ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψηφίστε ΕΔΩ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ψηφίστε ΕΔΩ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/09/2010, 14:32:05
Επ' ευκαιρία των δημοτικών, πσηφήστε ανάδελφον έθνος!!!

Εδώ δεν θα πσηφίσουμε τα κόμματά μας, αλλά την νοημοσύνη μας!
Για να διαπιστώσουμε εάν είμαστε διαβολεμένον Εθνος, ή Εθνος οξύμωρον (επιεικώς). Διότι και οι 2 εκδοχές αμφισβητούνται εκατέρωθεν.
Δηλαδή: Θέλω να μας πείτε την γνώμη σας για τα δύο ανωτέρω ενδεχόμενα, με έναν απλό τρόπο.
Θα μας πείτε την πρόβλεψή σας για τα πιθανά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, κατά την γνώμη σας, για τις δύο ανωτέρω περιπτώσεις.
Δηλαδή, τι κομματικά αποτελέσματα θα είχαμε ως διαβολεμένον Εθνος και τι ως Εθνος οξύμωρον!
Και πάλι δηλαδή, τι ποσοστά θα έπιαναν τα 4 μεγάλα κόμματα και τα "λοιπά" μικρά στην περίπτωση διαβολεμένων και τι στην περίπτωση οξυμώρων!
Με ένα, τυπικό έστω, σκεπτικό, το οποίο - καθώς και τα προτεινόμενα αποτελέσματα - θα είναι στην διάθεση της κρίσης και σχολιασμού οιουδήποτε το θελήσει.
Βέβαια, τα αποτελέσματα θα είναι ενδεικτικά για τις δημοτικές, αλλά έρχονται και οι βολευτικές...

Για λόγους οικονομίας χώρου θα ονομάσουμε τον μέν διαβολικόν Ε.Δ.Α. (Εθνος Διαβολεμένων Απογόνων), το δε οκσύμωρον Ο.Ε.Ο. (Οβιδόπληκτο Εθνος Ορνιθοκεφάλων).

Θα κσεκινήσω πρώτος!

Εάν ήμασταν ΕΔΑ τ' αποτελέσματα θα είχαν ως εξής: ΝΔ 5%, ΠΑΣΟΚ 5%, ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 2%, ΛΑΟΣ 1% , ΛΟΙΠΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ, αλλά σίγουρα καλλίτεροι από τούς υφισταμένους, 80% και λευκά 7%.
Τα ποσοστά των 4 κομμάτων της βουλής, τα υπολόγισα με βάση αυτούς που πραγματικά ωφελούνται, δηλαδή αυτοί που τρώνε. Τα λευκά είναι διότι αυτό είναι το ποσοστό αυτών που πηγαινοέρχονται σαν χαμένοι ανάμεσα στα 4 μεγάλα κόμματα. Ως πολίτες του ΕΔΑ πλέον, δεν έχουν που να πάνε...
Ελάχιση αποχή.

Εάν ήμασταν ΟΕΟ τ' αποτελέσματα θα είχαν διαμορφωθεί ως εξής: ΝΔ 30%, ΠΑΣΟΚ 30%, ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 10%, ΛΑΟΣ 4%, ΛΟΙΠΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ, αλλά σίγουρα καλλίτεροι από τούς υφισταμένους, 2%, και λευκά 24%.
Διότι τόσα είναι περίπου τα πρόβατα στα 4 κόμματα. Τα λευκά είναι οι ενσυνείδητοι αυτοί πολίτες που αφήνουν την τύχη τους στούς άλλους.
Μεγάλη αποχή. Απογοητευμένοι και με σκυμένο κεφάλι. Χειρότεροι από όλους τους άλλους. ΑΔΡΑΝΕΙΣ! Περιττό βάρος...

Σειρά σας!

Εννοείται ότι τα πολιτικά σας φρονήματα τα κρατάτε για τον εαυτό σας, ε;

24/09/2010, 10:22:28
quote:
Επ' ευκαιρία των δημοτικών, πσηφήστε ανάδελφον έθνος!!!

να σε διορθωσω λιγουλακι... οχι δημοτικων πια... αλλα διοικητικων!!! εχει σημασια για εκεινους... αισθανονται πιο "δυνατοι" (για να μας τα αρπαξουν πιο χοντρα??? ...ισως)

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ
24/09/2010, 15:19:57
Πάντως όχι για το καλό μας PREDATOR.
Εάν είχαμε τσίπα, στοιχειώδη αξιοπρέπεια, ουδείς έπρεπε να δεχθεί να εκπροσωπήσει τις 2 κύριες αιτίες της καταστροφής.
Κι όμως... Λες να βγούμε τελικά ΟΕΟ;

Edited by - Αίολος on 24/09/2010 15:20:42

24/09/2010, 15:22:24
Μερικές φορές είμαι τόσο σίγουρος, που θα μπορούσα να στοιχηματίσω...

24/09/2010, 15:39:48
quote:
Εάν είχαμε τσίπα, στοιχειώδη αξιοπρέπεια, ουδείς έπρεπε να δεχθεί να εκπροσωπήσει τις 2 κύριες αιτίες της καταστροφής.
Κι όμως... Λες να βγούμε τελικά ΟΕΟ;

κοντος ψαλμος αλληλουια

27/09/2010, 20:28:45
Χεχε...
Τέσσερα τινά μπορεί να συμβαίνουν εδώ.

1. Ολοι συμφωνείτε μαζί μου. Πολύ κακό, διότι αφ' ενός την πσωνίζω και αφ εταίρου χωρίς διαφωνία δεν υπάρχει διάλογος.
Οταν όλοι οι φθόγγοι είναι στην ίδια γραμμή ή διάστημα, τότε δεν υφίσταται μήτε μελωδία μηδέ αρμονία.

2. Φοβόσαστε την κριτική. Πολύ κακό! Με την έκθεση μόνον γνώση προκύπτει... Παρρησία ρε!

3. Αδιαφορείτε. Πολύ καλό διότι κάποια μέρα θα σας κυβερνήσω!

4. Κάτι που δεν κσέφτηκα...;

!

Edited by - Αίολος on 27/09/2010 20:35:54

27/09/2010, 21:54:06
quote:

Χεχε...
Τέσσερα τινά μπορεί να συμβαίνουν εδώ.

1. Ολοι συμφωνείτε μαζί μου. Πολύ κακό, διότι αφ' ενός την πσωνίζω και αφ εταίρου χωρίς διαφωνία δεν υπάρχει διάλογος.
Οταν όλοι οι φθόγγοι είναι στην ίδια γραμμή ή διάστημα, τότε δεν υφίσταται μήτε μελωδία μηδέ αρμονία.

2. Φοβόσαστε την κριτική. Πολύ κακό! Με την έκθεση μόνον γνώση προκύπτει... Παρρησία ρε!

3. Αδιαφορείτε. Πολύ καλό διότι κάποια μέρα θα σας κυβερνήσω!

4. Κάτι που δεν κσέφτηκα...;

!

Edited by - Αίολος on 27/09/2010 20:35:54

Η πΑρε{ούλα} κΥΒερΝά κι'ουλοι τ'αχιά ρωτούνε...
Κι'οι μέν κι'οι δέ..τΟ άΛλΟ -Το- πρΩί χαρούμενοι-πεΡΗφΑνοΙ τα ώχ! και τ'αχ!! όλοι μαζί μετρούνε...
Κι'αργά κι'η γνωση πΑίΡνει στράτο...
Η ανηξεριά προβάλλοντας καπνίζει παππα-ΣτρΑΤΟ...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
28/09/2010, 00:06:38
Ειναι ακομα νωρις... Σε κανα δυο εβδομαδες θα εχουμε συμμετοχη

28/09/2010, 12:14:17
Για να δούμε PREDATOR...

Εαρινέ κάνεις κακές παρέες...
Κόλλησες τρελίτσα!

28/09/2010, 12:29:01
quote:

Για να δούμε PREDATOR...

Εαρινέ κάνεις κακές παρέες...
Κόλλησες τρελίτσα!

"Κακιά-καλο παδί" , εγώ ήμουν πάντα...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
noemaΜέλος
28/09/2010, 18:43:09
-
- στ' αστερια παω και πορπατω
- στους κηπους Εκεινούς γυρναω
- τους περα απ'τους δυσβαστακτους νοιασμους , μα και απ' τους καλους και χαμογελαστους του Αιολου τους ανεμους , που ξεμολυνουνε εγωπαθιες και πολιτικους σκανδαλισμους ...
- για μερες τρεις ...
- μετα γυρναω ...

- Αίολε , Εαρινε και Πρέντιτορ ,
- τις αποψεις σας δεν θα τις περασω ντουκου ,
- τις θεσεις σας ομως τις πικροχαμογελαστες , για συμμετοχες στις αποχες , θα τις εκτιμησω ισως περισσοτερο , κι' απο τους αναγκαιους βορρειους ανεμους για τους καιομενους στην απνοια της κουτοπονηριας ...
- θα εκτιμησω την συνεισφορα σας κατα της ευθυνοφοβιας και της αναποφασιστηκοτητας , για το , ΑΝΤΕ ΣΧΤΙΡ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ...

- το ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΨΗΦΟ για Οποιον δεν ξερει ουτε εμενανε μα ουτε και τους κατω απ' τ'αστερια ξαποσταζοντες και τους πολυανεμοδαρμενους και τους λιγομιλητους απ' την πολυ ανεχεια της ξιπασιας , ΤΟ ΕΙΠΑ απο τα ολα χρονια μου , τα δεκαεξι πριν ...
- δεν εχω ΨΗΦΟ και για 'σε Εαρινε ...
- ΧΑΜΟΓΕΛΟ ομως εχω ...
- ΝΑ το ΡΙΞΩ , ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ... ;

- μαζι με την καλησπερα σε ολους !
-

28/09/2010, 20:17:46
!

42NAΜέλος
28/09/2010, 20:44:34

42NAΜέλος
28/09/2010, 20:47:13

28/09/2010, 23:05:29
νομιζω ηρθε η ωρα να νικησουν οι ανεξαρτητοι και εκτος της απλης ''κομματικης'' υποστηριξης. Υπαρχουν αυτα τα ατομα αλλα ο κοσμος δεν τους δειχνει εμπιστοσυνη. Κακως βεβαια γιατι τους ιδιους που ψηφιζαν ξανα και ξανα, δεν ειδαν κανενα χαιρι

noemaΜέλος
29/09/2010, 20:41:08
quote:

Υπαρχουν αυτα τα ατομα αλλα ο κοσμος ...

-
- σαμπως και 'Τουτοι Αυτοι που λες , ειμαστε Εσυ και ΄γω και οι Αναλογοι ... ;;;
- [το Αναλογοι χρηζει Προσοχης και Σοβαροτητας] , [παρακαλω παραλαλω] ,

- λιγο αστεια και χαμογελαστα και πολυ πολυ σοβαρα και τσεκουροκομενα ,
- ''η Ανοησια φευγει απ' την ζωη , αμα και αφου ερχεται η Νοηση σ' Αυτην''...
- και βεβαια ...
- ΚΑΠΟΙΟΙ πρεπει , αφου την βρισκουνε , να την κουβαλησουνε και να την φερουνε στην ζωη ...
- ΚΑΠΟΙΟΙ της ζωης , ειναι Εκεινοι που μπορουν να το υποχρεωθουν Αυτο ,
- ΚΑΠΟΙΟΙ μπορουν να την ''πληρωσουνε'' Αυτην την Νυφη ...
- ΠΟΙΟΙ ... ... ...
- μααα , οι Α ν α λ ο γ ο ι ... !

- ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ Κοινη για τα Κοινα , ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...

- η συννεση Σας και η συναισθηση Σας , στα της Πραγματικοτητας , ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,... με συγκινει παντος ...
- ναιιιι , τι να Σας λεω ...
- για να μην υπερβαλω ομως κι' ολας , ας πω πως ,
- μου δινει Χαρα και Κουραγιο ...
- για να ΨΗΦΙΖΩ στα της ΕΔΩ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ παρεας , τα ... ''Αναλογα'' ...!

* τον Αθεο τον ... προσπερασα σημερα , παρ' ολο που κανει μια παραδειγματικη αναφορα , για ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ... !
* θα μου το συγχωρησει , πιστευω ...

- η Ψηφος μου σημερα ειναι για τον Κοινονοιασμοοοοοοο !
- και η καλησπερα Μου , Ο ψΗΦΟς ...!
-

30/09/2010, 13:47:05
ο Νοεμβρης ερχετε ταχυς... θα δουμε πως θα "ψηφισουμε"... συνετα, συνειδητα ή εγωιστικα!

Παντως, σε καθε περιπτωση, μαλλον αναμενεται "αντιδραστικη" ψηφος... πιο πολυ για "αντιποινα" στο Κυβερνων κομμα

30/09/2010, 21:06:38
Υπάρχει και άλλη λύση παίδες.
Να μαζευτούμε όλοι σε μια συνάντηση,
να γνωριστούμε έ; Καλή ιδέα δεν είναι;

Να κάνουμε την ημέρα των εκλογών,
ημέρα συνάντησης των μελών του esoterica!!!

Λοιπόν,τι λέτε;

Και πολύ θα ήθελα να συναντήσω,σε μια τέτοια
συνεύρεση,τους
europaios2,dimitris2,Ψηλό !!!
Το φαντάζεστε;!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

01/10/2010, 13:43:11
Χαχα!
Καλή η ιδέα σου kapodistria.
Ετσι κι αλλοιώς δεν βλέπω να γίνεται τίποτα με το θέμα, επομένως το συζητάμε.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τους ΟΕΟ εάν συναντηθούμε, αλλά με ένα άλλο μέλος με παραπλήσιες ιδέες αλλά πολύ πιο διαλακτικό, μετά την συνάντησή μας, γίναμε φιλαράκια και διατηρούμε επαφή.

Και επί τη ευκαιρία...;

01/10/2010, 17:42:32
quote:

Υπάρχει και άλλη λύση παίδες.
Να μαζευτούμε όλοι σε μια συνάντηση,
να γνωριστούμε έ; Καλή ιδέα δεν είναι;

Να κάνουμε την ημέρα των εκλογών,
ημέρα συνάντησης των μελών του esoterica!!!

Λοιπόν,τι λέτε;

Και πολύ θα ήθελα να συναντήσω,σε μια τέτοια
συνεύρεση,τους
europaios2,dimitris2,Ψηλό !!!
Το φαντάζεστε;!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

χμμ... ευκαιρια για ταξιδακι στο Βολο... για κανα ψαρακι