ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

precious30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gregmokoenaΝέο Μέλος
06/06/2009, 11:49:32
ΠΡΟΣ CHUWING-GUM
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΨΑΧΝΩ...ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥΛΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΚΡΙΜ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ...

PARAMYTHENIA....ΨΑΞΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΑΤΑ ΤΡΕΝΟ,Η ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Η ΤΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ-ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΗΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ...ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΜΕ ΑDD STO MSN GREGMOKOENA@HOTMAIL.COM ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ..

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ CHUWING....

berzeker...

AyraMizrimΝέο Μέλος
05/07/2009, 00:44:14
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΕΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΕΙΧΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ..Α ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΟΡΓΟΝΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
dark lill princessΝέο Μέλος
05/07/2009, 12:35:26
Γεια σε ολους..
ειμαι καινουρια στ forum και πραγματικα ενθουσιαστηκα που υπαρχουν ακομη καποιοι που αγαπουν τα παραμυθια και τ κινουμενα σχεδια..
προσφατα παρακολουθησα μια διαλεξη σχετικα με τα κινουμενα σχεδια και απογοητευτηκα...
που πηγε η μαγεια αυτου του κοσμου..
τελοσπαντον ψαχνω τα τραγουδια της λιλιπουπολης.. ξερει κανεις που μπορω να τα βρω??? plz....
PANXROMANAΜέλος
05/07/2009, 16:39:57
quote:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΕΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΕΙΧΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ..Α ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΟΡΓΟΝΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

Πρεπει να λες αυτο ΤΡΙΤΩΝ ''Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ'', Umi no Toriton

Υπαρχει στο youtube καποια επεισοδια στα Ελληνικα και στο ιντερνετ αν ψαξεις με Αγγλικουσ υποτιτλους!!!

PANXROMANAΜέλος
05/07/2009, 16:44:20
quote:

Γεια σε ολους..
ειμαι καινουρια στ forum και πραγματικα ενθουσιαστηκα που υπαρχουν ακομη καποιοι που αγαπουν τα παραμυθια και τ κινουμενα σχεδια..
προσφατα παρακολουθησα μια διαλεξη σχετικα με τα κινουμενα σχεδια και απογοητευτηκα...
που πηγε η μαγεια αυτου του κοσμου..
τελοσπαντον ψαχνω τα τραγουδια της λιλιπουπολης.. ξερει κανεις που μπορω να τα βρω??? plz....

Στο gamato.info υπαρχουν απ' οσο ειδα!!!Ειναι torrent site!!!

PanossΝέο Μέλος
06/07/2009, 23:55:01
φιλε δεν μπορεσα να σοθ βρω το στερ τζουμ.Αλλα θα σου γραψω μια σελιδα που εχεισ πολλα ιαπωνεζικα.www.narutowire.com σαυτην την σελιδα εγ βλεπω το πολυ διασημο "Bleach".ειναι παρα πολυ ωραιο.δοκιμασετο να δεις. :)
Anna2148Νέο Μέλος
10/07/2009, 05:03:35
Καταρχας συγχαρητηρια για το θεμα που δημιουργησατε!!Ειναι πολυ συγκινητικο που ακομα υπαρχουν καποιοι που θυμουνται με νοσταλγια τα παιδικα που εβλεπαν μικροι!Διαβασα και τις 38 σελιδες και βρηκα πολλες πληροφοριες για παιδικα που εγω και οι φιλοι μου θυμομασταν αμυδρα.Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση για μια παιδικη ταινια που θυμαμαι αποσπασματικα.Μαλλον προκειται για γιαπωνεζικη παιδικη ταινια(την ειχα νοικιασει απο το videoclub).Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι καποιες κοπελες ηταν σε ενα διαστημολπλοιο μεσα στο οποιο καποια στιγμη εμφανιζοταν και ενα πλασμα.Η μια κοπελα πρεπει να ηταν εγκυος και φοβοταν μηπως γεννησει καποιο πλασμα.Αναγκαστηκαν να χωρισουν το διαστημοπλοιο στα δυο ωστε να σκοτωσουν το πλασμα με εκρηξη.Μαλιστα μια αλλη κοπελα που αποδειχθηκε οτι ηταν ρομποτ θυσιαστηκε μενοντας μαζι με το πλασμα στο αλλο μισο του διαστημοπλοιου για να προκαλεσει την εκρηξη.Στο τελος οσες ειχαν απομεινει επεστρεψαν στην γη.Ισως ακουγεται περιεργο το παιδικο,το ειχα δει 2-3 φορες μικρη και τωρα το ψαχνουμε με την αδερφη μου απεγνωσμενα!!Αν καποιος θυμαται καποιο στοιχειο τον παρακαλω να κανει post!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!
PANXROMANAΜέλος
15/07/2009, 00:41:55
Καλησπερα Anna2148, το παιδικο που ψαχνεις πρεπει να ειναι : "Η Φρουρα Του Γαλαξια"

Μπες εδω να το κατεβασεις αν θες :
http://greekcartoons.blogspot.com/2009/01/h.html

Αν σου αλλαξει σελιδα μονο του πηγαινε εκει που λεει skip ad και θα ξαναεπανελθει!!!

Edited by - PANXROMANA on 15/07/2009 01:31:14

marietakiiΝέο Μέλος
19/07/2009, 01:16:38
geia sas paidia eimai kainouria stin parea ithela na rwtisw an thimatai kanenas ena palio paidiko stin ert me prwtagonisti ena mikro kswtiko ton hobbe di di i kapws etsi...???
:D:D:D:D
19/07/2009, 11:38:15
Αγαπητή marietakii, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...