ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνο-φρένεια... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ελληνο-φρένεια... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

strangerz230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/06/2010, 20:24:57
quote:

quote:
Μην τήν συνεχίσουμε όμως άλλο αυτήν την συζήτηση..ας πάμε παρακατω..!

Δέν υπάρχει λόγος να πάμε παρακάτω,ξέρω όλες τις απαντήσεις σου,έχω διαβάσει το γενικό περιεχόμενο της προσωπικότητάς σου,ότι και να σου πώ δέν έχει νόημα για σένα.

Δέν έχει σημασία πόσο μορφωμένος είσαι,πόσα πανεπιστήμια έχεις τελειώσει,ή πόσα βιβλία ψυχολογίας έχεις διαβάσει (και εδώ που τα λέμε,αυτά αναπαράγεις στην ουσία,δέν έχεις κάτι δικό σου να πείς,όλα όσα λές στηρίζονται σε δανεικές γνώσεις απο βιβλία),το γεγονός οτι και εσύ φοράς παρωπίδες και βάζεις μια ιδέα ποιό πάνω απο τον άνθρωπο,τα λέει όλα.Όλα τα άλλα είναι λόγια και μόνο λόγια,που τονίζουν το εγώ σου και σε κάνουν ποιό αρεστό εδω μέσα.Είναι επειδή το έχεις ανάγκη.Δοκίμασες ποτέ να κάνεις ψυχανάλυση στον εαυτό σου?

Αυτή είναι η άποψή μου,χωρίς ίχνος ειρωνίας ή επίθεσης.Δέν με ενδιαφέρει κιόλας,άμα με ενδιέφερε εξάλου,θα προσπαθούσα και εγώ να γίνω αρεστός.

Edited by - strangerz2 on 07/06/2010 12:39:13

Φίλε μου Stranger...ειλικρινά προσπαθώ να σκεφθώ ,πως πρέπει να σου απαντήσω...και σκέπτομαι ότι αν ηλικιακά είσαι κάτων των 25 ετών -ενδεχομενως- να το θεωρούσα φυσιολογικό το πως εξαρτάσαι απο εγγενείς αδυναμίες σου... αν ηλικιακά βρίσκεσαι πάνω απο τα 25 προβληματίζομαι..!

Μην τοποθετείσαι καλύτερα -προσωπική μου άποψη- ...... εκτίθεσαι και εκθέτεις ξεκάθαρα και τις επιδιώξεις σου , που είναι το εντελώς αντίθετο απο αυτό που προσπαθείς να πείσεις..."φυσιολογικό" κατ'εμέ αλλα ψυχοφθόρο και αυτο-καταστροφικό!

Τι σημασία έχει , τι μόρφωση έχω εγώ ή ο καθένας εδώ μέσα και πόσο ρόλο μπορεί να παίζει αυτό στην δική σου ψυχική κατάσταση και ηρεμία???

Με ρωτάς , αν έχω κάνει ψυχανάλυση...αλήθεια αυτήν την ερώτηση , την απευθύνεις σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου ή επιδιώκει να γίνεται αρεστός ΚΑΙ αλήθεια γνωρίζεις ποιοί και για ποιόν λόγο "ψυχαναλύονται" ???

Αλήθεια Stranger...ποιός κατα την γνώμη σου είναι αρεστός ως άνθρωπος και είναι αυτό στοιχείο που τον "στέλνει" για ψυχανάλυση???

ΑΣΦΑΛΩς και οι γνώσεις μου -όποιες έχω- προέρχονται απο βιβλία , αλλα γιατί οι γνώσεις απο βιβλία είναι "δανεικές"???

Τελικά λές να ψυχαναλυθώ..???

Πάντως έπεσες μέσα σ'ενα πράμα...αρέσω...είμαι ομορφόπαιδο..

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
07/06/2010, 20:28:06
quote:

quote:
πάλι φωτογραφίζεις τους αναρχικούς,που όλοι μαζί σαν ορδή πάνε και σπάνε,καταστρέφουν κάνουν ότι τους πουν οι αρχηγοί τους έχουν και διάφορα σύμβολα που γίνονται με τα χέρια ή κάποιες συγκεκριμένες φράσεις που φωνάζουν για να ακολουθούν τους αρχηγούς κατά την διάρκεια της εκάστοτε πορείας τυφλοί λοιπόν ακολουθούν τις παρλαπίπες που τους λένε χωρις να μπορούν να θέσουν λογικά ερωτήματα όπως

πως είναι δυνατόν να εχουν αρχηγούς αυτοί που αποκαλούνται αναρχικοί;

πως είναι δυνατόν να λένε ότι είναι ενάντια στους νόμους αλλά να έχουν δικούς τους νομούς;

πως είναι δυνατόν να λένε ότι είναι ενάντια στην απολυταρχία αλλά να είναι οι ίδιοι απολυταρχικοί και να μην επιτρέπουν να ακουστεί η αντίθετη άποψη στις συγκεντρώσεις τους;

Δέν έχω καμία σχέση με αυτούς.

Και με τι έχεις σχέση φίλε Stranger..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
07/06/2010, 20:28:23
quote:
Για πές μου,ποιό είναι το νόημα της ζωής σου?

η τελειοποίηση της ανθρώπινης φύσης.

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

07/06/2010, 20:31:06
quote:

quote:
πάλι φωτογραφίζεις τους αναρχικούς,που όλοι μαζί σαν ορδή πάνε και σπάνε,καταστρέφουν κάνουν ότι τους πουν οι αρχηγοί τους έχουν και διάφορα σύμβολα που γίνονται με τα χέρια ή κάποιες συγκεκριμένες φράσεις που φωνάζουν για να ακολουθούν τους αρχηγούς κατά την διάρκεια της εκάστοτε πορείας τυφλοί λοιπόν ακολουθούν τις παρλαπίπες που τους λένε χωρις να μπορούν να θέσουν λογικά ερωτήματα όπως

πως είναι δυνατόν να εχουν αρχηγούς αυτοί που αποκαλούνται αναρχικοί;

πως είναι δυνατόν να λένε ότι είναι ενάντια στους νόμους αλλά να έχουν δικούς τους νομούς;

πως είναι δυνατόν να λένε ότι είναι ενάντια στην απολυταρχία αλλά να είναι οι ίδιοι απολυταρχικοί και να μην επιτρέπουν να ακουστεί η αντίθετη άποψη στις συγκεντρώσεις τους;

Δέν έχω καμία σχέση με αυτούς.

παράξενο γιατί λες ακριβώς τις ίδιες παρλαπίπες με αυτούς

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

strangerz2Μέλος
07/06/2010, 20:36:26
quote:
παράξενο γιατί λες ακριβώς τις ίδιες παρλαπίπες με αυτούς

Αυτό συμβαίνει όταν φοράμε παρωπίδες,βγάζουμε συμπεράσματα που βασίζονται μόνο στις δικές μας ιδέες.Και μετά κρίνουμε κάποιον ενω στην ουσία δέν ξέρουμε κάν ποιός στα αλήθεια είναι αυτός.Αναπόφεκτο απο την στιγμή που μιλάμε σε φόρουμ.

Edited by - strangerz2 on 07/06/2010 20:36:57

strangerz2Μέλος
07/06/2010, 20:39:19
quote:

Ωραία. Δηλαδή εσύ θέλεις να τελειοποιήσεις την φύση σου?Ρωτάω γιατί αν το νόημα της ζωής δέν είναι αυτοσκοπός,τότε δέν έχει νόημα! Σωστά?

07/06/2010, 20:52:06
quote:

Αυτό συμβαίνει όταν φοράμε παρωπίδες,βγάζουμε συμπεράσματα που βασίζονται μόνο στις δικές μας ιδέες.Και μετά κρίνουμε κάποιον ενω στην ουσία δέν ξέρουμε κάν ποιός στα αλήθεια είναι αυτός.Αναπόφεκτο απο την στιγμή που μιλάμε σε φόρουμ.

δηλαδή εσύ βγάζεις συμπέρασμα για ένα θέμα βασιζόμενος και στις ιδέες των άλλων πχ
εγώ λέω ότι ένας μαύρος δεν είναι κατώτερος από έναν λευκό

αν βασιστώ στα συμπεράσματα των κκκ τότε αυτόματα θα πω ότι ο μαύρος είναι κατώτερος από τον λευκό

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

07/06/2010, 20:53:47
quote:

quote:

Ωραία. Δηλαδή εσύ θέλεις να τελειοποιήσεις την φύση σου?Ρωτάω γιατί αν το νόημα της ζωής δέν είναι αυτοσκοπός,τότε δέν έχει νόημα! Σωστά?

κάθε μέρα προσπαθείς να γίνεις ποιο τέλειος από εχτές

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

07/06/2010, 20:55:51
quote:

Πλάκωσαν και τα ζόμπι του συστήματος.

Mιλαμε για μεγαλο φασιστοαριστεριστακη.....

strangerz2Μέλος
07/06/2010, 20:56:31
Εννοώ οτι τα βλέπουμε απο το δικό μας νοητικό πρίσμα,φιλτράρουμε απο εκεί.Για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε,θα πρέπει ο άλλος να μας έχει πεί τα πάντα για τον ίδιο, και την ίδια στιγμή να μήν βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα απο αυτ΄σ που γράφει,γιατί μπορεί να μήν είναι έτσι.