- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ...ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...
Εγω προσωπικα θα ημουν πολυ περισσοτερο αυταρχικη και πολυ λιγοτερο ελαστικη σε τετοιου ειδους θεματα...

quote:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ...ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...Εγω προσωπικα θα ημουν πολυ περισσοτερο αυταρχικη και πολυ λιγοτερο ελαστικη σε τετοιου ειδους θεματα...
βρε δεν με κανουν για μια μερα προθυπουργο;;
για μια μερα μονο
εκει να δεις
παρανομο παρκαρισμα;;
πισα και πουπουλα
διαφορετικη αποψη απο εμενα;;
σιβηρια ολη η οικογενια μεχρι τριτου βαθμου για να δουν αν λιαζονται τα μαμουθ
μη αποδεκτη υπογραφη;;;
10 βουρδουλιες καθημερινα μεχρι την ημερα που θα την ξεχασουν οσοι την διαβασαν
οσο για εσας
συνολυμπιε και gretel ετσι και ξανα παραποιησετε την υπογραφη μου
θα σας δωσω στην angi οταν θα ειναι προθυπουργος![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

--------------------------
Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...
quote:AZAΧ_ΧΑΖΑ
ωχουυυυυυυ...την άλλαξα...σας αρέσει τώρα ;;;;
Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...
ακομη να την διαγραψουν?
ή μικρος, ή τρελος πρεπει να στην ειπε... ![]()

quote:
ακομη να την διαγραψουν?
κατσε να δουμε πως θα ξυπνησουν
αν περασαν καλα το βραδυ δεν υπαρχει προβλημα αν δεν περασαν καπου πρεπει να ξεσπασουν οι ορμονες
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ
Ο λογαριασμός σου απενεργοποιήθηκε. Η διάρκεια της απενεργοποίησης είναι για έναν μήνα. Στο διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τον εαυτό σου, σχετικά με το εάν πραγματικά διατίθεσαι να συμμετάσχεις στον χώρο αυτό, σεβόμενος τους κανόνες του, αλλά και τους άλλους ανθρώπους που επίσης συμμετέχουν. Επίσης σου προτείνουμε να επανεξετάσεις την όλη σκοπιμότητα της συμμετοχής σου σε μία κοινότητα αναζήτησης όπως το ESOTERICA και να ερευνήσεις εάν πραγματικά έχεις ειλικρινείς και σοβαρούς λόγους που θα ήθελες να είσαι μέλος της.
Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που σου αναφέρουμε πιο πάνω, εάν επιθυμείς να συμμετάσχεις ξανά στα forums του ESOTERICA, είναι απαραίτητο να μας στείλεις ένα email (στη δική μου διεύθυνση), εκφράζοντας με ειλικρίνια τις σκέψεις σου για όλα όσα σου έγραψα πιο πάνω.
Είναι φυσικά αυτονόητο, αλλά το αναφέρω για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πως η απενεργοποίηση αυτή δεν αφορά μόνο το username που χρησιμοποιείς. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο username για να συμμετάσχεις στα forums κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, η απενεργοποίησή σου θα είναι οριστική και δε θα υπάρχει πλέον δυνατότητα να συμμετάσχεις στην κοινότητα του ESOTERICA.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Ορε γέλιο.....
Τελικά gigeni για να σε στείλουν διακοπές (1 μηνα μπαγασάκο) κάποιον - κάποια ενόχλησες....
Και πρωσωπικά νομίζω πώς μιά αλήθεια ενοχλεί περισσότερο από ένα ψέμα....
Περιμένουμε καρτ ποστάλ ...
Αζαξ
Από : <gigenis123@yahoo.gr>
Θέμα : Αποστολή Μέσω των ESOTERICA.gr Forums ! απ ό το Μέλος gigenis
Ημερ/νία : Tue, 6 Mar 2007 16:53:41 -0000
Γεια σου jonniebegood
Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : gigenis (gigenis123@yahoo.gr)
Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/
τζονυ θα μου εκανες μεγαλη χαρη αν δημοσιευες αυτο το μην. στο θεμα
Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ
<<Επινεφρίδια (2)
Τα επινεφρίδια (κάθε ένα ζυγίζει περίπου 4 γραμμάρια και είναι στο μέγεθος του αντίχειρα)
είναι τοποθετημένα ακριβώς επάνω από τα νεφρά και αποτελούνται από δύο μέρη, το σώμα και το
φλοιό. Παράγουν ορμόνες ουσιαστικές για τη ζωή και μας βοηθούν στην αντιμετώπιση του
άγχους.>>
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2191
εδω βλεπουμε πως συνδεωνται τα νευρα με τις ορμονες
http://www.rodostoday.gr/cms/content/view/664/1/
http://www.specialeducation.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&
sid=154
gigenis η ανοχή και η υπομονή έχουν τα όριά τους.
Παρόλο που σου έχουμε κάνει πάμπολλες προειδοποιήσεις και επεμβάσεις για τον
αντιδημιουργικό και προσβλητικό τρόπο που υιοθετείς σε πληθώρα μηνυμάτων σου στα forums
του ESOTERICA,
και παρόλο που ο λογαριασμός σου είχε απενεργοποιηθεί προσωρινά για 2 βδομάδες το
καλοκαίρι που μας πέρασε,
συνεχίζεις την ακραία αυτή συμπεριφορά, καταφανώς μη σεβόμενος τον χώρο που φιλοξενεί
τις απόψεις σου.
<<εσυ βλεπεις ακραια συμπερηφορα και βλεπεις χυδαιοτητα εκει που δεν υπαρχει
εχεις προβλημα με τις αποψεις μου και ψαχνεις να βρεις τροπο να με διαγραψεις
πες το στα ισα
"δεν σε γουσταρω ρε γηγενη γιατι οι αποψεις σου ερχονται σε αντιθεση με τις δικες μου αποψεις
περι παραξενων καταστασεων
δεν σε γουσταρω οπως και δεν γουσταρω τον καθε εναν που εχει σκεπτικιστικη αποψη"
αν το ιδιο μην που εγραψα εγω και το βαφτισες χυδαιο το ειχε γραψει καποιος εσωτεριστης θα
εκανες πλακα μαζι του
στην τελικη εσυ καταλαβες οτι το μην αναφεροταν σε σεξουαλικες ορμονες
και σε σεξουαλικη η οχι πραξη το προηγουμενο βραδυ
δεν φταιω εγω αν εσυ εχεις χυδαιο μυαλο>>
Ο λογαριασμός σου απενεργοποιήθηκε. Η διάρκεια της απενεργοποίησης είναι για έναν μήνα.
Στο διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τον εαυτό σου, σχετικά με το εάν
πραγματικά διατίθεσαι να συμμετάσχεις στον χώρο αυτό, σεβόμενος τους κανόνες του, αλλά
και τους άλλους ανθρώπους που επίσης συμμετέχουν. Επίσης σου προτείνουμε να
επανεξετάσεις την όλη σκοπιμότητα της συμμετοχής σου σε μία κοινότητα αναζήτησης όπως το
ESOTERICA και να ερευνήσεις εάν πραγματικά έχεις ειλικρινείς και σοβαρούς λόγους που θα
ήθελες να είσαι μέλος της.
<<δεν χριαζεται να συζητησω με τον εαυτο μου γιατι δεν ειμαι δυχασμενη προσωπικοτητα
για το ανθελω η οχι να συμετεχω το εχω αποδηξει καιμπορουν να το πουν και τασ μελη που ειναι
ενεργα στο φορουμ
στην τελικη προτεινω να γινει μια ψηφοφορια απο τα μελη για το αν θελουν η οχι την συμετοχη
μου θα σεβαστω την αποψη τους>>
Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που σου αναφέρουμε πιο πάνω, εάν επιθυμείς να
συμμετάσχεις ξανά στα forums του ESOTERICA, είναι απαραίτητο να μας στείλεις ένα email (
στη δική μου διεύθυνση), εκφράζοντας με ειλικρίνια τις σκέψεις σου για όλα όσα σου έγραψα
πιο πάνω.
<<το εχω ξανα πει θεωρω ανοητο το να στελνει ο καθε ενας προσωπικο μην και οχι φανερα αν εσυ θες
οταν αρθει η απαγορευση το συζηταμε ανοιχτα στο φορουμ αν και δεν το βλεπω
δεν νομηζω οτι θα χασεις την ευκαιρια να διωξεις εναν σκεπτικιστη απο το φορουμ>>
Είναι φυσικά αυτονόητο, αλλά το αναφέρω για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πως η
απενεργοποίηση αυτή δεν αφορά μόνο το username που χρησιμοποιείς. Στην περίπτωση που
χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο username για να συμμετάσχεις στα forums κατά τη διάρκεια του
μήνα αυτού, η απενεργοποίησή σου θα είναι οριστική και δε θα υπάρχει πλέον δυνατότητα να
συμμετάσχεις στην κοινότητα του ESOTERICA.
<<ειναι αυτονοητο οτι δεν προκεται να κανω κατι τετοιο γιατι το θεωρω παιδιαστικο
αλλοι ειναι κλωνοι και με την ανοχη σας και οχι εγω
ο λογος που στελνω το μην αυτο μεσω του τζονυ ειναι γιατι δεν μου αφησες την ευκαιρια να
απαντησω>>
το ελαβα και το παραθετω αυτουσιο.
αν υπηρχε "ψηφοφορια", θα ελεγα οτι τον γηγενη τον εκτιμω σαν ανθρωπο απο οσο τον γνωρισα δικτυακα, και γελαω με το χιουμορ του