- ***Υπόγειοι και Γκρίζοι**** Είναι δίπλα μας...? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τι ξέρετε για τις οντότητες που ονομάζονται Υπόγειοι και Γκρίζοι?
Να μια ιστορία που έχει σχέση μαζί τους...:
Θα σας πω μια ιστορία που ίσως σας ενθουσιάσει ίσως και όχι εγώ πάντως όταν την άκουσα τρόμαξα τόσο πολύ που έκανα μια νύχτα να κοιμηθώ από τον φόβο μου…
Ήταν κάποτε ένα κορίτσι στην Γερμανία εκεί σπούδαζε και καθώς μιλούσε στο INTERNET γύρω στης 3 με 4 το βράδυ με έναν Έλληνα άκουσε παράξενους θορύβους έξω από το παράθυρο και φοβήθηκε τόσο πολύ που πήρε τηλέφωνο μια φίλη της (σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο) για να πάει στο σπίτι της να μείνει και το έκανε… έφυγε τόσο γρήγορα από το σπίτι που ξέχασε και το msn messenger ανοιχτό κοιμήθηκε στο σπίτι της φίλης της και όταν γύρισε το πρωί σπίτι της…είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή την είχε ξεχάσει από το βράδυ και ο υπολογιστής έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε: μη επαρκή μνήμη για παραπάνω εγγραφή. Η κοπέλα πήγε για να δει το βίντεο που είχε καταγράφει όλη την νύχτα τότε είδε τον κόσμο να χάνετε κάτω από τα πόδια της, σκιές περπατούσαν μέσα στο δωμάτιο αντικείμενα αιωρούνταν οι ντουλάπες ανοιγόκλειναν και όταν τελείωσαν όλα αυτά… ξαφνικά δύο γουρλωμένα μάτια εμφανίστηκαν για κλάσματα του δευτερολέπτου. Όταν σύνελθε από αυτό το σοκ πηγαίνοντας να κλείσει το msn messenger είδε πως έγραφε…τα εξής:
Από εδώ και πέρα η σκιά σου δεν θα ανήκει πια σε εσένα…
Εσείς τι πιστεύετε??? Δεν είναι παράξενο???
Με εκτίμηση και σεβασμό ΖοΖe3hp
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ???
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣ.
TSEA

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Για να σε εντυπωσίασε/τρόμαξε τόσο πολύ αυτή η ιστορία, πρέπει να είσαι πολύ επιρρεπής στην δραστηριότητα της φαντασίας σου, για να μην πώ ευάλωτη. Ελπίζω να μην πηγαίνεις σε ταινίες τρόμου!
Μια που ρωτάς:
>> Εσείς τι πιστεύετε???
Ή εσύ, ή όποιος σου είπε την ιστορία σπάει πλάκα.
>> Δεν είναι παράξενο???
Καθόλου, κάτι τέτοιες πλάκες γίνονται καθημερινά εις βάρος εύπιστων.
Μην χάνεις τον ύπνο σου...
quote:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???
Αγαπητο μου φαντασματάκι εμένα μου έχουν πει και εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω και την δικία σας γνώμη εγώ άκουσα απλά μια ιστορία πολύ πιθανον παραποιημένη... εσύ θα κρίνεις
ΖοΖε3hp
quote:
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ GREYS???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ???ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Την συσχετίζω με τους GREYS γιατί έχω ακούσει πως είναι παντού υπάρχουν παντού και ξέρουν τα πάντα...
quote:
Και ‘μενα το ίδιο.... Η ιστορία ακούγεται πιστευτή, το να γράψει όμως μια «μεταφυσική οντότητα» στο pc…. ε, είναι λιγουλάκι υπερβολικό.
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Και εμένα στην αρχή μου φάνικε υπερβολικό και μετά σκέφτικα: και γιατί να μην το γράψει... Δεν είναι λογικό???
παλι καλα... ![]()
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
quote:
αφου δεν της εγραψε κανενα: in seven days you will die...παλι καλα...
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
εχεις παρα πολύ BLACK(ΒΛΑΚ) humor
Σαν πολλά να "ακούς"
quote:
Την συσχετίζω με τους GREYS γιατί έχω ακούσει πως είναι παντού υπάρχουν παντού και ξέρουν τα πάντα...
Αυτό πάλι πού το άκουσες;
Έχουμε να κάνουμε με πνεύματα-χαφιέδες;
quote:
Καλή μας ZoZe3hpΣαν πολλά να "ακούς"
quote:
Αυτό πάλι πού το άκουσες;
Έχουμε να κάνουμε με πνεύματα-χαφιέδες;
Κατ'αρχας δεν είμαι καλή... την σκέψη μου θα την λέω μέχρι να πεθάνω και ας πειράξει όλο τον κόσμο
Μη μου πεις οτι το εσβησε!!! κατι τετοιο γραφετε αμεσως μετα σε 10 CD για ασφαλεια και 1 το κλεινεις σε θυριδα!
quote:
Και το βιντεακι που ειναι??
Μη μου πεις οτι το εσβησε!!! κατι τετοιο γραφετε αμεσως μετα σε 10 CD για ασφαλεια και 1 το κλεινεις σε θυριδα!
αγαπητε μου φιλε δεν ξερω καν... εγω μια ιστορια ακουσα και την συσχετισα με κατι αλλο
quote:
Και το βιντεακι που ειναι??
αγαπητε μου φιλε δεν ξερω καν... εγω μια ιστορια ακουσα και την συσχετισα με κατι αλλο
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
TSEA
quote:Μπαρντόν... πες με σεξιστή, αλλα τέτοια ευπιστία την σχετίζω πιο συχνά με το ευγενές φύλο.
Κατ'αρχας δεν είμαι καλή...
quote:
την σκέψη μου θα την λέω μέχρι να πεθάνω και ας πειράξει όλο τον κόσμο
Αυτό καλό!
Το esoterica είναι πολύ φιλελεύθερο φόρουμ, και ο καθένας μπορεί να λέει, και να ρωτάει, γενικά, ο'τι θέλει.
Μην παρεξηγιέσε, απλά μαζί με τις σκέψεις σου, φαινεται πολλοί φίλοι να αναρωτήθηκαν και για την ΠΗΓΗ των σκέψεών σου... ![]()