- Bρήκαν το μυστικό των Aιγυπτίων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΧΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ -
"Ερευνητές ανακάλυψαν τον τρόπο που ταρίχευαν τους νεκρούς τους
Γερμανοί ερευνητές έλυσαν το μυστήριο που περιέβαλλε το πώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μουμιοποιούσαν τους νεκρούς τους. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, ανίχνευσαν το συντηρητικό σε απόσταγμα ξύλου κέδρου.
Χημικοί από το Πανεπιστήμιο του Τίμπινγκεν και το Ινστιτούτο Ντέρνερ, που έχει την έδρα του στο Μόναχο, αναπαρήγαγαν μια αρχαία επεξεργασία του ξύλου του κέδρου και βρήκαν ότι αυτό περιέχει ένα χημικό συντηρητικό που ονομάζεται γουαϊάκη. «H σύγχρονη επιστήμη βρήκε επιτέλους το μυστικό, γιατί ορισμένες μούμιες μπορεί να συντηρηθούν για χιλιάδες χρόνια», δήλωσε χθες προς το πρακτορείο Ρόιτερ ο Ούλριχ Βέσερ του Πανεπιστημίου του Τίμπινγκεν."
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ...
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑ.
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ; MHΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΟΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ;
OΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΓΝΩΠΙΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;
OΠOIOS EXEI ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΘΑΝΟΣ
Υ.Γ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΟΡΦΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ.
Θα παραθεσω την αποψη μου οσον αφορα γενικα θεματα με αναπαντητα ερωτηματα.
Τα στοιχεια που εχουμε και υποτιθετε μας δινουν απαντησεις στα ερωτηματα αυτα, μοιαζουν με ενα ποτηρι που περιεχει οποιοδηποτε υγρο, γεμισμενο μεχρι τη μεση. Καποιοι το αποκαλουν μισογεματο. Τεινουν να το δουν δηλαδη, προσθετικα. Καποιοι αλλοι το βλεπουν μισο αδειο. Δηλαδη αφερετικα. Η αληθεια ειναι οτι το καημενο το ποτηρι ειναι γεματο μεχρι τη μεση, ακριβως μεχρι τη μεση.Αν του προσθεσεις μια σταγονα, αρχιζει να τεινει προς το μισογεματο. Αν του αφερεσεις μια σταγονα, θα τεινει προς το μισο αδειο. Ας μην βιαζομαστε να πιστεψουμε οτι μας σερβιρουν, χωρις να το εξεταζουμε απο ολες τις πλευρες του. Ειμαι δε βεβαιος οτι δεν μπορουμε να εντοπισουμε ολες τις πλευρες του, για να τις εξετασουμε. Οποτε ας δειξουμε υπομονη, μεχρι ο χρονος να φερει στο φως κρειμενες πλευρες και αληθειες που δεν φανταζωμαστε ποτε οτι θα υπηρχαν. Αν αυτο γινει. Γιατι μπορει ολα αυτα να ειναι και μπουρδες.
Αλλωστε εχω υποστηριξει σε αλλες παραγραφους οτι θελω να τους πιστεψω αυτους τους ανθρωπους, αλλα οι ιδιοι δεν με αφηνουν.
AEV