- ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ & ΟΜΑΔΑ Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
4 Μαρτίου 2000: Κρόνος,Δίας,Άρης,Ήλιος,Ερμής,Σελήνη,Αφροδίτη.
5 Μαίου 2000: σύνοδος: Άρης,Κρόνος,Δίας,Ήλιος,Ερμής,Αφροδίτη.Ανάμεσα στον Κρόνο και τον Δία θα βρίσκεται η Σελήνη.Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά των 16 ωρών θα μπλοκάρει τα κομπιούτερ και οι Αμερικανοί θα χάσουν τον έλεγχο του χωροχρόνου.Τότε η Μυστική Αδελφότητα θα ενεργοποιήσει όλα τα τελετουργικά ρεύματα της Αλάσκας,με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α. να μην μπορούν να ελέγξουν το Βορρά.
8 Μαίου 2000,σύνοδος:Σελήνη,Άρης,Ήλιος,Κρόνος,Δίας,Ερμής,Αφροδίτη (ο Κρόνος ,ο Δίας κι ο Ερμής θα είναι πίσω απ’τον Ήλιο).Η μέρα που θα λήξει το συμβόλαιο των ΗΠΑ με τον Παναμά για τη διώρυγα.Την διώρυγα του Παναμά την έχουν αγοράσει κάποιοι άγνωστοι μιας εταιρίας ονόματι «SEA».Συνεπώς ο Παναμάς με την Αλάσκα,δύο σημαντικά σημεία των Η.Π.Α δεν θα είναι πια υπό τον έλεγχό τους.
2 Αυγούστου 2000,σύνοδος: Σελήνη,Αφροδίτη,Ήλιος,Άρης,Ερμής,Δίας,Κρόνος.Το μίσος μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Αμερικανών θα έχει φτάσει στο απροχώρητο.Η Αδελφότητα των Ελλήνων περιμένει υπομονετικά…
21 Μαρτίου 2002,σύνοδος:Δίας,Σελήνη,Κρόνος,Άρης,Αφροδίτη,Ήλιος,Ερμής.Μέχρι τότε, τα δάση των Η.Π.Α θα έχουν γίνει στάχτη.Οι κυκλώνες και οι τυφώνες θα ρημάξουν την Νέα Ατλαντίδα (όπως και γίνεται σταδιακά).Οι δε σεισμοί θα τη πλήξουν στο έπακρο.Την ίδια στιγμή,ο ρώσικος στρατός θα έχει διακαή πόθο να σφάξει τη Τουρκία…
10 Ιουλίου 2002,σύνοδος:Αφοδίτη,Άρης,Δίας,Ήλιος,Σελήνη,Ερμής,Κρόνος.Όλα τα ουράνια φαινόμενα επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές χώρες.
31 Αυγούστου 2002,σύνοδος: Αφοδίτη,Ερμής, Ήλιος, Άρης, Δίας, Κρόνος,Σελήνη. Η Καλιφόρνια θα φαίνεται σαν σεληνιακό τοπίο εξαιτίας των πυρκαγιών, ενώ στην Αγγλία θα συμβούν τρομακτικά γεγονότα, όπως καταβυθίσεις.
1 Μαίου 2003,σύνοδος:Δίας,Κρόνος, Ερμής, Ήλιος,Σελήνη,Αφροδίτη.Η Αδελφότητα των Ελλήνων θα περιμένει το αστρόπλοιο «Θησεύς».
Επίσης,θα αρχίσουν να αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.
21 Ιουλίου 2004 σύνοδος:Δίας, Σελήνη, Άρης, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος,
Αφροδίτη.
Αποτέλεσμα:θα αφυπνιστούν όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.Στην Ιταλία, στην Γαλλία (περιοχή Μασσαλίας) και τη χώρα των Βάσκων θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα.Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες,όταν δουν αυτήν την εξέλιξη,ιδίως απ’την Ελλάδα,δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
15 Οκτωβρίου 2004, σύνοδος: Σελήνη, Ερμής, Ήλιος, Άρης, Δίας, Αφροδίτη, Κρόνος.
Πλήρης αναρχία επικρατεί στις Η.Π.Α και θα ξεσπάσει ένα απίστευτο οικονομικό κραχ,μεγαλύτερο απ’αυτό του 1929.Οι Άριστοι Έψιλον περιμένουν το τελευταίο καλό οιωνό,και καλός οιωνός είναι ότι ο παντεπόπτης Ζευς θα μείνει πίσω στη Γη και θα επιβλέπει τα πάντα ενώ στη πρώτη γραμμή θα βρίσκεται ο νικητής Έλληνας θεός του πολέμου,ο τρομερός Άρης!
Ας δούμε λοιπόν το τελευταίο σημαντικό ουράνιο φαινόμενο,που πρόκειται να επηρεάσει όλη τη Γη: πρόκειται για τη φοβερή σύνοδο του 2012: Άρης,Κρόνος,Ερμής,Ήλιος,Αφροδίτη,Σελήνη,Δίας.
Τα πάντα θα είναι απογυμνωμένα και οι της ιερής ομάδας Έψιλον θα πάρουν τον έλεγχο.
Η χώρα των θεών,ονομασθείσα ΕΛΛΑΣ, ξαναγεννιέται!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Εχω ένα σημάδι στο μηρό αριστερά, 5 cm από τη γραμμή του μπικίνι, προς τα μέσα, που μοιάζει με "Ε".
Είναι μέρες τώρα που το αισθάνομαι να καίει και σαν να χτυπάει. Συγχρόνως, κάποιος με πέρνει συνέχεια τηλέφωνο και μου λέει "έχεις ωραίο κ...". Εκτός από τα προαναφερθέντα, προχθές που έβαλα φακές να βράσω, είδα στη συσκευασία αντί της μάρκας 3Α που συνήθως προτιμώ, να αναγράφεται μυστηριωδώς: "3Ε"...
Ας σοβαρευτώ λίγο.
Που τα βρήκες αυτά γραμμένα φίλη cat;
Είναι πλέον τρομερά τα σενάρια. Εσύ τι πιστεύεις;
αυτή...που τα κατάφερε!
Edited by - amalia on 16/02/2003 16:48:18
Εγώ περιμένω να ερθει το διαστημόπλοιο που θα μαζέψει ολους τους Ελληνες πάντως......οταν μου τα λέγανε τους πέρναγα για τρελλούς
τώρα συγκαταλέγομαι και εγώ σε αυτούς !!!!!
εναποθέτω τις πηγές μου :)
http://homepages.pathfinder.gr/the_unknowns/html/epsilon.htm
Edited by - cat on 16/02/2003 16:59:03
Ειχα μπει στο συγκεκριμένο site πριν από κάποιους μήνες, και μου φάνηκε κάπως υπερβολικό (για να είμαι επιεικής).
είχα βρει ωστόσο κι ένα πολύ σοβαρότερο site για τους Ε, που θα ψάξω λίγο τώρα μήπως το βρω, και θα ενημερώσω.
αυτή...που τα κατάφερε!
αλήθεια μήπως εχεισ κανένα ICQ ?
για να μιλάμε κατευθείαν ...
quote:

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ

Μπορει να μου πει καποιος?
Με εκτιμηση Ραδαμανθυς
ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ
Τότε που αναρωτιέσαι (Ιούνιο, Ιούλιο του 2011) για όσους έχουν επιζήσει απο τις αναφερόμενες ημερομηνίες του φίλου Cat θα έρθουν τα ΑΛΛΑ διαστημοπλοια, εκείνα του Ορφέως, του Μίνωως και θα μαζέψουν τους υπόλοιπους που είχαν ξεμείνει γιατί μάζευαν τα ασυμάζευτα απο του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 επειδή είχαν οι καημένοι δηλώσει ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την Ολυμπιάδα που τελικά δεν μας είπαν... θα γίνει ή να ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ...;
Πάντως απο έγκυρες πηγές των 3Α έμαθα ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ μας ανέθεσαν την Ολυμπιάδα του 2004!!!
Το έκαναν αφ'ενός για να γίνουμε ρεζίλι που ΔΕΝ θα τα καταφέρουμε και αφ'ετέρου για να είμαστε ΟΛΟΙ στα στάδια ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ και να χάσουμε το διαστημόπλοιο Θησέας...
Πάντως γιάυτό θα έρθουν τα άλλα δύο διαστημόπλοια για να μαζέψουν τους αμάζευτους...
Κέλσος
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ?(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..)
I XRONOLOGIA PU DINUN INE TO 2012 KE GIA OPION EXI DIAVASI TO VIVLIO TO 22 DEKEMVRIOY NOMIZO.STIN IMEROMINIA AUTI SIBIPTUN KE POLES ALES 8RISKIES AKOMA KE I XRISTIANIKI.
TO 8EMA INE TO EXIS.SIMERA OI EPISTIMONES EXUN PROVLEPSI TETIES ALAGES STUS MAGNITIKUS POLUS.PIO APLA MIA TETIA KATASTRIFI ONOMAZETE PAGETONIA PERIODOS,LIOSIMO TON PAGON PLIMIRES ALAGI GEOGRAFIKIS POLIKOTITAS KE POLA POLA XILIADES XRONIA APO TIN ARXI.
FILIKA
AGAPA GIA NA MIN MISIS.

From inside the Box we came, to tear your soul apart.

From inside the Box we came, to tear your soul apart.

quote:
...θα έρθουν τα ΑΛΛΑ διαστημοπλοια, εκείνα του Ορφέως, του Μίνωως και θα μαζέψουν τους υπόλοιπους που είχαν ξεμείνει...
Αχ φίλε Λυκοπρόσωπε, δεν διαβάζεις τι γράφει ο Κέλσος και θα σε μαλώσω...
Να ανοίξω και ένα λογαριασμό να καταθέτουμε τα χρήματα για τα "εισητήρια";;; Τι λέτε;;; 'Οχι τίποτα άλλο, για να κλείσουμε ΠΡΩΤΟΙ ΘΕΣΕΙΣ με ΑΝΕΣΕΙΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
αν ποτέ ερθουν ....
θα μας πάρουν και εμάς ????? ........
ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ?
'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'