ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένας γάμος, αρκετό κρασί και ένα ζεϊμπέκικο...... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ένας γάμος, αρκετό κρασί και ένα ζεϊμπέκικο...... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

bladerunner2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
bladerunnerΜέλος
30/06/2003, 00:19:31
Βρέθηκα λοιπόν χθες βράδυ στο γάμο ενός ξαδέρφου μου, β΄ βαθμού. Στο γλέντι, ύστερα από ένα ωραίο γεύμα, ΑΡΚΕΤΟΟΟΟΟ κρασί και πολλή πίεση που έχω υποστεί τελευταία.. Ήρθε η ώρα να χορέψει ο ξάδερφος το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Πάνω στις απίστευτες νότες, ο ξάδερφος ταίριασε τις απίστευτα καλύτερες κινήσεις.

Και.... ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΦΛΑΣΙΑ!!!!!!

Μήπως όλη η ζωή είναι ένα ζεϊμπέκικο; Μήπως πρέπει ο άνθρωπος να ισορροπεί μεταξύ ευαίσθητων εννοιών; Αλλά τι νόημα και ουσία θα είχε η ζωή αν δεν την διασκεδάζαμε; Για αυτό πιστεύω ότι χορεύουμε όλοι ένα ζεϊμπέκικο. Και δεν μας νοιάζει πού θα βγει... Το διασκεδάζουμε, παίζουμε, πονάμε, γελάμε και το ριψοκινδυνεύουμε........

Όλα τα άλλα έρχονται. Τα νιώθουμε, μας πονάνε και μας διδάσκουν για να συνεχίζουμε....... Να χορεύουμε, να ριψοκινδυνεύουμε, να πονάμε, να μαθαίνουμε και να συνεχίζουμε, να χορεύουμε, να ριψοκινδυνεύουμε, να πονάμε, να μαθαίνουμε και να συνεχίζουμε, να χορεύουμε, να ριψοκινδυνεύουμε, να πονάμε, να μαθαίνουμε και να συνεχίζουμε...................

-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?

bladerunnerΜέλος
30/06/2003, 00:24:52
Όποιος μπορεί ας σβήσει αυτό το μήνυμα γιατί κολλάει καλύτερα στη σοφία και το ανέβασα και εκεί.....

Ευχαριστώ.....

-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?