ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΚΟ (θέμα συνομωσιολογικού περιεχομένου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΚΟ (θέμα συνομωσιολογικού περιεχομένου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Topol31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/10/2009, 08:39:48
καταλαβαινω πολυ καλα και σαφως ειναι ετσι...

το καλυτερο θα ηταν η απενεργοποιηση γιατι υπηρξε μονο η συγκεκριμενη αυτη υποθεση, δεν ηταν γενικευμενο, ουτε ειχαμε αλλα δειγματα απο αλλους, ωστε να αναφερθουμε γενικοτερα και αοριστα!

τουλαχιστο, μεχρι τωρα δεν υπηρξε καποιος εκτροχιασμος ουτε καποια ενταση κομματικη...

δεν ξερω οι υπολοιποι αν θελουν να απενεργοποιηθει ή να παραμεινει το θεμα

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
TopolΜέλος
09/10/2009, 12:33:43
προς amalia

Επειδή εγώ άνοιξα αυτήν την συζήτηση έχω να πω τα εξείς:

1)Η σύνδεση οικολόγων με ΜΚΟ κτλ δεν είναι τυχαία...
2)Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω κομματική συζήτηση αν και μπορώ.Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι προκαλούν με την ανθελληνική τους στάση.Μια στάση που καταρρίπτει την εθνική γραμμή που έχουν θέσει τα υπόλοιπα κόμματα ( πλην του ΛΑΟΣ )για αυτό το σοβαρό εθνικό θέμα.
3)Θεωρώ ότι είναι δικαίωμά μου να κάνω κριτική ακόμα και σε έναν πολιτικό φορέα.Αλλωστε δημοκρατία δεν έχουμε?Αν κάποιοι κρύβονται πίσω από δήθεν κομματικές ταυτότητες και οικολογίες αυτό δεν σημάίνει ότι θα ανεχόμαστε προκλητικές δηλώσεις και στάσεις.
4)Αν οικολογία σημαίνει ανυπαρξία και κρυφτό κατά την διάρκεια των πυρκαγιών ή και μετά, ή αν κάποιοι εννοούν οικολογία να σβήνουν το τσιγάρο κάτω πριν μπουν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το ντιμπέιτ τότε εγώ δεν είμαι οικολόγος.
4)Για τον σκοτεινό ρόλο των ΜΚΟ παγκοσμίως δεν αναφέρθηκα εγώ αλλά πολλές κυβερνήσεις ανα τον κόσμο επίσημα ( Ρωσία , Βενεζουέλα , Ιράν ,Λευκορωσία ,Κίνα κτλ ).Νομίζω είναι γνωστό από τους περισσότερους πλέον από ποιά σκοτεινά κέντρα χρηματοδοτούνται αυτές οι δήθεν ΜΚΟ και οι ψευδουπερασπιστές των ανθρωπίνω δικαιωμάτων κατα το δοκούν!!!

Ευχαριστώ

09/10/2009, 13:03:20
φιλε Topol... η amalia αναφερθηκε στην τακτικη του συγκεκριμενου forum να μην κανουμε "κομματικη" συζητηση, που ενδεχομενως να οδηγησει σε σοβαρες αντιπαραθεσεις... οπως εξαλλου και τα "οπαδικα".

ελπιζω μεχρι τωρα, να εχει φανει μια πολιτισμενη συζητηση

TopolΜέλος
09/10/2009, 15:56:21
[quote]
φιλε Topol... η amalia αναφερθηκε στην τακτικη του συγκεκριμενου forum να μην κανουμε "κομματικη" συζητηση, που ενδεχομενως να οδηγησει σε σοβαρες αντιπαραθεσεις... οπως εξαλλου και τα "οπαδικα".

ελπιζω μεχρι τωρα, να εχει φανει μια πολιτισμενη συζητηση

Καλά πολύ κολλάτε στα διαδικαστικά και χάνετε την ουσία.
Οπως στην ΝΔ που έχουν κολήσει στο καταστατικό.

Για την ταμπακέρα των γραφόμενών μου δεν είδα απάντηση ή άποψη.

09/10/2009, 18:25:21
θελεις απαντηση ή αποψη?

quote:

σωστο... οπως επισης, δε ειναι τυχαια η "ξαφνικη" εμφανιση τους στη πολιτικη σκηνη!

quote:
2)Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω κομματική συζήτηση αν και μπορώ.Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι προκαλούν με την ανθελληνική τους στάση.Μια στάση που καταρρίπτει την εθνική γραμμή που έχουν θέσει τα υπόλοιπα κόμματα ( πλην του ΛΑΟΣ )για αυτό το σοβαρό εθνικό θέμα.

το οτι μπορουμε να κανουμε πολιτικη συζητηση, ειναι το μονο ευκολο, οπως κανουμε ολων των ειδων τις συζητησεις! Η ουσια ειναι να ειναι πολιτισμενη, να βασιζεται σε γεγονοτα (οχι "αερολογιες" για εντυπωσιασμο) και φυσικα σε ηπιους τονους! Το ΛΑΟΣ, δυστυχως, ειναι πολυ φλου... απο τη μια κρινει σαφως σωστα καποιες εξωτερικες "πολιτικες" της Ελλαδας, σημειωνοντας τα οποια λαθη, απο την αλλη το κανει με φανφαρες και μεγαλα λογιά ή ασχολειται με μικροτητες (βλεπε "Ψινακης"... που ευτυχως για το κοινο καλο δεν ευδοκιμησε).

TopolΜέλος
12/10/2009, 11:25:49
quote:

θελεις απαντηση ή αποψη?

quote:

σωστο... οπως επισης, δε ειναι τυχαια η "ξαφνικη" εμφανιση τους στη πολιτικη σκηνη!

[quote]2)Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω κομματική συζήτηση αν και μπορώ.Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι προκαλούν με την ανθελληνική τους στάση.Μια στάση που καταρρίπτει την εθνική γραμμή που έχουν θέσει τα υπόλοιπα κόμματα ( πλην του ΛΑΟΣ )για αυτό το σοβαρό εθνικό θέμα.

το οτι μπορουμε να κανουμε πολιτικη συζητηση, ειναι το μονο ευκολο, οπως κανουμε ολων των ειδων τις συζητησεις! Η ουσια ειναι να ειναι πολιτισμενη, να βασιζεται σε γεγονοτα (οχι "αερολογιες" για εντυπωσιασμο) και φυσικα σε ηπιους τονους! Το ΛΑΟΣ, δυστυχως, ειναι πολυ φλου... απο τη μια κρινει σαφως σωστα καποιες εξωτερικες "πολιτικες" της Ελλαδας, σημειωνοντας τα οποια λαθη, απο την αλλη το κανει με φανφαρες και μεγαλα λογιά ή ασχολειται με μικροτητες (βλεπε "Ψινακης"... που ευτυχως για το κοινο καλο δεν ευδοκιμησε).

[center][

εχω την εντύπωση ότι πολιτισμένα μιλάμε.Επίσης επειδή αναφέρθηκες σε αερολογίες προφανώς δεν αναφέρεσαι σε εμένα γιατί εγώ μίλησα ξεκάθαρα για το τί ρόλο βαράνε οι Οικολόγοι πράσινοι.Επίσης δεν είναι τυχαία η αβάντα τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τους ύποπτους χρηματοδότες τους.Δεν το προχωράω για να μην δημιουργήσω πρόβλημα.
Και κάτι τελευταίο.Προσωπικά και πιστεύω οι περισσότεροι Έλληνες είναι πιο κοντά στις θέσεις του ΛΑΟΣ στα εθνικά θέματα ανεξαρτήτως αν δεν το ψηφίζουν.Αλλωστε οι εν λόγω θέσεις τους ελάχιστα απέχουν από αυτές του Ανδρέα Παπανδρέου.Εμένα αυτό που με πειράζει είναι ο στρουνθακαμηλισμός των ΜΜΕ που μας επρηξαν με το φλερτ ΛΑΟΣ-ΨΙΝΑΚΗ αλλά όχι με την Νταλάρα την Βίκυ Λέανδρος την Πέμυ Ζούνη και πιο παλιά την Φεγγάρω!!!!

13/10/2009, 13:08:17
προφανως ηταν επικοινωνιακο "παιχνιδι". Ομως, ειχε δημιουργηθει σαλως, με τη περιπτωση της Εφη Σαρρη, αλλα και τρια απο τα "παρατραγουδα" της Πανια!

Ε-Λ"Ε"ΟΣ, που αυτοι οι ανθρωποι, θα ειχαν (εστω τη παραμικρη) ευκαιρια να μπουν στη Βουλη των Ελληνων και να εκπροσωπησουν μερος του Ελληνικου Λαου (αν οχι ολοκληρου)...

quote:
επειδή αναφέρθηκες σε αερολογίες προφανώς δεν αναφέρεσαι σε εμένα γιατί εγώ μίλησα ξεκάθαρα για το τί ρόλο βαράνε οι Οικολόγοι πράσινοι

φυσικα και δεν αναφερθηκα σε σενα... απλα λεω οτι καλο θα ειναι να μην αναλωθουμε εμεις (συζητωντας) σε αερολογιες! να γινει δηλαδη ενας σωστος διαλογος, οπως προσπαθουμε μεχρι τωρα

TopolΜέλος
13/10/2009, 14:10:29
quote:

προφανως ηταν επικοινωνιακο "παιχνιδι". Ομως, ειχε δημιουργηθει σαλως, με τη περιπτωση της Εφη Σαρρη, αλλα και τρια απο τα "παρατραγουδα" της Πανια!

Ε-Λ"Ε"ΟΣ, που αυτοι οι ανθρωποι, θα ειχαν (εστω τη παραμικρη) ευκαιρια να μπουν στη Βουλη των Ελληνων και να εκπροσωπησουν μερος του Ελληνικου Λαου (αν οχι ολοκληρου)...

quote:
επειδή αναφέρθηκες σε αερολογίες προφανώς δεν αναφέρεσαι σε εμένα γιατί εγώ μίλησα ξεκάθαρα για το τί ρόλο βαράνε οι Οικολόγοι πράσινοι

φυσικα και δεν αναφερθηκα σε σενα... απλα λεω οτι καλο θα ειναι να μην αναλωθουμε εμεις (συζητωντας) σε αερολογιες! να γινει δηλαδη ενας σωστος διαλογος, οπως προσπαθουμε μεχρι τωρα

predator

βλέπω μια εμμονή προς σαρρή και ψινάκη και όχι προς Λέανδρος , πέμυ ζούνη ,Νταλάραινα κτλ.2 μέτρα και 2 σταθμά δηλαδή.Αλλά ξέχασα, οι επιλογές των μεγάλων κομμάτων είναι σοβαρές ενώ των μικρών είναι καραγκιοζιλίκια.
Να λέμε τα σύκα σύκα δηλαδή.
Και για να μην ξεχνιόμαστε θα μάθουμε ποτέ ποιοί είναι οι χρηματοδότες των οικολόγων και των λοιπών ΜΚΟ?

13/10/2009, 18:03:19
μα οι συγκεκριμενες επιλογες ειναι που εκαναν "μπαμ"...

μεταξυ μας τις διακωμωδουσαν και οι ιδιοι στο συγκεκριμενο Κομμα!
Ενταξει, δε λεω και οι αλλοι επελεξαν προσωπα της δημοσιοτητας, αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι το ιδιο ο "Κατμαν" με Ζουνη!

14/10/2009, 04:00:28
Χαίρεται

Βλέπω πως η συζήτηση εξακολουθεί να είναι κομματική.
Πολιτισμένη μεν, ομολογώ, αλλά κομματική.
Ήδη έχει μπει και το ΛΑ.Ο.Σ. στη συζήτηση...

Εξήγησα τους λόγους για τους οποίους δεν επιτρέπουμε την ύπαρξη κομματικών συζητήσεων. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι. Για παράδειγμα, εάν στο θέμα αυτό εξακολουθήσετε να συζητάτε επί κομμάτων, κάποιος μπορεί αύριο να ανοίξει ένα άλλο θέμα, π.χ. να συγκρίνει τα δύο μεγάλα κόμματα και εάν το απενεργοποιήσουμε θα διαμαρτυρηθεί γράφοντας ότι ήδη έχουμε επιτρέψει άλλο κομματικό θέμα.

Παρακαλώ λοιπόν, εάν θέλετε να συνεχίσετε να συζητάτε, προσπαθήστε να αποφύγετε τον κομματικό χαρακτήρα.

14/10/2009, 04:45:01
quote:

Χαίρεται

Βλέπω πως η συζήτηση εξακολουθεί να είναι κομματική.
Πολιτισμένη μεν, ομολογώ, αλλά κομματική.
Ήδη έχει μπει και το ΛΑ.Ο.Σ. στη συζήτηση...

Εξήγησα τους λόγους για τους οποίους δεν επιτρέπουμε την ύπαρξη κομματικών συζητήσεων. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι. Για παράδειγμα, εάν στο θέμα αυτό εξακολουθήσετε να συζητάτε επί κομμάτων, κάποιος μπορεί αύριο να ανοίξει ένα άλλο θέμα, π.χ. να συγκρίνει τα δύο μεγάλα κόμματα και εάν το απενεργοποιήσουμε θα διαμαρτυρηθεί γράφοντας ότι ήδη έχουμε επιτρέψει άλλο κομματικό θέμα.

Παρακαλώ λοιπόν, εάν θέλετε να συνεχίσετε να συζητάτε, προσπαθήστε να αποφύγετε τον κομματικό χαρακτήρα.

και όλα αυτά για να μην θίξουμε τους οικολόγους

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen