- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Οργή? ΘΥμός? Απογοήτευση? Γιατί? Άντρες, Γυναίκες. Αντιμαχόμενα στρατόπεδα τελικά? Ανταγωνισμός και όχι αγώνας? Μάλιστα. Ο καθένας από την πλευρά του. Και στη μέση? Η ευτυχία. Πληγωμένη. Άναρθρη. Λαβωμένη κάποιες φορές χωρίς επιστροφή. Γιατί?
[b2] ΣΕ ΘΕΛΩ. ΚΟΙΤΑ ΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ. ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ. ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. Μ'ΑΚΟΥΣ? [/b2]
[b2]ΔΕ ΘΕΣ? ΦΥΓΕ. ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ.[/b2]
Δεν είναι κύριος, δύο περιπτώσεις:
1. Ήταν από την αρχή, δεν το είδα, την πάτησα, πληγώνομαι.
2. Ήταν από την αρχή, εγώ όμως αρνιόμουν να το παραδεχτω για να ικανοποιήσω τη δίψα μου "τη δική μου" δίψα, τα ήθελα, τα έφαγα.
Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί, δυστυχώς. Έτσι ειναι η ζωή, ίσως είμαστε και εμείς για άλλους.
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα
quote:
ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ! ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Πόσο αληθινό είναι αυτό!
Γυναίκες - άντρες
Και τα δύο φύλα έχουν τον ρόλο τους ασπίδα και φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα να την κατευάσουν!
Θέλει εμπιστοσύνη, κουράγιο και δεν το έχουμε πάντα... ειδικά αν πληγωθείς κάμποσες φορές...
Μου ήρθε διαβάζοντας στο μυαλό μια παρημία που έλεγε η μητέρα μου, "Αν τολμήσεις, σχεδόν κέρδισες"

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Τη λύση ψάχνουν μερικοί,
να βρουν με τη φυγή τους
και έτσι καταντούν δειλοί
και χάνουν στη ζωή τους
Μπορεί ξεχνώντας τα παλιά,
να βρίσκουν ευτυχία,
μα έρχεται ώρα στα στερνά,
που νοιώθουν δυστυχία.
Από το δικό τους εαυτό,
καλά εγλωβισμένοι,
χωρίς να έχουν πια φευγιό,
θα είναι ηττημένοι.
Ω φύση μου σ'ευχαριστώ,
που θέλεις τον αγώνα,
αφήνωντας με να χαρώ
κι αν ηττηθώ ακόμα.
Δ.Κ.Ξ.
Πως το είπε η φίλη Πύρρα ;
quote:
[b2] ΣΕ ΘΕΛΩ. ΚΟΙΤΑ ΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ. ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ. ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. Μ'ΑΚΟΥΣ? [/b2]
[b2]ΔΕ ΘΕΣ? ΦΥΓΕ. ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ.[/b2]
Επιτρέψτε μου απλά να συμφωνήσω μαζί της .
Όταν στον άλλο δείχνεις ποίος είσαι πραγματικά τότε δε χρειάζεται κανένα κουμπί καμία προσπάθεια .
Αν έχεις του δίνεις , αν σου δώσει παίρνεις , αν υπάρχει αρμονία τη ΖΕΙΣ !.
Δε προσπαθείς να βρεις το αδύνατο σημείο και να τον νικήσεις .
Αν το κάνεις θα έχεις ένα σκλάβο .
Αυτό θέλουμε ;
Όχι , δείχνεις απλά τι είσαι και τι θέλεις , αληθινά .
Σου κάνω ;
Έχει καλός .
Δε σου κάνω ;
Ευχαριστώ που βίωσα τη δύναμη των συναισθημάτων μου .
Λέει η φίλη Lengolas :
quote:
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ,ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΓΓΙΞΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ...
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΩ…
ΝΑΙ !!!!!!!
Αυτό είναι !!!!!!
Απλά το μόνο που θα άλλαζα είναι η λέξη «πληγώθηκα» .
Κάποτε νόμιζα πως πληγώθηκα μετά κατάλαβα ότι ΒΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ .
Δε πληγώνομε γιατί έδωσα και δε πήρα , δεν πονάω που κάποιος δεν είναι εδώ όταν τον θέλω εγώ , δε ζηλεύω για να πονέσω .
Η ζωή μου έκανε δώρο τη στιγμή και τη γεύτηκα , κάθε στιγμή είναι μοναδική και με τη δική της αξία , κάθε συν-ταίριασμα είναι και μία μύηση .
Ο κακός λύκος
ΔΕ ΛΕΝΕ
ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ !

Ο κακός λύκος
quote:
Όταν στον άλλο δείχνεις ποίος είσαι πραγματικά τότε δε χρειάζεται κανένα κουμπί καμία προσπάθεια .
'Ολα τα κουμπιά δικά του/της. Αυτό θα πει ένωση ψυχών.
quote:
Στο μεγαλείο της!!!!!
quote:
Αυτό θέλουμε ;
Σωστά!! Όχι! Συνοιδιπόρο θέλουμε!!!! Συν-πορευόμενο!!!
quote:
Όχι , δείχνεις απλά τι είσαι και τι θέλεις , αληθινά .
Σου κάνω ;
Έχει καλός .
Δε σου κάνω ;
Φύγε απλά και όμορφα.......
quote:
Η ζωή μου έκανε δώρο τη στιγμή και τη γεύτηκα , κάθε στιγμή είναι μοναδική και με τη δική της αξία , κάθε συν-ταίριασμα είναι και μία μύηση .
ΕΥΓΕ!!!
Ω φύση μου σ'ευχαριστώ,
που θέλεις τον αγώνα,
αφήνωντας με να χαρώ
κι αν ηττηθώ ακόμα.
quote:
Δε προσπαθείς να βρεις το αδύνατο σημείο και να τον νικήσεις .
Αυτό θέλουμε ;Όχι , δείχνεις απλά τι είσαι και τι θέλεις , αληθινά .
Σου κάνω ;
Έχει καλός .
Δε σου κάνω ;
Ευχαριστώ που βίωσα τη δύναμη των συναισθημάτων μου .
Καταπληκτική η φωτογραφία φίλε Ramoglou!!
Κατά τα άλλα,σ'ευχαριστώ και σένα και τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί με έχετε αφήσει άφωνη με τα μηνύματά σας...
Σαν κάποιος να πέρασε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου σε κείμενο...σας ευχαριστώ από καρδιάς...
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΑΚΑΣ, ΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ, ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ "ΚΟΡΙΤΣΙΑ" ΚΑΙ "ΑΓΟΡΙΑ" ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΓΕΥΤΕΙΤΕ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
quote:
ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΑΚΑΣ, ΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ, ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ...
Καλη μου Πυρρα ναι για αλλη μια φορα θα συνταχθω με τα λεγομενα σου...και η λεξh κλειδι ειναι "κρυμμενος"! Ο πλουτος = ο εαυτος μας = τα θελω μας που τα κρυβουμε πολυ βαθεια μεσα στα πιο σκοτεινα μονοπατια του μυαλου μας!
quote:
Είμαι ο δυνατός, ο σκληρός, ο επιβλητικός άνδρας. Ο άνδρας τσαμπουκάς, ο άνδρας που θα διεκδικήσει, ο άνδρας που θα υπερασπιστεί την τιμή του. Ο άνδρας με τα ελαττώματα, ο άνδρας ο δίκαιος αλλά και ο άνδρας ο άδικος.
Είμαι όμως και ο άνδρας που μετρά τα αστέρια και ονειρεύεται
Εισαι ολα αυτα - εσυ και ο καθε αντρας! Ομως μηπως μονο αυτα απλα αναγνωριζεις θαβοντας ακομα αλλα τοσα?
Ο αντρας που τολμα? Ο αντρας που απλα σε πιανει απο το χερι και σου λεει ειμαι εδω? Ο αντρας που δεν θα σκεφτει την ωρα και απλα θα σου χτυπησει το κουδουνι για να σου πει ενα "σε θελω" ?
Μα εισαστε και ακομα περισσοτερα ...οπως και εμεις ειμαστε ακομα περισσοτερα...
Το μυαλο και η λογικη δεν μας αφηνει να περασουμε ολα αυτα τα εμποδια... μας οδηγουν σε διαδρομους ασφαλειας, με αποτελεσμα να εχουμε πλεον σημερα τοσες δικαιολογειες για να παραμεινουμε απλα θεατες... χωρις πρωτοβουλια!
quote:
Το ρίσκο μπορείς να το ελαχιστοποιήσεις. Διάβασε τα μηνύματα, πάντα κάτι σου λένε. Αν κάνεις λάθος έκανες!! Πρέπει να μάθεις όμως αν κάνεις λάθος. Αν δε μπορώ να δώσω αυτά που θέλω, αν ο άλλος δε τα δέχεται έτσι απλόχερα που τα δίνω, ο σκοπός αλλοιώνεται, δεν υπάρχει πλέον φως. Πρέπει να το αφήσεις στο σκοτάδι.
Ας αναλογιστουμε ομως ποσες φορες απλα προ-καταδικαζουμε μια κατασταση ...περνωτας σαν δεδομενο οτι ο αλλος δεν θα δεχτει αυτα που εχω να δωσω - γιατι ξερουμε πλεον οτι ο καθενας ειναι απλα σε ενα κοσμο πλασμενο ονειρικο, δημιουργημα της λογικης και το μυαλο, αφηνωντας ελαχιστα περιθωρια βιωσης συν-αισθηματος...
Ετσι κανουμε εναν ομορφο κυκλο....φτανωντας στις καταστασεις του εφημερου σεξ! Το αρχεγονο αγγιγμα που ικανοποιει και ανακουφιζει συναμα ο ενας τον αλλο χωρις ομως να κυνδινευει το συναισθημα... μια κατασταση σεξ που μας επιτρεπει να κινηθουμε απο την σκεψη μας, στο σωμα μας, απο την εκλεπτυσμενη μας διανοηση στην αγρια δυναμη του ενστικτωδους συναισθηματικου μας εαυτου... αγγιζοντας τα ορια της δυναμης αλλα ταυτοχρονα προστατευοντας τον!!
Μιλαμε λοιπον φιλοι μου για την ενωση των ψυχων - την απολυτη ταυτιση δυο ατομων ... για να μιλησει ομως κανεις για μια τετοια συν-ενεωση δυναμεων θα πρεπει πρωτα - οπως πολυ σωστα εχει αναφερθει - δουμε τον γυμνο μας εαυτο και να τον αποδεχτουμε - να δουμε τα κρυμενα "θελω" μας και να αποφασισουμε να βγουμε απο την αδρανεια και να τολμησουμε να διεκδικησουμε! Να χορεψουμε και οι δυο στους τρελλους ρυθμους της αθεατης πλευρας του εαυτου μας....στους τρελλους ρυθμους του σκοταδιου χωρις φοβο...
Οπως σωστα ελεγε το ποιημα που μας παραθεσε η Πυρρα
quote:
Τη λύση ψάχνουν μερικοί,
να βρουν με τη φυγή τους
και έτσι καταντούν δειλοί
και χάνουν στη ζωή τους
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
quote:
......αυτό που με ανησυχεί είναι ο φόβος που μπορεί να δημιουργηθεί στην απέναντι ψυχή. Πόσοι άνθρωποι αντέχουν να δουν τον άλλον σε όλη του τη γύμνια? Ο καθένας αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο!Και αν φοβηθεί, και αν τρομάξει μπροστά στη δική μου τη γύμνια? Αν το είναι μου είναι χίμαιρα που δεν αντέξει? Αυτό με φοβίζει φίλοι μου και αυτό θα με έκανε να κάνω πίσω. Και αν τρομάξει με τον ψυχισμό μου? Είναι έτοιμος/η να το δεχτει?
Λοιπόν εσείς πως το βλέπετε?