ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Μητσάκος43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
21/04/2007, 20:45:38
Ο Μ…Α…επισκέφθηκε τον Γέροντα (Παϊσιο) με κάποιους φίλους του και τον ρώτησαν αν βρισκόμαστε στα χρόνια του αντιχρίστου. Αν και ο Γέροντας δεν συνήθιζε να λέει πολλά γι’ αυτό το θέμα σε κοσμικούς αδελφούς, όμως σ’ αυτήν τη παρέα και απευθυνόμενος συγκεκριμένα στον ένα από τους επισκέπτες του είπε: «Στην γενιά την δική σου θα γίνουν όλα όσα γράφουν οι Γραφές περί αντιχρίστου».
ΧΡΗΣΤΟΣ--STITSΝέο Μέλος
21/04/2007, 22:52:16
ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΤΣΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ 51 + 34.
22Μέλος
22/04/2007, 11:28:40
νομίζω ότι έχω καταλάβει τί συμβαίνει με τις προφητείες!
Αυτό που λέει ο Λάνσελοτ για το ΜΑΪΟ ισχύει,αλλά θα είναι η αρχή του τρίτου παγκοσμίου που θα αρχίσει από τη Μέση Ανατολή (ο πατροκοσμάς έλεγε "αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω λίγα θα πάθετε,αν πιαστεί από πάνω θα καταστραφείτε). Ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου,αφού πρώτα αρχίσει από το ΜΑΪΟ εμφύλιος στη Τουρκία. Έτσι εξηγείται και ο Λέων Σοφός που μιλάει για στεναγμό από την άνοιξη και κυρίως μέσα στο καλοκαίρι...
γιατί ο Λέων Σοφός αλλού μιλάει για επίθεση των Ρώσων σε περίοδο με πολύ καρποφορία στις ελιές,άρα για Φθινόπωρο.

ΤΟ 555 χρόνια που λέτε είναι από τις 29 ΜΑΪΟΥ 2007 μέχρι 29 ΜΑΪΟΥ 2008,μέσα σε αυτό το διάστημα η Πόλη θα γίνει Ελληνική!

22/04/2007, 12:51:05
Εγώ θα ήθελα να μου απαντήσεται σε μία απλή - απλούστατη ερώτηση.
Εάν δεν γίνουν όσα λέτε - ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ θα κάνετε ή καλύτερα τι στα κομμάτια θα λέτε;
Προσωπικά θα μπορώ να σας ρίχνω ένα μπινελίκι κάθε φορά που εμφανίζεστε στο φόρουμ;
DrillgrΜέλος
22/04/2007, 13:14:03
quote:

Εάν δεν γίνουν όσα λέτε - ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ θα κάνετε ή καλύτερα τι στα κομμάτια θα λέτε;
Προσωπικά θα μπορώ να σας ρίχνω ένα μπινελίκι κάθε φορά που εμφανίζεστε στο φόρουμ;

Ωραιος. Και γω να πω δεν πιστευω οτι θα γινει πολεμος, τωρα εκει στη μεση ανατολη κλπ ολα παιζονται. Παντως να μην το κανουμε flame το thread αλλα αν γινει πολεμος το respect θα το πω

.::Greek Motorola Community::.

22/04/2007, 14:12:44
quote:
Μητσάκος:
Ο Μ…Α…επισκέφθηκε τον Γέροντα (Παϊσιο) με κάποιους φίλους του και τον ρώτησαν αν βρισκόμαστε στα χρόνια του αντιχρίστου. Αν και ο Γέροντας δεν συνήθιζε να λέει πολλά γι’ αυτό το θέμα σε κοσμικούς αδελφούς, όμως σ’ αυτήν τη παρέα και απευθυνόμενος συγκεκριμένα στον ένα από τους επισκέπτες του είπε: «Στην γενιά την δική σου θα γίνουν όλα όσα γράφουν οι Γραφές περί αντιχρίστου».

Σε ποια γενιά αναφέρθηκε;
(Δηλαδή σ' αυτούς που έχουν γεννηθεί από πότε και μετά;)

Πλάκα πλάκα, πριν από 15 χρόνια, είχα ακούσει την ίδια περίπου φράση από έναν άνθρωπο που ασχολούνταν βαθιά με τον εσωτερισμό (ήταν δάσκαλος σε μια ομάδα εσωτερισμού) και από τότε περιμένω να δω τι τέλος πάντων θα ζήσουμε!
Πάνω κάτω είχε πει πως η γενιά η δικιά μας (αναφερόταν σε όσους ήταν γεννημένοι από το 65 και μετά) θα ζήσουν πράγματα που γίνονται στην ιστορία της ανθρωπότητας κάθε κάποιες χιλιάδες χρόνια (περίπου αυτό είπε, δεν σας το λέω με ακρίβεια, διότι ήταν εμπιστευτικό).

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

22/04/2007, 14:25:26
quote:
amalia:
Σε ποια γενιά αναφέρθηκε;
(Δηλαδή σ' αυτούς που έχουν γεννηθεί από πότε και μετά;)

Για να διαβάζουμε και λίγο απο τον Λαυρέντιο του Chernigov

ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ANTIΧΡΙΣΤΟ!
Συνοδευόμενος από δύο Κελεϊνιτσιώτισσες [λαϊκές-αδελφές], η ηγουμένη της μονής Domnitskaya ήρθε να έχει το τσάι με τον πατέρα Λαυρέντιο. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, είπε: “Εσείς και εγώ, μητέρα-ηγουμένη , δεν θα ζούμε για να δούμε τον αντίχριστο αλλά, αυτές – οι Κελεϊνιτσιώτισσες σας, θα ζήσουν για να τον δούνε!” Αυτό το περιστατικό έγινε το 1948. Και οι δύο καλόγριες είχαν γεννηθεί το 1923. Η μοναχή καλόγρια Ν. Ήταν η μία που μας είπε την ιστορία.

Όλα εδώ (αξίζει!)
http://athos.edo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=201&mode=&order=0&thold=0

22/04/2007, 14:56:10
quote:
Drillgr:
αλλα αν γινει πολεμος το respect θα το πω

Τι;;;;;;
Εγώ είμαι απλά το copy paste του Πατρός Παϊσίου, δεν βγάζω προφητείες, δεν έχω φώτηση.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά την ιστορία την άρχισαν άλλοι εδω και 1/1,5 χρόνια!
Απο αυτούς τα πήρα και τα ξέρω!

22Μέλος
22/04/2007, 15:09:46
quote:

Με το ΑΝ κάποιοι βγάλανε ηδη τον βιονικό άνθρωπο και κάποιοι άλλοι κάνουν ταξίδια στο χρόνο.
Βιάζεσαι να κατηγορήσεις μεγάλε και θα την καταπίεις τη γλώσσα σου...
Το ΑΝ το χρησιμοποιούν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα, αφού θέλεις λοιπόν διάλογο φρόντισε να μας πείς γιατί κατα τη γνώμη σου δε θα γίνει πόλεμος, ώστε να γίνει διάλογος και να ακουστεί και η άλλη άποψη,και άσε στην άκρη τα ΑΝ και τα ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ....
DrillgrΜέλος
22/04/2007, 15:37:12
quote:
Τι;;;;;;
Εγώ είμαι απλά το copy paste του Πατρός Παϊσίου, δεν βγάζω προφητείες, δεν έχω φώτηση.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά την ιστορία την άρχισαν άλλοι εδω και 1/1,5 χρόνια!
Απο αυτούς τα πήρα και τα ξέρω!

Εννοω οτι ωραιες οι προφητειες ενδιαφερουν εχουν αλλα ως εκει, εγω δε πιστευω οτι θα γινει πολεμος και μαλιστα κατω απο συγκεκριμενα χρονοδιαγραμματα. Αν ειναι τοσο σιγουρα ολα αυτα τοτε να παμε ολοι να παρουμε κανενα χοντρο δανειο να περασουμε καλα μιας και δε θα μας νοιαζει η αποπληρωμη Απο κει και περα αν εν παση περιπτωση γινει κατι και επαληθευτουν τοτε απλα θα τους παραδεχτω!

.::Greek Motorola Community::.

pliroforisiΜέλος
16/06/2003, 13:24:43
Γιατί βιολογικά προϊόντα διατροφής;

Προάσπιση της υγείας

Στην βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, άνθρωποι με μεράκι για το αντικείμενο τους επιμένουν στον υγιεινό τρόπο καλλιέργειας και εκτροφής, χρησιμοποιώντας μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς την χρήση χημικών λιπασμάτων, εντομοκτόνων παρασιτοκτόνων και ορμονών. Με αυτό τον τρόπο παράγονται υγιεινά, φυσικά προϊόντα απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες οι οποίες παραμένουν και συγκεντρώνονται μέσα από την τροφική αλυσίδα στα τρόφιμα συμβατικής καλλιέργειας και εκτροφής που φθάνουν στο τραπέζι μας.

Υψηλή διατροφική αξία

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, σε σχέση με τα συμβατικά, περιέχουν 20 - 30% λιγότερο νερό και μεγαλύτερες συγκεντρώσεις πρωτεϊνών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μεταλλικών αλάτων και ενζύμων. Επίσης, τα βιολογικά προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα και διάφορες χημικές ουσίες στην σύνθεσή τους. Είναι η καλύτερη πρόταση για μια ισορροπημένη και φυσική διατροφή.

Καλύτερη γεύση

Η φυσική διαδικασία με την οποία αναπτύσσονται τα βιολογικά προϊόντα, τους επιτρέπει να διατηρούν ανέπαφη την φυσική τους σύσταση, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους. Τον πλούτο αυτό των βιολογικών προϊόντων φανερώνει η μεστή γεύση και το αυθεντικό τους άρωμα.

Σωστή ανάπτυξη των παιδιών

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και εκτροφής αποτελούν την καλύτερη πρόταση για την παιδική διατροφή. Οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα άλλα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν διατηρούνται ανέπαφα, μεταβολίζονται και απορροφώνται καλύτερα από τον οργανισμό, χτίζοντας τα θεμέλια για την γερή ανάπτυξη των παιδιών.

Προστασία του περιβάλλοντος

Οι πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας είναι τέτοιες που προστατεύουν το περιβάλλον. Με σεβασμό στους ρυθμούς της φύσης, οι βιοκαλλιεργητές συνδυάζουν την παράδοση με την σύγχρονη γνώση, καλλιεργούν σε μικρές εκτάσεις χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά λιπάσματα και χωρίς φυτοφάρμακα, προστατεύοντας το έδαφος, την ατμόσφαιρα και τα αποθέματα νερού. Επιπλέον, ενισχύουν την γονιμότητα του εδάφους εναλλάσσοντας τα είδη που καλλιεργούν και επιτρέπουν την φυσική ωρίμανση των καρπών χωρίς να εντατικοποιούν ή να επιταχύνουν την παραγωγή με τεχνητές μεθόδους.

Πραγματική αξία

Η φυσική διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας τους επιτρέπει να διατηρούν ανέπαφη τη φυσική τους σύσταση, τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία τους, καθιστώντας τα ανώτερα από τα συμβατικά. Επιλέγοντας λοιπόν βιολογικά προϊόντα, επιλέγουμε έναν αυθεντικό, φυσικό τρόπο διατροφής ο οποίος προασπίζει την υγεία μας, συντελεί στην προστασία του περιβάλλοντος το οποίο αξίζει να το ζήσουμε και να το κληροδοτήσουμε όσο πιο ανέγγιχτο γίνεται στις γενιές που έρχονται.

Πιστοποίηση - εγγύηση

Την αυθεντικότητα των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας προασπίζει η ίδια η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οπως απαιτεί ο Ευρωπαϊκός κανονισμός 2092/91, η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας και εκτροφής ελέγχεται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και της επεξεργασίας τους από αρμόδιους εγχώριους και ξένους οργανισμούς πιστοποίησης. Τα πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής παραγωγής φέρουν πάντα την ένδειξη "βιολογικό προϊόν", το σήμα του οργανισμού που τα πιστοποιεί καθώς και τον ειδικό αριθμό πιστοποίησης.

Είναι ακριβά τα βιολογικά προϊόντα;

Οπως κάθε προϊόν υψηλής ποιότητας που μάλιστα απαιτεί ιδιαίτερη γνώση και προσωπική φροντίδα, έτσι και τα βιολογικά προϊόντα είναι κάπως πιο ακριβά από τα συμβατικά. Αυτό δεν είναι πάντα κανόνας και εξαρτάται από το προϊόν, τις καιρικές συνθήκες κ.λπ.. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αρκετές περιπτώσεις θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε τιμές ίδιες ή και χαμηλότερες από τα συμβατικά.

Αλλωστε είναι γεγονός ότι αγοράζοντας βιολογικά προϊόντα, αγοράζετε περισσότερο προϊόν σε αντίθεση με τα συμβατικά τα οποία περιέχουν 20 - 30% περισσότερο νερό στην σύστασή τους. Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων νερού στα συμβατικά προϊόντα οφείλεται καθαρά στην χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών οι οποίες χρειάζονται περισσότερο νερό για να απορροφηθούν με αποτέλεσμα να "αραιώνονται" οι θρεπτικές τους ουσίες.

WolffacedΜέλος
16/06/2003, 15:06:11
Επειδή φαίνεσαι γνώστης του θέματος καλό θα ήταν να μας έγραφες και κάποιες διευθύνσεις μαγαζιών που πουλάνε τέτοια προοιόντα.

pliroforisiΜέλος
16/06/2003, 15:58:13
Λαϊκές αγορές βιολογικών προϊόντων

Στις λαϊκές αγορές βιολογικών προϊόντων μπορείτε να προμηθευθείτε από τους ίδιους τους παραγωγούς: φρέσκα φρούτα και κηπευτικά καθώς και όσπρια, λάδια, ελιές, τυροκομικά, κρασιά κ.λπ..

Αττική

Δευτέρα

* Κηφισιά, τέρμα Χαριλάου Τρικούπη, απέναντι από το νεκροταφείο, 15.00 - 18.00.

* Περιστέρι, Ψαρών και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άγιος Αντώνης, 15.00 - 18.00.

Τρίτη

* Νέο Ηράκλειο, Ελευθερίου Βενιζέλου, γήπεδο Τυφώνα, ώρες 15.00 - 18.00.

* Κορυδαλλός, πλατεία Ελευθερίας, πεζόδρομος Αγίου Γεωργίου, 15.00 - 18.00.

Τετάρτη

* Χαλάνδρι, Τυμφρηστού και Ιωαννίνων, 15.00 - 18.00.
Πέμπτη

* Παλαιό Φάληρο, Ναϊάδων και Ζαϊμη Αμφιθέας, 15.00 - 18.00.

Παρασκευή

* Κολωνάκι, πλατεία Δεξαμενής, 8.00 - 13.00.

* Χολαργός, απέναντι από το δημαρχείο, 15.00 - 18.00.

Σάββατο

* Κάτω Πατήσια, Πάτμου και Καραβία (κατάληψη), 9.00 - 13.00.

Θεσσαλονίκη

Πέμπτη

* Νεάπολη, δημαρχείο, 8.00 - 14.00.

Σάββατο

* Καλαμαριά, στο πρώην στρατόπεδο Σκόνδρα, 8.00 - 14.00.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.8224384 και 210.3847766.

16/06/2003, 22:27:14
Και γιατί Βιολογικά προ'ι'όντα διατροφής σημάίνει και: Πλούσια γεύση, ηψηλή ποιότητα, χαμηλό κόστος συντήρησης υγείας.
Τι θέλω να πώ μ' αυτό:
Τα βιολογικά τρόφιμα είναι κατά κανόνα ακριβότερα απο τα κοινά.
Τα χρήματα όμως αυτά τα γλυτώνετε και με το παραπάνω απο τους γιατρούς, τους οποίους θα χρυσοπληρώνετε αν συνεχίζετε την διατροφή με μη βιολογικά τρόφιμα.
Όπως σοφότατα είχε πεί ο Ιπποκράτης:
Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

ΗλιοφόροςΝέο Μέλος
17/06/2003, 13:52:24
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ....ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΟ1 ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΩΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ(ΦΡΟΥΤΩΝ,ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ,Ξ.ΚΑΡΠΩΝ)....

pliroforisiΜέλος
13/07/2003, 17:02:46
Πιο θρεπτικά τα βιολογικά προϊόντα

Διττώς ωφέλιμα για την υγεία αποδεικνύονται τα βιολογικά προϊόντα - ζωτικής και φυτικής προέλευσης. Oπως υπογραμμίστηκε σε χθεσινή ημερίδα από τον γενικό διευθυντή του Eνιαίου Φορέα Eλέγχου Tροφίμων κ. Xρ. Aποστολόπουλο, επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν ότι τα βιολογικά προϊόντα δεν είναι μόνον λιγότερο επιβαρυντικά για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, αλλά έχουν και μεγαλύτερη θρεπτική αξία, καθώς περιέχουν ουσίες πολύτιμες για τον ανθρώπινο οργανισμό, που στα «συμβατικά» προϊόντα απαντούν σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις. Eνδεικτικά, ο κ. Aποστολόπουλος αναφέρθηκε σε αντιοξειδωτικές ουσίες και ακόμη περισσότερο στα ιχνοστοιχεία, που απαντούν στα βιολογικά προϊόντα σε ποσότητες τετραπλάσιες απ' ό,τι στα κοινά τρόφιμα. Iδιαίτερη σημασία αποδίδεται και στο σαλικυλικό οξύ, που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στα βιολογικά λαχανικά και έχει ικανή συμβολή στην πρόληψη καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων, αλλά και μορφών καρκίνου.

Από την "Καθημερινή", 8 Ιουλίου 2003.

Περισσότερα στην διεύθυνση: www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100008_08/07/2003_69327

Edited by - pliroforisi on 13/07/2003 17:05:18

pliroforisiΜέλος
17/09/2003, 20:16:49
Γνωρίστε από κοντά τη βιολογική γεωργία

Ολο και περισσότερο γίνεται λόγος για τη βιολογική γεωργία. Πολλοί δε από εσάς μπορεί να έχετε δοκιμάσει βιολογικά προϊόντα ή να θέλετε, αλλά διστάζετε διότι δεν γνωρίζετε ακριβώς τον τρόπο παραγωγής τους. Τις όποιες απορίες γύρω από την εναλλακτική αυτή μέθοδο παραγωγής φιλοδοξεί να λύσει η Εβδομάδα Οικολογικής Γεωργίας που διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων "ΔΗΩ" - Ενωση για τη βιολογική γεωργία από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.

Από την εφημερίδα "Η Αυγή" / 17.9.2003

Περισσότερα στην διεύθυνση:
http://193.218.80.70/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=331991&-w=&-V=hpress_int&-P

Edited by - pliroforisi on 21/09/2003 07:41:43

pliroforisiΜέλος
17/09/2003, 20:21:33
10η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας
Χαλκίδα, 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2003

Η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας είναι ένας "θεσμός" που ξεκίνησε από τους ίδιους τους εναλλακτικούς αγρότες το 1994 στη Θεσσαλονίκη. Φέτος, η Οικολογική Δράση Χαλκίδας ανέλαβε την διοργάνωση της 10ης Πανελλαδικής Γιορτής, στην παραλία της Χαλκίδας (περιοχή Αγίου Νικολάου), στις 27 - 28 Σεπτεμβρίου. Συνδιοργανωτές: Ομάδα περιοδικού "Νέα Σελήνη", Δίκτυο Αλληλεγγύης και Προώθησης Οικολογικών και Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων - Δράσεων και Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Λαϊκών Αγορών "Δήμητρα".

Περισσότερα στην διεύθυνση:
www.therapy.gr/giortihalkidas.shtml

07/07/2006, 18:48:07

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
spiritΜέλος
12/10/2007, 21:46:57
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=839702&lngDtrID=245

well..για τους πολυ φανατικους αν και η τιμη καπως τσουχτερη..5.900 ευρω πιστευω πως θα εξαντληθουν και τα 799 αντιτυπα.