- Μεταξύ Τυρού και.... Esoterica - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
πολλές συζητήσης και διαφωνίες ....αυτή αλλωστε ειναι και αξία της γνώσης !!!!
Αγαπητέ deathknight η αξία ενός μέλους δεν κρίνεται απο τα μηνύματα !!
Εγώ ειμαι εδώ μέσα απο το 2002....και φυσικά μπαίνω ανελλειπώς /!!!
Στή αρχη δεν εγραφα τόσο ....γιατί δεν ειχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό να γράψω ....δεν πιστεύω οτι για να δίνει κάποιος το παρόν πρέπει να γράφει αερολογίες ..απλά και μόνο για να ανεβαίνουν τα νούμερα στα post !!!!
Και τι σημασία εχει αν ειμαστε 2000 η 3000 ......Αυτ'ο που εχει σημασία ..ειναι οτι ο κόσμος γύρω μας ...ενδιαφέρεται να λάβει γνώση !!!!!και να δώσει !!!
Και τι σημασία εχει που πολλές φορές αμπελοφιλοσοφούμε και λέμε βλακειούλες ....μια παρέα ειμαστε ...και αισθανόμαστε τόσο ανετα ..και περνάμε καλα !!! Τόσο κακό ειναι αυτό πια ...
Εδώ μέσα υπάρχουν ανθρωποι ...και 60 και 50 και 20 ..και 10 χρονών .....Υπάρχουν και διάσημοι και Επιστήμονες αλλα και μαθητές ///και κ.τ.λ. Μην υποβιβάζουμε λοιπόν τόσο αυτό το μέρος ...γιατί μόνο γνώση μπορεί να σου προσφέρει ...και γιατί οχι και πολύ καλές φιλίες ....
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ειδικα το "πεφτω κατω και γελω" εκπληκτικό! γελάω ακόμη...
το "καιρός να φεύγω" ακόμη καλύτερο ! χαχαχα ! εξαιρετικός συνδιασμός, χαχαχα!
deathknight, όπως κατάλαβες, πρόκειται περί μεγάλου χάνου (traveller).
Tι τα θες αγόρι μου... αφου καταλαβες οτι πρόκειται για του "κουφού την πόρτα", τι ασχολείσαι? ασε μας τους κουφούς στην κουφαμάρα μας! εκτός αν έχεις κανέναν καλό λόγο ή hidden message (ξέρεις, διάβαζε πίσω από τις γραμμές) που το χαμηλό IQ μου δεν αντιλήφθηκε ![]()
ΥΣ. καλα, μιλάμε για τραγικής ποιότητας επιπέδου το μήνυμά μου ε deathknight? επίπεδο ? α-κα-κα-κα-κα (γέλιο ποπαϋ) ΕΝ ΓΕΝΕΙ: ε ρε γέλια!
Σύγχρονη Θεοσοφία
Τα 7 Εσωτερικά Κλειδιά
Σε αναζήτηση της ταυτότητας
Σαν ψυχές όλοι ζούμε με τους μονοκέρους
Περιγραφή της πρώτης Πνευματικής Εμπειρίας
του Νικόλαου Α. Μαργιωρή (1913-1993)
Τα σχόλιά σας σχετικά με το μικρό αυτό αφιέρωμα, μπορείτε να τα γράψετε στο παρόν θέμα.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!