ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ονειρο η Πραγματικοτητα???!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ονειρο η Πραγματικοτητα???!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Darkoverlord9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
DarkoverlordΝέο Μέλος
25/08/2004, 18:49:08
Λοιπον αυτο το γεγονος ειχε συμβει στην αδερφη μου και απο τοτε με εχει τρελανει στις ερωτησεις,λοιπον εχουμε και λεμε οταν κοιμηθηκε ενιωθε σαν να ηταν μεταξυ ονειρου (ληθαργος) και πραγματικοτητας ,ειδε οτι ξυπνησε και πως κατι κακο ηθελε να μπει απο το παραθηρο πηγε να ασφαλησει το παραθυρο και ξαφνικα αυτο ανοιγει και η αδερφη μου πεφτει κατω και βλεπει μια μορφη ενος δαιμονα να καθετε απο πανω της και να προσπαθει να βγαλει κατι μεσα απο τα στηθια της της κοβοταν η ανασα και ενιωθε πονο!!!!(περιεργο) καθως και το αφορυτο βαρος πανω της και ασφαλως δεν μπορουσε να κουνηθει ,και μην εχοντας τιποτα αλλο να κανει ειπε μια προσευχη και αυτο ξαφνικα εξαφανιστικε και η αδερφη μου ξυπνισε αλλα για δεκα λεπτα δεν μπορουσε να κουνηθει παρομοιο ονειρο ξανα ειδε με την διαφορα οτι ειπε στον υπνο της <αει στο διαβολο> και μολις το ειπε αυτο το πραγμα εκατσε πανω της και την εγδερνε με το νυχι του στο αριστερο της χερι και ποναγε παρα πολυ προσπαθυσε να πει παλι την προσευχη αλλα ο δαιμονας δεν εφυγε και το εστειλε στο διαβολο και αυτο εξαφανιστικε , εχει ακουσει οτι το εχουν δει και αλοι αυτο το ονειρο(?) και μαληστα ατομα που εριχναν καλα τα χαρτια οπως και η αδερφη μου.

25/08/2004, 23:49:02
To παρόν θέμα μεταφέρεται στη θεματική κατηγορία
b].-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. [/b] από την κατηγορία
.-= Η ΨΥΧΗ =-. που το φιλοξένησε αρχικά.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

JimmerlusΜέλος
26/08/2004, 00:53:58
Φίλε Darkoverlord η ιστορία σου είναι πραγματικά ανατριχιαστική! Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο επί του θέματος αλλά φαντάζομαι ότι η αδερφή σου θα τρόμαξε πραγματικά!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

Edited by - Jimmerlus on 26/08/2004 00:55:13

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:43:48
ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΔΕ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ASTRAL PROJECT ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΡΕΙΣ!?!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ALOSΜέλος
26/08/2004, 05:08:08
Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση που εγώ χωρίς δαίμονα βέβαια
έβλεπα στον ύπνο μου οτι κοιμόμουνα! Και οτι μόλις ξυπνάω
αρχίζω και πετάω και ανεβαίνω στον ουρανό! Εκεί λέω ΠΕΘΑΝΑ
αλλα συνεχίζω και λέω στον ύπνο μου...μα άμα το σκέφτομαι
ακόμα ΔΕΝ πέθανα αρα και ΑΥΤΟ όνειρο είναι. Προσπαθώ να
ανοίξω λοιπόν τα μάτια (δίνω που λέμε εντολή) το νοιώθω το
τέντωμα στα βλέφαρα αλλα αυτά ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!
Προσπαθώ να κουνήσω το σώμα μου ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!
Πάλεψα, ξύπνησα τρομαγμένος...Όμως...

Μήπως είμαι ακόμα σε όνειρο ;

Edited by - ALOS on 26/08/2004 05:14:07

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 02:49:36
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!?!!! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???
ΧΕΧΕ

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

DarkoverlordΝέο Μέλος
28/08/2004, 11:51:58
Βλεπω πως πολλοι εδω εχουν παρει πτυχιο στον lovecraft

ALOSΜέλος
01/09/2004, 03:58:27
Εγώ δεν έχω διαβάσει Lovecraft. Ένα όνειρο μετέφερα.

16/10/2005, 17:16:20
38 θέματα σχετικά με τα όνειρα.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".

Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,

θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.

Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^

ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^

Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!