- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γιατί τόσοι δις από ανθρώπους έχουν ζήσει κάτι τέτιο
.......... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

το αν το σχόλιο μου ήταν απρεπές αυτό θα το κρίνει (πριν το θεό) κάποιος διαχειριστής .
Αλλα εκτός από το να σχολιάζω,ξέρω να διαβάζω και στοιχεία
περιμένω λοιπόν να μου παραθέσεις τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενα σου οτι
αρκετά δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι-ηταν υπό την κυριαρχία δαιμόνων

quote:
.κυριός μεγάλοι ηλικίας έχουν να σου πουν μια ιστορία
Την απάντηση την δίνεις μόνος σου ...
οι παλιοί φίλε μου έχουν πολλές ιστορίες που εχει απομυθοποίηση η σύγχρονη επιστήμη .
quote:
να σου πουν μια ιστορία για δαίμονα,φάντασμα την υπαπαντής...!!!
Αυτό συγγνώμη δεν το κατάλαβα ...
Το να λες όμως οτι πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπων (έστω είχαν) κυριευθεί από δαίμονες έπρεπε να υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία
Οπως καταλαβαίνεις το επιχείρημα σου "το λένε οι παλιοί στις ιστορίες σου" δε δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση τον ισχυρισμό σου για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων , και μη νομίζεις οτι το πρόβλημα μου είναι να κόψεις κανένα δις για να τα βρούμε στα παζάρια , απλά το νούμερο που λες, υποδηλώνει κάτι το "εντελώς τεκμηριωμένο" , και πως να το κανουμε διαφωνώ κάθετα !
Δοκίμασε με με ποιο πείστηκα στοιχεία ...

καλή αναζήτηση φίλε μου .

(Το όνομά μου) ξύπνα! Αμάν! τι ώρα είναι καλέ και με ξυπνάς σκοτάδι είναι ακόμα. Ήταν 5 και τέταρτο. Ξανακοιμήθηκα και σε μια ώρα ακούω πάλι το όνομά μου σκέτο. Τι θέλεις της είπα. Δεν σε ξύπνησα εγώ. Μα άκουσα το όνομά μου. Θα σου φάνηκε.
Μια άλλη φορά έκλεινα το μαγαζί μου και άκουσα από δίπλα μελωδικά να αποκαλούν το όνομά μου, γυρίζω δεν ήταν κανείς. Δεν ξανάγινε.
Ταξίδι στο άγνωστο