ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TinaGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 17:20:03
Οι δαίμονες γενικά είναι περίεργα όντα...δεν θέλουν και πολλές ενοχλήσεις...έχω γράψει στο θέμα παραξενες ιστοριες...μπες να διαβάσεις μια ιστορία μου..θα σας αναφέρω και άλλες αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να φύγω γιατί ένας φίλος μου έχει μπλεξίματα...θα μπω το βράδυ να συνεχίσουμε την κουβέντα άμα θες.

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 22:27:15
Γύρισα και πάλι,λοιπόν το να πιστεύει κάποιος στην ύπαρξη δαιμόνων είναι λογικό.Γιατί τόσοι δις από ανθρώπους έχουν ζήσει κάτι τέτιο...το να προσβάλεις έναν δαίμονα είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις για να προκαλέσεις έναν δαίμονα...!!!Τα πλάσματα αυτά τρέφονται από τον φόβο μας και τις αδυναμίες μας...θα προσπαθήσουν να μας κάνουν αδύναμους ώστε να <<μπουν>> μέσα μας και να κατευθύνουν τις επιλογές μας...Τώρα αν κάποιος/α δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν παίζουμε με αυτά κακώς!Γιατί εγώ έπεξα και έχασα...αλλά με την δύναμη που έχω από μικρός στάθηκα στα πόδια μου και είπα ΌΧΙ δεν θα κάτσω να με κουμαντάρει ένας δαίμονας...και τον έδιωξα την κατάληλλη στιγμή!

12/09/2010, 22:32:54
quote:
Γιατί τόσοι δις από ανθρώπους έχουν ζήσει κάτι τέτιο

.......... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 22:54:12
Για πιο λόγο???άμα εδώ μπαίνεις για να σχολιάζεις και να κρίνεις καλύτερα βγες!!!Εδώ υπάρχουν άτομα που θέλουν να λύσουν απορίες και να μοιραστούν πράγματα,να ανταλλάξουν απόψεις και τα λοιπά!Μόνον ο θεός μπορεί να κρίνει για το τι λέμε και κανένας άλλος...και όταν αντιμετωπίζουμε κάποιον ακόμα και αν πιστεύουμε ότι είναι γελίος απλά δεν απαντάμε...αλλιώς μπορώ να απαντήσω και γω σε κάθε άτομο που θα με προσβάλει!

12/09/2010, 23:06:59
Σαφώς κι έχω το δικαίωμα να σχολιάζω,
το αν το σχόλιο μου ήταν απρεπές αυτό θα το κρίνει (πριν το θεό) κάποιος διαχειριστής .

Αλλα εκτός από το να σχολιάζω,ξέρω να διαβάζω και στοιχεία
περιμένω λοιπόν να μου παραθέσεις τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενα σου οτι
αρκετά δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι-ηταν υπό την κυριαρχία δαιμόνων

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 23:12:40
Εννοώ να σχολιάζεις προσβάλοντας...Και κάτι ακόμα...σορρυ κιόλας...αλλά εγώ είπα ότι είναι υπό την κυριαρχία δαιμόνων δις άνθρωποι?Είπα ότι δις άνθρωποι είχαν ζήσει κάτι τέτιο...ακόμα και κάποιος δικός σου ή κάποιος φίλος/φίλη έχουν ζήσει κάτι τέτιο..δηλαδή να θέλει να τους επηρεάσει κάποιος δαίμονας...αλλά να μην το πετυχαίνει γιατί δεν είχε αρκετή δύναμη!Σε όλο τον κόσμο δις άνθρωποι...κυριός μεγάλοι ηλικίας έχουν να σου πουν μια ιστορία για δαίμονα,φάντασμα την υπαπαντής...!!!

12/09/2010, 23:32:35
quote:
.κυριός μεγάλοι ηλικίας έχουν να σου πουν μια ιστορία

Την απάντηση την δίνεις μόνος σου ...
οι παλιοί φίλε μου έχουν πολλές ιστορίες που εχει απομυθοποίηση η σύγχρονη επιστήμη .

quote:
να σου πουν μια ιστορία για δαίμονα,φάντασμα την υπαπαντής...!!!

Αυτό συγγνώμη δεν το κατάλαβα ...

Το να λες όμως οτι πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπων (έστω είχαν) κυριευθεί από δαίμονες έπρεπε να υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία
Οπως καταλαβαίνεις το επιχείρημα σου "το λένε οι παλιοί στις ιστορίες σου" δε δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση τον ισχυρισμό σου για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων , και μη νομίζεις οτι το πρόβλημα μου είναι να κόψεις κανένα δις για να τα βρούμε στα παζάρια , απλά το νούμερο που λες, υποδηλώνει κάτι το "εντελώς τεκμηριωμένο" , και πως να το κανουμε διαφωνώ κάθετα !
Δοκίμασε με με ποιο πείστηκα στοιχεία ...

12/09/2010, 23:43:37
Άκυρο !!! δε θέλω απάντηση , είμαι λάθος !!!

καλή αναζήτηση φίλε μου .

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 23:48:22
Λοιπόν φίλε μου...μάλλον δεν κατάλαβες την υπαπαντή είναι η παναγία και την γιορτάζουμε 2 σεπτεμβρίου στην Κρήτη νομίζω και λένε ότι το λυβάνι πέτρωνε πριν μπει στο θυμιατήρη...καθημερινά κάθε άνθρωπος βιώνει πολλά πράγματα που δεν αντιλαμβάνετε δυστηχώς...άλλωστε χρησιμοποιούμε το 1/10 του εγκεφάλου μας...ο αινσταιν χρησιμοποιούσε τα 4/10 παρακαλώ!και λένε ότι ήταν και αλαφροίσκοτος...δηλαδή ένιωθε πνεύματα και τέτια...φαντάσου φίλε μου πόσα δις υπάρχουν στο κόσμο...και σχεδόν κανείς δεν ξέρει για δαίμονες,φαντάσματα...εκτός αν ξέρει και δεν πιστεύει...οι δαίμονες προσπαθούν να <<τραφούν>> από εμάς για να πάρουνε δύναμη,δηλαδή αποροφάνε τον φόβο μας και παίρνουν ενέργεια...κάποιες φορές γίνετε χωρίς να το καταλάβουμε...κάποιες άλλες το νιώθουμε...κάθε άνθρωπος βιώνει καθημερίνα το άγχος,την πίεση και όλα αυτά δεν κάθετε κάποιος να ψάξει αν υπάρχουν φαντάσματα κ.λ.π...ζούνε απλά στην καθημερινή ρουτίνα της ζωής...πρέπει να πάρεις να διαβάσεις ένα βιβλίο με δαίμονες και το τι κάνουν τίτλος:ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΕΦΕΛΙΜ.Άμα κάτσεις και διαβάσεις ψάξεις πολύ όμως θα δεις το πως τρέφονται οι δαίμονες πως τους νικάς κ.λ.π!

mystery flowerΜέλος
13/12/2011, 13:00:19
Δύο φορές μου έχει τύχει. Άκουσα την μητέρα μου να μου λέει:
(Το όνομά μου) ξύπνα! Αμάν! τι ώρα είναι καλέ και με ξυπνάς σκοτάδι είναι ακόμα. Ήταν 5 και τέταρτο. Ξανακοιμήθηκα και σε μια ώρα ακούω πάλι το όνομά μου σκέτο. Τι θέλεις της είπα. Δεν σε ξύπνησα εγώ. Μα άκουσα το όνομά μου. Θα σου φάνηκε.
Μια άλλη φορά έκλεινα το μαγαζί μου και άκουσα από δίπλα μελωδικά να αποκαλούν το όνομά μου, γυρίζω δεν ήταν κανείς. Δεν ξανάγινε.

Ταξίδι στο άγνωστο