- Το Μυστικό Του BROKEBACK MOUNTAIN - - Κινηματογράφος -
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
που εκφράστηκα.
πιστεύω όμως ότι με μία δεύτερη ανάγνωση των όσων γράφω θα καταλάβει
τι προσπαθώ να της πω.
αν νομίζει ότι την εξύβρισα,ζητώ και πάλι συγγνώμη.
η ταινια βασιζεται στην ιστορια πεντε ατομων ουροκοπρολαγνων που μαζευονται καθε σαββατο βραδυ σε ενα εστιατοριο που εχει ενας απο αυτους και
τρωγοπινουν υπο το φως των κεριων και απαλης μουσικης αυτα που λαχταρει ο ουρανισκος τους
αν και καθημερινα ειναι υποχρεωμενοι να ζουν μεσα σε μια κοινονια που δεν τους καταλαβενει και τους θεωρει ανωμαλους
ειναι αναγκασμενοι να κατευναζουν την πεινα τους με φαγητα που τρωνε ολοι το σαββατοβραδο σπανε το κατεστημενο και καταφερνουν να γευτουν αυτο που πραγματικα λαχταρανε
οποιος τολμησει να πει οτι αηδιαζει με το θεμα της ταινιας ειναι ρατσιστης και αμορφωτος
επισης ειναι κομπλεξικος γιατι δεν μπορει να καταλαβει την αναγκη που εχει ο καθε ενας να εκφραστει ελευθερα
αυτα τα λιγα
η ταινια θα εχει καταπλυκτικη φωτο και μουσικη
οπως και σκηνοθεσια
η ταινια ειναι μια γροθια στο στομαχι των κολημενων ατομων που δεν μπορουν να δεχτουν την διαφορετικοτητα των αλλων
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
βρε γιγενη...δε παιζεσαι..απορω που τα σκεφτεσε...![]()
![]()
![]()

η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου,θεώρησα ότι πέταξα τα 7 ευρώ του εισιτηρίου.
Και γιατί δεν μου άρεσε;γιατί είναι ένα κοινότυπο love story,που παρόμοιό του έχουμε δεί άπειρα στο σινεμά,μεταφύ ετερόφυλων ζευγαριών.Ο Ledger,δεν είναι καλός ηθοποιός κατ'εμε και χάλασε πολύ τον ρόλο του.Από τεχνικής άποψης,η ταινία είναι εξαίρετη.
Το μοναδικό πράγμα που έκανε την ταινία ξεχωριστή-παντα κατ'εμε-ήταν ότι η ιστορία εκτυλίχτηκε ανάμεσα σε δυο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΣ,κοινώς ας το πούμε κι έτσι ήταν μια γροθια στα στομάχια των ψευτοματσο αμερικανακιων,ότι ναι,ακόμα και καποιοι καουμποις είναι ομοφυλόφιλοι...Τίποτα άλλο...
quote:
βρε γιγενη...δε παιζεσαι..απορω που τα σκεφτεσε...
ωρες ωρες απορω και εγω με τον πολυταλαντο γηγενη
quote:
πρώτα από όλα,δεν είμαι ρατσίστρια,το αντίθετο.
η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου,θεώρησα ότι πέταξα τα 7 ευρώ του εισιτηρίου.
Και γιατί δεν μου άρεσε;γιατί είναι ένα κοινότυπο love story,που παρόμοιό του έχουμε δεί άπειρα στο σινεμά,μεταφύ ετερόφυλων ζευγαριών.Ο Ledger,δεν είναι καλός ηθοποιός κατ'εμε και χάλασε πολύ τον ρόλο του.Από τεχνικής άποψης,η ταινία είναι εξαίρετη.
Το μοναδικό πράγμα που έκανε την ταινία ξεχωριστή-παντα κατ'εμε-ήταν ότι η ιστορία εκτυλίχτηκε ανάμεσα σε δυο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΣ,κοινώς ας το πούμε κι έτσι ήταν μια γροθια στα στομάχια των ψευτοματσο αμερικανακιων,ότι ναι,ακόμα και καποιοι καουμποις είναι ομοφυλόφιλοι...Τίποτα άλλο...
και ομως εισαι ρατσιστρια
γιατι γιατι απλα σημφωνα με μερικους πρεπει να σου αρεσει οτι διχνει
δυο ατομα του ιδιου φυλου να εχουν μια ερωτικη σχεση
πρεπει να το βρησκεις οχι απλα φυσιολογικο αλλα να το χειροκροτεις
αλλιως μπενεις καιεσυ στην λιστα των κομπλεξηκων,ρατσιστων,αμορφωτων και ολων αυτων των επιθετων
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
και ομως εισαι ρατσιστρια
γιατι γιατι απλα σημφωνα με μερικους πρεπει να σου αρεσει οτι διχνει
δυο ατομα του ιδιου φυλου να εχουν μια ερωτικη σχεση
πρεπει να το βρησκεις οχι απλα φυσιολογικο αλλα να το χειροκροτεις
αλλιως μπενεις καιεσυ στην λιστα των κομπλεξηκων,ρατσιστων,αμορφωτων και ολων αυτων των επιθετων
Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα,έτσι;είπα εγώ πουθενά ότι δεν μου άρεσε το ομοφυλοφιλικό θέαμα που έδειχνε;όχι.εσένα πως σου ήρθε;είπα ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο γιατί απλά έδειχνε ένα χιλιοκινηματογραφημένο love story που το έχουμε δεί σε πάμπολλες ταινίες,με ετερόφυλα ζευγάρια.για μένα δεν υπάρχει διαφορά,είτε βλέπω ετερόφυλο ζευγάρι,είτε ομοφυλόφιλο,είναι το ένα και το αυτό.δεν με ενοχλεί,δεν βρίσκω κάτι διαφορετικό,κάτι ιδιαίτερο.ίσως γιατί έχω πολλούς φίλους gay(σιχαίνομαι την λέξη ομοφυλόφιλος) και οι οποίοι επίσης δεν βρήκαν την ταινία κάτι το ιδιαίτερο.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες το πόρισμά σου.Δεν μου άρεσε απλά η ταινία,δεν την είδα ρατσιστικά...

quote:
μαρακι, μαλλον δεν εχεις μαθει ακομη το χιουμορ του gigeni..
Όχι,είμαι σχετικά καινούρια στο Εσωτερικα και δεν μπορώ να αντιληφθώ το χιούμορ του Γηγενή.Με τον οποίο σε άλλα topics,έχω συμφωνήσει σε διάφορα πράγματα πολλές φορές.
Αν ήταν χιούμορ,ειναι οκ.
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Παντως, αν θελουμε να βλεπουμε τους ομοφυλοφυλους-ετεροφυλους, δεν χρειαζομαστε τον Ξενο κινηματογραφο... εχουμε και τον Παπακαλιατη...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα γιατί το λες αυτό;;;;;![]()
![]()
![]()