκε και το δικό μου.
Τον μοναχό που λέει τον ξέρω μάλλον μιας και εγώ πρώτος είχα παραπέμψει σε αυτόν.
Ένας εύσωμος είναι, αν είναι αυτός.
Ότι λέει σωστά είναι, ειδικά για τον Μάξιμο.
Είπε ότι είμαστε στην τελική ευθεία...
Εγώ πάντως δεν ασχολούμε πλέον, ότι ήξερα ειπα.
04/12/2007, 15:50:27
Φίλε Σταύρο, στον Παπαγιάννη στην Αγία Άννα πήγες;
stavros77Μέλος
04/12/2007, 19:23:00
Όχι Δημήτρη δεν είδα κάποιον γέροντα με αυτό το όνομα. Άλλωστε ξέρεις ότι στις σκήτες αν δεν ξέρεις κάποιον είναι δύσκολο να πας σε καλύβη.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

GCHATΝέο Μέλος
05/12/2007, 05:44:22
Γεια σας παιδιά και πάλι μετά από πολύ καιρό!
Αν και νέο μέλος στο φόρουμ, θα ήθελα να προτείνω να μετονομαστεί το θέμα σε "Ελληνο-τουρκικές σχέσεις και μεταφυσική" ούτως ώστε να περιλαμβάνεται και η παράμετρος της συζήτησης των Ελληνο-τουρκικών σχέσεων καθεαυτή, ξέχωρα από την μεταφυσική. Βλέπω ότι το θέμα των προφητειών έχει εξαντληθεί στις 50 σελίδες που προηγήθηκαν και απλά αναλωνόμαστε σε επαναλήψεις ημερομηνιών που δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.Ελπίζω η πρότασή μου να μην είναι εκτός θεματολογίας του φόρουμ..Αν είναι συγχωρέστε με αλλά δεν γνωρίζω και πολλά από τα φόρουμς και την λειτουργία τους...