ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/01/2010, 18:06:17
quote:
Άθεε χαλάρωσε .... πολλές φορές ένας λαός είναι δέσμιος ενός ολόκληρου συστήματος εξουσίας και υποκείμενος στην χειραγωγησή του... Ας μην μιλάμε για τον Κυπριακό λαό και ας μην γενικεύουμε έτσι άκριτα ...ασφαλώς καταλαβαίνω την οργή σου μα δεν εκφράζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον Κυπριακό λαό!!!

Όπως ούτε εγώ...ούτε εσύ ή και ο καθένας απο μόνος του τον Ελληνικό λαό!

Αυτός ο άνθρωπος ασχέτως καταγωγής -δηλώνει Κύπριος...(?)- αποτελεί ψυχοπαραληρηματική συμπτωματολογία και μπορεί να βρεθεί παντού και σε όλα τα μέρη της γής..!

Ευτυχώς δεν είναι -στατιστικά...- πολλές οι συγγενείς ψυχο-παθολογίες με την δική του...ελπίζω δηλαδή...

ναι αλλά ότι είπα είναι αλήθεια το ότι το άτομο είναι ψυχοπαθής είναι ένα πρόβλημα αλλά το μίσος που δείχνει κατά των ελλήνων έχει να κάνει με το γεγονός που ανέφερα ας μάθει λοιπόν την αλήθεια και ας τα βάλει με τους πραγματικούς φταίχτες

quote:
Ίσα ρε Ελληναρά!!!
Τσσσσσσσ βρε εθνολιγούρη!!!
Οι Κύπριοι σού 'φταιξαν;;;;

*** Κουφάλα εφιάλτη!!!! Πρόλαβες έσπειρες από το σπόρο σου!!!

πόσο βλάκας μπορεί να είσαι ρε ψηλέ τι το ανθελληνικό διεκρινες στα όσα έγραψα; αλλά τόσο τυφλωμένος από την θρησκεία σου είσαι που λόγο του ότι είμαι άθεος και μόνο γι αυτό προσπαθείς να με βγάλεις λάθος
ο μακάριος σαν γνήσιος ρασοφόρος δεν ήθελε την ένωση γιατί αυτό θα σήμαινε το τέλος της αυτοκέφαλης εκκλησιάς της κύπρου έτσι θα έχανε προνομία προτίμησε και αυτός το τούρκικο φέσι για να κρατήσει τα προνομία πάρα την ελευθεριά του λαού

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Lupus AnimusΜέλος
19/01/2010, 18:09:18
Αθεε ο εγκεφαλος σου ειναι σαν κωλοτρυπιδα. Εισαι Ελληνας!!! lol

Παπαρακο Εαρινε, κουτοπονηρους εξυπνοβλακες σαν εσενα πλεον τους βρισκει καποιος και μεσα στα πατατακια, τιποτα πανω σε αυτα που λεω εχεις να πεις η θα αρχισεις παλι τις καλανιες;

http://lupusanimus.blogspot.com/

19/01/2010, 18:16:17
αθεος

quote:
ο μακάριος σαν γνήσιος ρασοφόρος δεν ήθελε την ένωση γιατί αυτό θα σήμαινε το τέλος της αυτοκέφαλης εκκλησιάς της κύπρου έτσι θα έχανε προνομία προτίμησε και αυτός το τούρκικο φέσι για να κρατήσει τα προνομία πάρα την ελευθεριά του λαού

Και ας μην ξεχνάμε πως ο Μα(σ)κάριος κάλεσε τους Τούρκους του Ετσεβίτ να επέμβουν, σαν εγγυήτρια δύναμη, για να "προστατευτεί" από την Ελλάδα.

macedon

Lupus AnimusΜέλος
19/01/2010, 18:24:22
Εγω δεν ζηταω τιποτα απο τους Ελλαδιτες για το θεμα της Κυπρου, ειμαι απογονος αγωνιστων της ΕΟΚΑ(φενεται πιστευω lol) αλλα δεν αισθανομαι ουτε Κυπριος ουτε Ελληνας, ειμαι πολιτης του κοσμου, φερτε μου το κονειο γιατι δεν συμβιβαζομαι με τα σκατα σας.

Απανταω στους παγανιστες, ειναι πολυ απλο να το καταλαβει αυτο ακομα και ενας ηλιθιος.

Lupus AnimusΜέλος
19/01/2010, 18:26:21
Είμαι και αντιμακαριακός. Άλλο;

19/01/2010, 18:33:32
quote:

quote:

το πρόβλημα του κύπριου είναι απλό όταν είχαμε στείλει εκεί την μεραρχία υποστήριξης αυτοί που δεν ήθελαν την ένωση(μακάριος κλπ) με την μητέρα ελλάδα έβαλαν τα μεγάλα μέσα και τους έδιωξαν έτσι μπήκαν οι τούρκοι και τους έμαθαν το οθωμανικό δίκαιο τότε κατά την εισβολή πολλά κυπριάκια έτρεχαν στην αγγλική πρεσβεία και έδειχναν το αγγλικό τους διαβατήριο και εγκατέλειπαν την πατρίδα τους αντί να πολεμήσουν
τώρα ζητάνε τα ρέστα από τους ελλαδίτες

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Ίσα ρε Ελληναρά!!!
Τσσσσσσσ βρε εθνολιγούρη!!!
Οι Κύπριοι σού 'φταιξαν;;;;

*** Κουφάλα εφιάλτη!!!! Πρόλαβες έσπειρες από το σπόρο σου!!!

Ψηλέ κούλαρε λιγάκι γιατί θα γίνουμε τουρλομπούκι εδώ μέσα ελέω Λούπους και κάτι ψιλά..!

Μπορείς και αλλοιώς και χωρίς να καρφώνεις και να στιγματίζεις , όλοι έχουμε τις εκρήξεις μας και όλοι κάποια στιγμή κάνουμε κάποια σαρδάμ..

Δεν βλέπεις πως συμπεριφέρεται αυτός ο τυπηκάριος και ο οποίος μάλιστα δεν έχει μια σταθερή θέση αλλα τα έχει μπερδεμένα όλα στο μυαλό του και δεν φθάνει που βρίσκεται σε απόγνωση απο κάποια απώλεια αντικειμένου ταύτισης αλλα προσπαθεί να κάνει αχταρμά και μάς..?

Ο τυπάκος(?) το έχει ανάγκη να δεί ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κι'αυτόν για να νομιμοποιήσει αλλα και να εξευμενίσει τους δαίμονες που του "πηδάνε" το μυαλό...προκειμένου να αισθανθεί ότι δεν αποτελεί εξαίρεση ψυχανώμαλη...!

Αποτελεί λοιπόν εξαίρεση και είναι άρρωστος και αυτός αλλα και το σάιτ που έχει δημιουργήσει..ας πάμε λοιπόν εκεί να τον κάνουμε ξεφτίλα αυτόν και όποιους εκεί μέσα αντιστοίχους παροικούν και αυτό διότι ήρθε σε έναν χώρο που και τον σεβάσθηκε -όσο μπορούσε- και βήμα του έδωσε , αλλα εκείνος -λύπους..- δεν σεβάσθηκε τίποτα και κανέναν..!

Προφανώς οι γονείς του δεν αισθάνονται και πολύ περήφανοι για την ψυχανωμαλία του γιού (κόρης?) τους και αυτό τον κάνει να είναι επιθετικός με όλη την ανθρωπότητα , επειδή κατα την γνώμη του σοδόμησαν απέναντί του..!

Τέτοιοι Κύπριοι λοιπόν ή Έλληνες ή οποιασδήποτε χώρας είναι και καταγωγής αποτελούν ανωμαλία και προσβολή για το ανθρώπινο γένος..και γενετική ανωμαλία...!

Και να μην ανοίξουμε κουβέντα για την Κύπρο...θα πονέσει και δεν έχει νόημα , ακόμα θυμάμαι το γλυκό πρόσωπο του Σπύρου 18 ετών που τον έστειλαν στην Κύπρο με τις ντακότες που επλήγησαν στον αέρα κατα την προσγείωσή τους...και μέσα ήσαν Έλληνες...Ελληνόπουλα!

Του Σπύρου που είχε έναν αδερφό τον Γιώργο ...που μέσα σε δυο-τρία χρόνια , πέθανε απο τον καημό του!

Έσο εγκρατής και σύ λοιπόν και κοιτα τον Λούπους - ψυχανώμαλους..!

soul

19/01/2010, 18:52:55
quote:

Δεν μας ενδιαφέρει τι είσαι ρε Lupus..δεν μας ενδιαφέρει!

Εισαι και αντιμακαριακός και τι μας το λές..?

-Προβλημά σου το τι είσαι ...πρεπει σώνει και καλά να γίνει και δικό μας πρόβλημα...ας το αναλάβει η Κύπρος το προβλημά σου!

soul

Lupus AnimusΜέλος
19/01/2010, 18:53:27
Πονάει πολύ να κτυπάει κάποιος τις ψυχώσεις σας ετσι;

Εαρινέ προσπάθησε να χαλαρώσεις, φάε μια πάστα,

Τι ειναι αυτες οι μαλακιες που λες, δεν εχεις ιχνος ντροπης ρε γελοιε καραγκιοζη;

---

Πρέπει να έχω κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι στο πλάνο κάποιου σχεδίου εξόντωσης των ηλιθίων. lol

Μονοι σας εξοντώνεστε ηλίθιοι, εγώ απλά προσπαθώ να γεφυρώσω τις αστείες διαφορές σας.

Και στον Ιάμβλιχο τα ίδια θα έλεγες;

Τι θα ελεγες στον Εμπεδοκλη που ενιωθε να συμφυρετε αναμεσα σε χυδαια διποδα;

Τι θα ελεγες στον Ηρακλειτο που τους σιχαθηκε ολους;

Τραβα ρε πανιβλακα να παιξεις το πουλι σου που μου παριστανεις και τον φιλοσοφο. lol

Lupus AnimusΜέλος
19/01/2010, 18:56:21
Επι της ουσιας, αν εχεις κατι να πεις πες το και ασε με εμενα, δεν σε περνει καραγκιοζη, ουτε για το θεμα της Κυπρου ουτε για τιποτα.

mimosaΜέλος
19/01/2010, 18:58:38
quote:

Ζώδιο ;