ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΜΕΣOΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΜΕΣOΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ToMmAs7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ToMmAsΝέο Μέλος
16/06/2004, 23:15:34
Χαιρετω ολα τα μελη του Εsoterica.

Το νεο θεμα που αποφασισα να γραψω ειναι αιτια ενος αλλου θεματος απο καποιο αλλο μελος σχετικα με τον Κομητη TUTATIS που την 29 Σεπτεμβριου 2004 θα περασει !διπλα! απο τον πλανητη μας.

Επειδη ασχοληθηκα λιγο με το θεμα φαινετε οτι το φαινομενο αυτο δεν εχει περασει απαρατηρητο απο τα <<μεγαλα>> κεφαλια του πλανητη.Εχουν παρατηρηθει καποιες περιεργες κινησεις απο πλευρας των ναυτικων δυναμεων σε ολους τους ωκεανους του πλανητη.Αν θελετε να δειτε σχετικη αναφορα με το μεγεθος του κινδυνου κοιταξτε το παρακατω link
http://www.rense.com/general50/sep29th2004.htm (ΗΟΤ!)

Σε καποιο αλλο link διαβασα οτι στην αμερικα bunkers που τα χρησημοποιουσαν για εκπεδευτικους λογους σταματησαν να χρησιμοποιουνται και εκλεισαν.Συγκεκριμενα μποριτε να δειτε το σχετικο link http://www.rense.com/general50/sep29th2004.htm
Το συγκεκριμενο ειχε φτιαχθει για να φιλοξενησει τους ηγετες του κοσμου σε περιπτωση βιοχημικου,πυρινικου πολεμου.Ειναι πολυ παραξενο.

Ειχα γινει μια υποκλοπη απο στρατιωτικες βασεις οπου το μηνυμα ελεγε οτι...SNOWBALL NET: Snowball Net comms check. All stations, clock sync, (pause) impact at minus 146 days, 5 hours UTC. Standby for ACC link (could have been ACD).

Burst of digital data|

Burrow: SNOWBALL This is BURROW (could be Burro as in donkey). You are not secure| repeat not secure | go green | go green |

δειτε το link http://www.geocities.com/northstarzone/WEEK.html (HOT!)

Εγω πρωσοπικα δεν θελω να τρομοκρατισω κανεναν.Μηπως αυτοι προσπαθου να τρομοκρατησουν εμας?Μηπως εχουμε ενα νεο ειδος Cybernet Tromocracy?Αλλα δεν αναρρωτιεστε γιατι δεν εχει γινει καποια σχετικη αναφορα απο τα ???media???.Καποιοι ειπαν οτι δεν θα γινουν οι Ολυμπιακοι.ΑΝ ΟΝΤΩΣ αντιμετωπιζουμε κατι τετοιο λογικο ειναι οτι δεν θα γινουν.Αλλα ποιος ξερει???Κανενας ακομα.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ απλως να προβληματιστουμε.

Y.Γ
Δειτε επισης http://www.bushcountry.org/news/may_news_pages/g_050204_withheld_earth_danger_inbound_meteors.htm

Edited by - ToMmAs on 16/06/2004 23:18:52

Edited by - ToMmAs on 16/06/2004 23:28:56

andreas aigioΜέλος
17/06/2004, 03:20:02
Ενδιαφέροντες οι πληροφορίες που βρήκες φίλε ToMmAs ,

Αλλά να σε παραπέμψω σε «χιλιάδες» άλλα sites , που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνιση τους ,και αναφέρονται στο «ενδεχόμενο» πρόσκρουσης μετεωρίτη στη γη ?
(κι αυτές οι θεωρίες παραθέτουν (λένε) «ακράδαντα» στοιχεία) .

Ωστόσο μου φαίνεται πολύ απίθανο ή μάλλον κωμικοτραγικό (σενάριο καταστροφολογίας)
μιας και το χρονικό διάστημα στο οποίο τοποθετείτε το «γεγονός» είναι τόσο μικρό , που δεν είναι σε θέση να το κρατήσουν «μυστικό» ...
Τι θέλω να πω ? …
Στην θέση και την απόσταση που βρίσκετε ο κομήτης αυτή τη στιγμή από τη γη , είναι απόλυτος εφικτό να καταγραφή η πορεία του από πολλούς «ερασιτέχνες» παρατηρητές και πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα , άρα θα είχε κάνει τον γύρο του κόσμου η «επικείμενη» πρόσκρουση και θα φιγούραρε στα πρώτα θέματα των δελτίων παγκοσμίως .

Πάντως είναι ενδιαφέρων να δούμε την εξέλιξη αυτής της περίπτωσης ….

Άλλωστε , αν δεν είχαμε κι αυτές τις «συνομωσίες» με τι άλλο θα ασχολούμαστε κι εμείς εδώ στο esoterica.gr

SOMETHING BIG IS UP..... But What?

« Κι όμως ... γυρίζει. »

Edited by - andreas aigio on 17/06/2004 03:23:08

Edited by - andreas aigio on 17/06/2004 03:32:44

tptΜέλος
17/06/2004, 09:02:29
ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ...
ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ...

17/06/2004, 09:14:28
ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!

"Τάδε έφη Avallon"
CyLightΜέλος
18/06/2004, 03:10:23
Στις 29 Σεπτεμβρίου σίγουρα κάτι θα γίνει!!! Είναι η μέρα των γενεθλίων μου :)

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
18/06/2004, 10:48:59
Καλημέρα καταρχήν. Έχω βαρεθεί να ακούω στην σελίδα αυτή για καταστροφές κλπ. Για όνομα του Θεού πια. Καλοκαίρι ήρθε. Κάντε μια βολτίτσα, πηγαίνετε στη θάλασσα, βγείτε έξω...Δεν μπορώ να καταλάβω πια πώς μερικοί "φτιάχνονται" τόσο πολύ με την ιδέα της καταστροφής. Όχι φίλε μου, ούτε καν θα προβληματιστούμε. Η παραπληροφόρηση και η τρομολαγνεία κατάντησε κουραστική. Έχω κάνει πολλές φορές έκκληση σε όλους εσάς που περιμένετε πώς και πώς όλες τις καταστροφές να έρθουν στην Ελλάδα, να πάτε σε κάποιο χωράφι, να κρυφτείτε, να φυτέψετε όσα περισσότερα λαχανικά, πατάτες κλπ μπορείτε και να περιμένετε εκεί να έρθει η συντέλεια για όλους εμάς τους αδαείς. Θα μας κάνατε μεγάλη χάρη. Αφήστε εμάς εδώ να πνιγούμε αγκαλιά με τους μετεωρίτες, με τα έργα του 2004, με τους σεισμούς, τις πλημμύρες και με όλα αυτά που θα "έρθουν" όπως λέτε. Αντί λοιπόν να τρώτε τις "τελευταίες" σας ημέρες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, βρείτε πιο χρήσιμα πράγματα να κάνετε. Ειλικρινά, όταν πριν 2-3 περίπου μήνες ανακάλυψα το site αυτό, ενθουσιάστηκα γιατί μπορείς να βρεις πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα. Αλλά είναι τόσες πολλές οι μπούρδες που γράφουν αρκετοί, που δυστυχώς..."κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά". Να 'στε όλοι καλά.

20/06/2004, 21:38:14
Κατά την γνώμη μου ο άνθρωπος θα μπει σε μία νέα εποχή όπου ίσως το υπερφυσικό μπει λίγο περισσότερο στην ζωή του...Είναι διαστάυρωση πολλών πληροφοριών που έχω συλλέξει ως τώρα...

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!