- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
θα σας πω και εγω κατι για εμενα...
εγω λοιπον δεν βλεπω ολοκληρωμενα ονειρα...βλεπω σκηνές,τοπια κτλ.
ενα παραδειγμα απο τα παρα μα παρα πολλα...
Καποια νυχτα ειδα μια σκηνη οπου οδηγουσα ενα τζιπ σε ενα βουνο και ξαφνικα αρχισαν να πεφτουν πετρες απο την κορυφη του βουνου.
μετα απο πολυ καιρο πηγα στην Καρπαθο για πασχαλινες διακοπες...
αποφασισαμε (παρεα 4 ατομα)να ενοικιασουμε ενα τζιπ για να παμε σε ενα απομακρυσμενο χωριο την Ολυμπο...και ναι! ειδα ακριβως την ιδια σκηνη...το τοπιο το τζιπ και οι πετρες σημειωτεον οτι ηταν η πρωτη φορα που πηγα στο συγκεκριμενο νησι.
Για μια εποχη (περιπου 17 ετων) εβλεπα στον ξυπνιο μου κλειδια!
περπατουσα, και στο δρομο εμφανιζοταν κατι σαν λαμψη μπροστα μου σε σχημα κλειδιου! Μια φορα οταν το ειδα μπροστα μου το ειπα στην κοπελα μου και αυτη λογικα...μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποτα.
(εκεινη την ημερα το ειδα για παραπανω απο 15 δευτερολεπτα)
Δεν ξερω γιατι αλλα ξαφνικα κοπηκε αυτο...
τρελος δεν ειμαι...
2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ,ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ.Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΓΑΜΟ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?
2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ,ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ.Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΓΑΜΟ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?
σου βγαινουν ολα τα ονειρα που βλέπεις ή νιωθεις ανησυχια για καποια τα οποια μετα βγαινουν?
Κατια τον αντρα σου τον γνωριζες οταν ειδες το ονειρο?
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
quote:
Η ιστορία μου ξεκινάει από αρκετά μικρή ηλικία (άν θυμάμαι καλά ήμουν 8 χρονών). Από τότε έχω την εξής "κατάρα"
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΖΑUZ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΣΕ?
respect
Sansationf : Apo tote arxisa na katalaveno ti ginete kai vasika apo tote thimame kapia pragmata. Isos kai pio prin na eixa paromio provlima alla na mi to eixa katalavei. Pantos tipota simantiko h tipota eksopragmatiko den eixe ginei apo oti thimame.
αυτα!
respect
quote:
Κατια τον αντρα σου τον γνωριζες οταν ειδες το ονειρο?
ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΤΕ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.