ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση (Σχετικά με τα πνεύματα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ερώτηση (Σχετικά με τα πνεύματα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΣΩΚΡΑΤΗΣΝέο Μέλος
08/03/2006, 16:56:43
θα ηθελα να ρωτησω κατι αν καποιος απο ολους μπορει να απαντησει:αν ρωταγαμε ενα πνευμα για τη ζωη καποιου ατομου το οποιο ζει μακρυα σε αλλη χωρα,οι απαντησεις που θα παιρναμε θα ηταν αληθηνες;οντως τα πνευματα ειναι πανταχου παροντα και ποτε δε ψευδοντε;επισης αν το προσωπο για το οποιο ρωταμε εχει ονομα με αγγλικα γραμματα,παιζει ρολο το αλφαβητο΄;
spiritΜέλος
08/03/2006, 17:00:13
Ειμαι εδω για σενα...ρωτησε με οτι θελεις..

"ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ"

orfeas7Μέλος
08/03/2006, 17:10:33
Σίγουρα υπάρχει ένα πνεύμα που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις. Το οινο-πνευμα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρεις σωστές απαντήσεις.

Μην ασχολείστε με πνεύματα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πειράξετε το μυαλό σας αν νομίζετε ότι υπάρχουν!

Όλα είναι μέσα στο μυαλό!

UndergroundΜέλος
08/03/2006, 18:57:07
Ακου το Ορφεα.Αμα εισαι σε νεαρη ηλικια και ασχολεισαι καλα ειναι γιατι φαση ειναι και περναει.αμα εισαι ενηλικας μην ασχολεισαι πολυ γιατι θα χαλασεις πολλα κυτταρα αδικα.Δες τα ολα σαν ενα μυθιστορημα..

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

08/03/2006, 19:10:55
Καλησπέρα!
Αγαπητέ ΣΩΚΡΑΤΗ, νομίζω οτι μπορείς να καλυφθείς από μερικά παλιότερα topics όπως (κλίκαρε για να τα δείς):

OYIJA ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΑΚΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΑΡΚΕΣ ΩΝΤΟΤΗΤΕΣ

Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια

Γενικά θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιείς την Αναζήτηση για να δείς αν υπάρχει κάποιο παλιότερο σχετικό topic ώστε να αποφεύγονται τα διπλά.
Θα υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά, θα επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων βάσει τίτλου θέματος κι αυτό είναι!

Όλα αυτά γενικά βέβαια για να δούμε αν υπάρχουν κάποια θέματα προτού τα ανοίξουμε...

Θα ήθελα όμως να θίξω κάτι το οποίο έχω θίξει και στο παρελθόν.
Κατανοώ οτι τέτοιου είδους παιχνίδια όπως πχ η επίκληση ενός πνεύματος μπορεί να ακούγεται κάτι το ελκυστικό ή κάτι το ακίνδυνο.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως για κανένα λόγο δεν θα έπρεπε κάποιος να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, ούτε καν από απλή περιέργεια.

Αν δεχθούμε οτι υπάρχει ο κόσμος των ζωντανών κι ο κόσμος των νεκρών καλό θα ήταν να μην διαταράσσαμε αυτή τη λεπτή γραμμή που τους διαχωρίζει.
Για να υπάρχει εδώ και χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια κάποιος λόγος θα υπάρχει...

Οπότε τα προτεινόμενα θέματα είναι περισσότερο πρός επίγνωση των κινδύνων παρά για την παρουσίαση του τρόπου που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει για να επιτύχει μια επίκληση.
Ας μην παίζουμε λοιπόν με αυτά...

In anticipation of my resurrection...

08/03/2006, 20:11:56
Και για να απαντηθεί και η ερώτηση όπως θα δεις και στα θέματα που πρότεινε ο αγαπητός D.I., επειδή ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος ΤΙ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"