ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α.Τ.Ι.Α. με την επιγραφή " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Α.Τ.Ι.Α. με την επιγραφή " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PHILOSOFOS-1Μέλος
24/03/2005, 16:46:00

ΦΙΛΕ AVATAR ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΞΗΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ.

ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΧΩ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ.

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

gh

27/03/2005, 14:52:10
εγραψε ενας φιλος παραπανω.....ΤΟ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΓΙΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΒΛΕΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΡΟΜΠΟΤ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ...... και να συμπληρωσω εγω ω τι ατυχια κανενας απο τα 1000 ατομα του χωριου να μην εχει βιντεοκαμερα η φωτογραφικη μηχανη στο σπιτι του!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!

PHILOSOFOS-1Μέλος
27/03/2005, 17:02:50
φιλε αν ήταν αλήθεια όλα αυτα εσυ τι θα έκανες δεν θα τρόμαζες

αν έβλεπες κατι το οποιό δεν το έχεις δεί ξανά στην ζωή σου;

ΣΕ μια τέτοια στιγμή το μόνο που θέλεις είναι να φύγεις απο αυτήν

την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται και οχι να την αποθανατίσεις

γιατι δεν γνωρίζεις τι βλέπεις!!

Εσείς πιστεύετε οτι είμαστε μόνοι στο σύμπαν ;

Αν υπάρχουν τέτοια πλάσματα εξωγήινοι και οντότητες δεν νομίζω να

ασχολούνται με έμας μόνο "αυτοί" που είναι εκλεκτοί-φωτεινοί!!

Eτσι και αλλιώς είμαστε άνθρωποι και δεν νομίζω να έχουμε αισθήσεις

"εξωγήινες" αλλα προσαρμοζόμαστε με το είναι το δικό μας αρα πως

να ξέρουμε τι γίνεται έξω στο σύμπαν κάπου μακριά;

Iσως είμαστε κατασκευασμένοι για έναν συγκεκριμμενο σκοπό!!

gh

girionisΝέο Μέλος
27/03/2005, 20:00:51
Καλησπέρα αγαπητοί συνομιλητές.
Πιστεύοντας στην άποψη οτι δεν είμαστε μόνοι και με αφορμή το θέμα (πινακίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ[Roswel])τα ερωτήματα πληθένουν γύρω από την αρχαιοελληνική αστρονομία και αν υπήρχαν δίαυλοι επικοινωνίας(Eνεργειακές Πύλες,Μαντεία,Ναοί,Θέατρα,κ.α.) με τους άνωθεν.Με το πέρασμα των χρόνων-αιώνων (Ρωμαϊκη Αυτοκρατορία, ,Βυζαντινή Αυτ.,Οθωμανική Αυτ.,Νεοελληνικό Κράτος) καταστράφικαν αρκετοί από τους διαύλους έστι ώστε να διακοπεί αν υπήρχε αυτή "η επικοινωνία".Συμπέρασμα=Μήπως προσπαθούν να επικοινωνήσουνε και οποιοδήποτε γεγονός συμβεί μας το αποκρύβουν οι"μεγάλες δυνάμεις" ;
Eτσι και αλλιώς είμαστε άνθρωποι και δεν νομίζω να έχουμε αισθήσεις

"εξωγήινες" αλλα προσαρμοζόμαστε με το είναι το δικό μας αρα πως

να ξέρουμε τι γίνεται έξω στο σύμπαν κάπου μακριά;

Iσως είμαστε κατασκευασμένοι για έναν συγκεκριμμενο σκοπό!!

gh
Μήπως είμαστε μια πρωίμη μορφή οντότητας για να φτάσουμε τους εξωγήινους;;

Καλαϊτζίδης Κ.

RafaelΝέο Μέλος
27/03/2005, 22:22:21
Σχετικά με το θέμα της επικινωνίας, πιστεύω ότι αυτή πρέπει να θεωρείται δεδομένη κάποιες χιλιάδες χρόνια πριν και πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο ότι για κάποιο λόγο αυτή διακόπηκε ξαφνικά.
Υπάρχουν συναισθήματα και αγωνίες πανανθρώπινες που, φοβάμαι, δεν αρκεί η αναγωγη τους σε ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες για να δικαιολογήσει την εκδήλωσή τους σε τόσο ευρεία κλίμακα. Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν λαοί που να μην πίστευαν στην ύπαρξη ενός ή περισσότερων θεών και να μην είχαν αναπτύξει τυπικά επικοινωνίας μαζί τους, αυτό που λέμε "λατρεία". Αυτή η παγκόσμια πεποίθηση μπορεί κάλλιστα να αντανακλά την ανάμνηση μιας παγιωμένης επικοινωνίας με ανώτερες και εξελιγμένες (τότε) οντότητες που στα μάτια των "Κρο Μανιόν" ή και παλαιότερα είναι λογικό να έμοιαζαν "Θεοί".
Ενα τέτοιο γεγονός σημαίνει ότι η "διαστημική γειτονιά" μας είναι χαρτογραφημένη εδώ και χιλιάδες χρόνια άρα είναι λογικό να εξακολουθούμε να δεχόμαστε επισκέψεις από "αλλού".
Τώρα ερωτήματα όπως ποια γλώσσα μιλούν οι εξωγήινοι και αν είναι πρόγονοί μας (αλλά μόνο εμάς και κανενός άλλου) νομίζω ότι μόνο εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον έχει. Αλλωστε ακόμη και αν μιλούν γλώσσα μητρική της δικής μας θεωρώ τελείως απίθανο να μπορούσαμε να συνεννοηθούμε μαζί τους όχι χωρίς μεταφραστή αλλά και χωρίς τον ίδιο το Μπαμπινιώτη!
Αυτό που είναι σημαντικό νομίζω είναι να μάθουμε να αγαπάμε και να μην απορρίπτουμε αυτό που είμαστε σήμερα, αυτό που φθάσαμε να είμαστε μέσα από την ιστορική πορεία και τα βιώματα που μας διαμμόρφωσαν.
Θέλω να πω ότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, σημασία δεν έχει το αν είμαστε γήϊνοι, εξωγήϊνοι, ενδογήϊνοι, αυτόχθονες ή Ινδοευρωπαίοι. Σημασία έχει ότι εμείς σταθήκαμε όρθιοι στο Μαραθώνα, εμείς χτίσαμε τον Παρθενώνα, ένας από εμάς ήταν ο Πλάτωνας κι η σειρά φθάνει μέχρι σήμερα - δε δέχομαι όλα αυτά τα κακόμοιρα και μηδενιστικά που πολλοί λένε για τους σύγχρονους Ελληνες. Μια χαρά λαός είμαστε, κι όποιου του αρέσει!
Η παρουσία μας στη "γνωστή" Ιστορία μας δίνει, πιστεύω, επαρκείς λόγους για να είμαστε μια χαρά με τον εαυτό μας χωρίς να υπάρχει αντικειμενικά ανάγκη να μας αναγνωρίσουν ως κατασκευαστές "UFO" ή ... σκέτα "UFO".
EuphoriwnΝέο Μέλος
27/03/2005, 22:42:24
γειά σας παιδιά.Είμαι καινούριος εις την παρέα.Πιστέυω ότι είναι εγωϊστικό να πιστεύει κανείς ότι είμαστε μόνοι είς το σύμπαν,αλλά και εντελώς αφελές ότι τα ΑΤΙΑ τα δημιουργεί ο διάβολος!!!!!!!!!!!!!!.Κάποιος που να Ξέρει τι βρίσκεται πέρα και από το τελευταίον εις απόστασιν άτομον εις τον Κόσμον.
27/03/2005, 23:23:32
Μπαίνετε σε ένα αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο είναι ένα όχημα που σας προωθεί μέσω του οδικού δικτύου.
Το οδικό δίκτυο είναι γνωστό και χαρτογραφημένο.
Το αυτοκίνητο είναι ένα μεταφορικό μέσο, σύγχρονο, αποδεκτό και γνωστό σε μεγάλο μέρος του πλυθισμού.

Αποφασίζετε οτι θέλετε π.χ. να πάτε από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Σας φαίνεται λογικό, στο τιμόνι και στο λεβιέ των ταχυτήτων, να αναγράφει "ΚΟΡΙΝΘΟΣ" "ΛΑΜΙΑ" "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ" "ΧΑΝΙΑ" ... ?

Γιατί ?

Δεν μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητο ΟΠΟΥ θέλετε ?

Μπορεί η Αλεξανδρούπολη και τα Χανιά να έιναι δύο διαμετικά αντίθετοι προορισμοί, αλλά πόσο θα σας χρησίμευε, αντί να λέτε "στρίψε αριστερά" και "στρίψε δεξιά" να λέτε "πρός Άρτα" και "πρός Καρλόβασι" ???

Φανταστείτε τώρα, οτι κάποιος σας είπε οτι ήρθατε από το Άστρο Τάδε.
Το άστρο Τάδε είναι τόσο μακριά από τη Γή, που η Γή δε φαίνεται ΚΑΝ.
Για να τη βρείς, πρέπει να ξέρεις που να τη βρείς.
Άρα χρειάζεσαι κατι που να ισχύει σε όλο το χώρο ανάμεσα στο άστρο Τάδε και στο Άστρο Δείνα, που ας είναι ο δικός μας ήλιος.

Τι νόημα έχει, να έχει το όχημά σας λεβιέδες πλοήγησης, που αναφέρονται σε κάποιος πλανήτες ΕΝΟΣ συγκεκριμένου και παντελώς ασήμαντου ηλιακού συστήματος (σε σχέση με το σύμπαν), που συμπτωματικά έχει δύο πλανήτες με δακτύλιους και στους ακόμα πιο ασήμαντους δορυφόρους του ???

΄Οτι αφορά δε την "απόδειξη" με τους λεξάριθμους, αναλογιστείτε οτι η λέξη ΕΠΟΣ και η λέξη ΠΕΟΣ έχεουν τον ίδιο ακριβώς λεξάριθμο...

EuphoriwnΝέο Μέλος
27/03/2005, 23:39:03
Είναι τυχαίον ότι με τους συναρίθμους ορίζονται με μεγάλην ακρίβειαν τα φ,π,2π κλπ. Έδω δεν υπάρχει τυχαιότητα αλλά πρόνοια.Όσον για το π...=έπος αδυνατώ να το εξηγήσω.
27/03/2005, 23:51:58
quote:

Είναι τυχαίον ότι με τους συναρίθμους ορίζονται με μεγάλην ακρίβειαν τα φ,π,2π κλπ. Έδω δεν υπάρχει τυχαιότητα αλλά πρόνοια.Όσον για το π...=έπος αδυνατώ να το εξηγήσω.

To Φ και το π είναι μαθηματικές τιμές (η σταθερές) που έχεουν σχέση η μία με την άλλη.

Σίγουρα θα βρείς μαθηματικές σχέσεις σε ένα αυτοκίνητο ή σε ένα (υποτιθέμενο) ΑΤΙΑ που να εμπεριέχουν τα μεγέγη Φ και π.

Αυτό που αμφιβάλω αν θα βρείς, είναι μια λογική εξήγηση στο παραλήρημα με το Φ και το Θ σε σχέση με ένα (υποτιθέμενο) διαστημικό όχημα και μεθόδους διαστρικής πλοήγησης .

Όσον αφορά τους λεξάριθμους, και οι λέξεις ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΕΡΕΟΜΕΤΡΙΑ και ΓΕΩΔΕΣΙΑ είναι ελληνικές, άρα έχουν και λεξάριθμους. Τι είναι σημαντικότερο, να γνωρίζει κάποιος τον λεξάριθμο αυτών των εννοιών, ή καλύτερα να γνωρίζει με τι ασχολούνται ?

PHILOSOFOS-1Μέλος
28/03/2005, 00:49:20
Ο άνθρωπος είναι τόσο ασήμαντος μπροστά στο σύμπαν

και στο μεγαλείο της φύσης, θα μπορούσε να κατανοήσει

την σημασία τους και να αφιερωθεί σε αυτήν και όχι να την καταστρέφει

Είμαι σχεδόν πεποισμένος οτι υπάρχουμε για να βελτιώσουμε το είδος

αλλα σε ποιά κατεύθυνση την αρνητική;

Κατα πάσα πιθανότητα χωριζόμαστε σε πεδία και επίπεδα και μάλλον

είμαστε το κατώτερο πνευματικό επίπεδο οχι όμως και πεδίο γιατι

αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε ανώτατο?

Ο ανθρώπινος οργανισμός μας δουλεύει συμπαντικά και τα όργανά μας

έχουν μία διάταξη,σειρά,υπόσταση και δομή στον "χωροχρόνο".

Ο αριστοτέλης προσπαθεί να μας πεί οτι έχουμε έναν συμπαντικό

χαρακτήρα που εξαρτάται απο εμάς οργανικά αλλα συγχρονίζεται με το

άπειρο που δεν μπορείς να το συλλάβεις!!

ΑΝ υπάρχει ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ στο σύμπαν τοτε τελειώνουμε και εμείς?

Η αν δεν υπάρχει είμαστε επ άπειρο αλλα σε ποια συμπαντική διάσταση;

ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

gh