ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/11/2006, 18:31:45
Οι Elane είναι ένα συγκρότημα από την Γερμανία το οποίο απαρτίζεται από 5 μέλη - νεαρούς στην ηλικία - και το οποίο δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια.

Κινείται στα πλαίσια της Dark folk μουσικής ενώ σε πολλά σημεία τα τραγούδια τους βγάζουν μια νότα gothic/ethereal/atmospheric στοιχείων.
Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την μουσική τους ανάλογη του στυλ "Lord of the rings" και δεν έχουν καθόλου άδικο αφού τα αιθέρια, απαλά φωνητικά της Joran γεννούν πλήθος ανάλογων εικόνων.
Τα ανδρικά φωνητικά του Niko δένουν πολύ όμρφα με τα φωνητικά της Joran και δίνουν μια άλλη δυναμική στον ήχο...

Η δισκογραφία τους μέχρι σήμερα είναι η εξής:

• The fire of Glenvore, 2004
  • Love can't wait, cd single 2005
  • Lore of Nen, 2006

Να ψάξετε οπωσδήποτε το τραγούδι "Come to the sea"!

Το site του συγκροτήματος είναι το:

http://www.elane.de.vu

In anticipation of my resurrection...

24/11/2006, 19:09:45
Tί απίστευτο το βίντεοκλιπ των Beseeh "read between the lines"

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ntavelis666Μέλος
24/11/2006, 20:04:07
«ουστ ρε, που θα με πεις νεανία! μίλησε η ηλικία τώρα!»

Και «ΡΕ» και «ΟΥΣΤ» !!!

«και επαναλαμβάνω: αλλο το headbanging κι αλλο το εκσπερματ-oning!»

Headbanging αγόρι μου, αυτό σου λέω και’γω. Κούνα λίγο το κεφάλι σου μπας και συνέλθεις!

«άλλο να γουστάρεις αυτό που ακούς κι άλλο να σέρνεσαι στα πατώματα και να ουρλιάζεις: άκου, άκου τι παίζει! μου σηκώθηκε η τρίχα! έ*υ*α, έχεσα κι όλα τα συναφή. ειδικά όταν ο αλλος δεν έχει ξανακούσει το τραγούδι που παίζει...
άντε εγώ τώρα να ακούσω το lai lai hei και να το εκτιμήσω, όταν κάνεις εσύ έτσι!!! τέσ' πα, άσ' το... θα το συζητήσουμε από κοντά!!!»

Είσαι υπερβολικός, σε λίγο θα μας πεις ότι σερνόμαστε και σαν τους ψευτοδαιμονισμένους. Και άσε κατά μέρους τις μαλακίες, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ γιατί δεν ήσουν από αυτούς που άκουγαν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τους Ensiferum.

«I blow my nose at your general direction που έλεγε και ο john cleese στο holy grail !!!
όσο για τους τόνους... χάσιμο χρόνου. και σε αντίθεση με εσένα που είσαι αργόσχολος, εγώ έχω ελαχιστο!»

Να’ σαι καλά ξεκαρδίστηκα!

«τον πάω με χίλια»

«όπως όλες!!!»

Crucifire δεν μας τα’ χες πει αυτά!!! Εσύ συγκαταλέγεσαι στΙς «όλΕς»; Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά; Τα γεράματα βλέπεις…

«καλά, φάε κι εσύ τι σουπίτσα σου παππού!»

Εμ, τι άλλο θα’λεγες, δεν έχεις να πείς και τίποτα γι’ αυτό, ενώ εγώ έχω πολλά. Μήπως θα ήθελες να αραδιάσω εδώ μέσα όλα τα αστεία «κολλήματα» που έχεις με τη μουσική; Αστο δεν σε συμφέρει. Και ύστερα πές μου ποιος σκέφτεται σαν πεντάχρονος.

«τι brother ρε, ψευτοέλληνα του κερατά! αδερφέ λέμε!!!»

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ «IF YOU KNOW WHAT I MEAN»!!! Μήπως θα ήθελες να κοιτάξουμε τα μηνύματά σου ένα – ένα για να δούμε πόσο πολύ χρησιμοποιείς την Αγγλική; Άστο δικέ μου δεν σε παίρνει. Χεχε.

«κι εσύ gretel μην τον ακούς... ζηλεύει!!! χεχε
και φαντάσου τι fan είναι, που δεν ήξερε για τον καινούργιο δίσκο. εδώ το ήξερα εγώ κι έχω κατεβάσει και samples απ' αυτόν... δεν είναι κακός...»

Καλά, καλά εντάξει.

GRETEL: «Aμάν Ntavelis666 θα μου βγει το όνομα»

Μην ανησυχείς, όλοι ξέρουν ότι εγώ σε παρότρυνα. Και συνεχίζω να σε παροτρύνω. ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ! ΣΚΙΣΤΟΝ!!!

Λοιπόν Crucifire, το ψιλογαμήσαμε το τόπικ μου φαίνεται. Αν θες βέβαια κάτι να πεις, πέστο, εγώ θα σου δώσω απάντηση από κοντά, σε συνδυασμό με μια νέα επαναστατική μέθοδο βασανισμού…

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

24/11/2006, 20:44:16
quote:
Λοιπόν Crucifire, το ψιλογαμήσαμε το τόπικ μου φαίνεται. Αν θες βέβαια κάτι να πεις, πέστο, εγώ θα σου δώσω απάντηση από κοντά, σε συνδυασμό με μια νέα επαναστατική μέθοδο βασανισμού…

Ωραία εγώ θα φέρω την καρέκλα βασανιστηρίων. Χι χι χι!!!

24/11/2006, 21:09:37
Αν σας αρέσουν οι απίστευτοι korpiklaaniσυνιστώ να κατεβάσετε και τα videoclip "Wooden pints" & "bierbier"

25/11/2006, 08:52:03
KORPIKLAANI ????????

Τί΄ν'τούτο πάλι ?????

(Άσε που θυμίζει το "κουακομεκικι" των Ντάλτων όταν επισκέφτηκαν το Μεξικό.... Εκτός και είναι καμία φάρσα του τύπου ΚΟΡΠΗ - το νερό - ΚΛΑΝΕΙ....)

Μην τα πετάς έτσι βρε gretel, πες και τίποτα παραπάνω.....

25/11/2006, 08:53:36
Φίλοι μου οι Elane είναι όντως μαγικό άκουσμα....

Ακούστε τους και θα καταλάβετε.......

25/11/2006, 13:02:17
Δίκιο έχεις KERRY KING παράλειψη.

Λοιπόν για τους φίλους του folk metaloi KORPIKLAANI από την Φιλανδία είναι μία άριστη επιλογή.

KORPIKLAANI σημαίνει το πνεύμα του δάσους.

LINE UP:

Jarko : Basse
Hittavainen : violon, jouhikko, flûtes
Jonne : voix, guitare
Cane : guitare
Juho : accordéon
Matson : batterie

DISCOGRAPHY:

Idja (CD - 1999)
Spirit of the Forest (CD - 2003)
Shàmaniac (CD - 2003 )
Voice of Wilderness (CD - 2005)
Tales Along This Road (CD - 2006)

Συνιστώ βέβαια και τα βιντεοκλίπ που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα.
Ακούστε τους, ειδικά τα δύο τελευταία τους είναι καταπληκτικά.

Περισσότερα στο:
http://www.korpiklaani.com

quote:
Εκτός και είναι καμία φάρσα του τύπου ΚΟΡΠΗ - το νερό - ΚΛΑΝΕΙ....

Αρε Κέρρυ έλιωσα στο γέλιο.

25/11/2006, 14:08:07
Και μια και μιλήσαμε για folk metal ρίξτε και μια αυτιά (κατά το ματιά) και στους Βattlelore

Όπως πολύ μαγικά λένε και οι ίδιοι:

"Battlelore's music tells you stories of an ancient world full of magic, heroes and glorious battles. Lyrics imitate poetry and written text of J.R.R.Tolkien and his enormous tales of Middle-Earth.

Just let us take you into the magical world of Battlelore and let it wield your sword when heroes lived with heroic deeds and darkness threatened all the lands. In the name of Elbereth! Join the heroes of Battlelore!"

Line-up

~ Kaisa Jouhki - Vocals
~ Tomi Mykkänen - Vocals
~ Jussi Rautio - Lead guitars
~ Jyri Vahvanen - Guitars
~ Timo Honkanen - Bass
~ Maria - Keyboards, Flute
~ Henri Vahvanen - Drums

DISCOGRAPHY:

Where The Shadows Lie
2002

Swords Song
2003

Third Age Of The Sun
2005

Δεν θα μετανιώσετε. Ακούστε το Valier - Queens Of The Valar και θα ανατριχιάσετε.

Περισσότερα στο:

http://www.battlelore.net

25/11/2006, 14:12:18
Χεχεχε!
Όντως, το όνομα τους παραπέμπει σε διάφορες φάρσες!

Καλή μου gretel, εγώ έχω το ideoclip τους με τίτλο Wooden prints.
Σαν μουσική μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα οπότε θα αρχίσω να ψάχνω αφενός για τα videoclips που πρότεινες κι αφετέρου για κανένα album του!

quote:
Φίλοι μου οι Elane είναι όντως μαγικό άκουσμα....

Ακούστε τους και θα καταλάβετε.......

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να βρεθούν...
Αλήθεια, έχεις ακούσει το Lore of Nen?

In anticipation of my resurrection...