- περιεργο δαχτυλιδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
erzebet_bathoryΜέλος
χαιρετε, το εχω ξαναρωτησει αλλα δε καλυφθηκα απο τις απαντησεις που ειχα παρει οποτε θα ξαναθεσω την ερωτηση.
ειχα πριν ενα χρονο περιπου μια μετακομιση.καθως εσπρωχνα μια βιβλιοθηκη στο νεο μου δωματιο ωστε να τη εγκαταστησω σε μια ακρη βλεπω ξαφνικα κατω στο πατωμα 1 δαχτυλιδι οπου πριν δεν υπηρχε εκει αρα συμπερανα οτι ηταν καπως σκαλωμενο η χωμενο στη βιβλιοθηκη κ με το συρσιμο βγηκε απο τη κρυψωνα του κ επεσε.
να σημειωσω οτι τη βιβλιοθηκη τη ειχα απο δευτερο χερι.. δε ηταν δικη μου εξ αρχης.. κ δευτερον προσβαση στο δωματιο το παλιο ειχε μονο ο πρωην μου ο οποιος εχει ιστορικο η οικογενεια του με μαγια.εξακριβωμενο αυτο.
σκεφτηκα λοιπον οτι ειναι μαγια. ειτε απο αυτον ειτε προοριζοταν για τον πρωην ιδιοκτητη της βιβλιοθηκξς.
παραθετω κ φωτογραφιες ωστε να μου πειτε τη αποψη σας .
στη κατοχη μου το εχω κανα χρονο χωρις εννοειται να το φορεσω. η ερωτηση ειναι . τι να το κανω.. πως το ξεφορτωνομαι σε περιπτωση που ειναι μαγια. το πεταω απλα ? το καιω? μονο σοβαρες αποψεις παρακαλω.
ειχα πριν ενα χρονο περιπου μια μετακομιση.καθως εσπρωχνα μια βιβλιοθηκη στο νεο μου δωματιο ωστε να τη εγκαταστησω σε μια ακρη βλεπω ξαφνικα κατω στο πατωμα 1 δαχτυλιδι οπου πριν δεν υπηρχε εκει αρα συμπερανα οτι ηταν καπως σκαλωμενο η χωμενο στη βιβλιοθηκη κ με το συρσιμο βγηκε απο τη κρυψωνα του κ επεσε.
να σημειωσω οτι τη βιβλιοθηκη τη ειχα απο δευτερο χερι.. δε ηταν δικη μου εξ αρχης.. κ δευτερον προσβαση στο δωματιο το παλιο ειχε μονο ο πρωην μου ο οποιος εχει ιστορικο η οικογενεια του με μαγια.εξακριβωμενο αυτο.
σκεφτηκα λοιπον οτι ειναι μαγια. ειτε απο αυτον ειτε προοριζοταν για τον πρωην ιδιοκτητη της βιβλιοθηκξς.
παραθετω κ φωτογραφιες ωστε να μου πειτε τη αποψη σας .
στη κατοχη μου το εχω κανα χρονο χωρις εννοειται να το φορεσω. η ερωτηση ειναι . τι να το κανω.. πως το ξεφορτωνομαι σε περιπτωση που ειναι μαγια. το πεταω απλα ? το καιω? μονο σοβαρες αποψεις παρακαλω.
να προσθεσω οτι δυστυχως δε φαινεται καλα στη φωτο. ειναι ασημι χρωματος κ στο κεντρο εχει ενα μαυρο σαν ματι κ παρα;τηροντας το με μεγεθυντικο φακο φαινεται σα να χει μια μορφη δαιμονικη.

Timendi causa est nescire...
Και την άλλη φορά κάτι για δακτυλίδι δε μας έλεγες που σου έδωσε κάποιος και μετά σου έπεσε κάπου; ή το μπερδεύω με άλλο άτομο;
Αν είναι απο χρυσό, δώσ'το σε μένα να το απομαγο-ποιήσω.
kondorasΜέλος
1. Μία ηλιόλουστη μέρα, απογευματάκι καλύτερα, βάλε το δακτυλίδι σε σημείο που να το βλέπει το φως του ήλιου, πάρε την ψηφιακή σου ή δανείσου μία αν δεν έχεις (που δεν το πιστεύω᾿ 2013 φτάσαμε...), κάτσε κόντρα στον ήλιο, εστίασε από απόσταση 20-30 εκατοστών (δες πού δεν θολώνει η εικόνα) και τράβα μία αξιοπρεπή φωτογραφία! 
2. Το δακτυλίδι έχει τόση μαγεία, όση του επιτρέπεις να έχει. ![]()
Γιατι θες να το εξουδετερώσεις; αν προοριζόταν για σένα ή είχε κάποια δύναμη δεν θα σε είχε βλάψει;
Απ ότι εχω διάβασει αν θες να περιορίσεις τη δύναμη του, θα πρεπει να το θάψεις για πάντα στο έδαφος...
Επαναλαμβάνω πως στη θέση σου θα το φορούσα. Ή θα το έστελνα σ εμένα να το βάλω εγώ τέλος πάντων xD
Γιατι θες να το εξουδετερώσεις; αν προοριζόταν για σένα ή είχε κάποια δύναμη δεν θα σε είχε βλάψει;
Απ ότι εχω διάβασει αν θες να περιορίσεις τη δύναμη του, θα πρεπει να το θάψεις για πάντα στο έδαφος...
Επαναλαμβάνω πως στη θέση σου θα το φορούσα. Ή θα το έστελνα σ εμένα να το βάλω εγώ τέλος πάντων xD
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
erzebet_bathoryΜέλος
camelot 

κ αν το φορεσω κ παθω κακο? εσυ πας γυρευοντας μου φαινεται !!
κ αν το φορεσω κ παθω κακο? εσυ πας γυρευοντας μου φαινεται !!
erzebet_bathoryΜέλος
δεν υπαρχει περιπτωση να το φορεσω. θα κοιταξω να το ξεφορτωθω. κ κακως που το χω ενα χρονο στην κατοχη μου.
CamelotΜέλος
Μπορει να γινει όπως στην ταινία "Η μάσκα" και να μεταμορφωθείς σε δαίμονα.
Μια άλλη ιδέα είναι να το πας για δώρο σε κάποιο πάρτυ (ατόμου που δε συμπαθείς και τόσο εννοείται) ή να το δώσεις στο αφεντικό σου.
Μια άλλη ιδέα είναι να το πας για δώρο σε κάποιο πάρτυ (ατόμου που δε συμπαθείς και τόσο εννοείται) ή να το δώσεις στο αφεντικό σου.
Κράτα τα ρέστα...
erzebet_bathoryΜέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
erzebet γιατί δεν βγάζεις μαι φωτογραφία που απλά να φαίνεται το δακτυλίδι ολόκληρο;
Μετά ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες αν ειναι.
chessΜέλος
quote:
erzebet γιατί δεν βγάζεις μαι φωτογραφία που απλά να φαίνεται το δακτυλίδι ολόκληρο;
Μην γινεσαι ερειστικός! ![]()
The king lives on but everyone,everybody dies...
Δεν το επιδιώκω..