- ταξίδι στο χρόνο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Συγνώμη για το λάθος λιπών η δήλος ήταν η πρώτη από τις δύο λύσης που είχα να σου δώσω dear cyBermaster... λιπών πολλά είναι όσα βρέθηκαν στην δήλο άρα δεν αποκλείετε σε εκείνα τα στενά της πλακόστρωτα δρομάκια να υπάρχει και καμία επιγραφή της οποίας να αγνοείται το πρώτο μισό της... ως τόσο δεν με ρώτησες ποια είναι η δεύτερη υπόθεση μου... και εγώ λιπών συμφωνώ με εκείνο το site όσο αφορά τους Δελφούς για τους πιο κάτω λόγους
1.οι Δελφοί είναι το κέντρο τις γης σύμφωνα με τον επικρατούντα μύθο έτσι λιπών και το πέτρα χωρίς αρχή...
2.αν θυμάμαι σωστά εκεί υπάρχει και ένα ηλιακό ρολόι στις δώδεκα το ρολόι θα μας δείξει τα στενά
3.στους Δελφούς η πυθία μασούσε δάφνη για να δόση χρησμούς στο όνομα του θεού Απόλλωνα έτσι λιπών και οι δάφνες του Απόλλωνα στον γρίφο
elenix
-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΣΕ ΞΕΝΑ SITE ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
C YA DUDES!?!
C YA DUDES!?!
Σου λέει μετά, στην ηλικία των 3 έγινε ένα συνταρακτικό γεγονός. Έχουμε δυο εκδοχές του 3ου χρόνου της ηλικίας του. Πρώτη, ο 3ος χρόνος μέσα στην κανονική ροή της ζωής του αφού κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, οπότε αυτό έγινε το 2007(2004 + 3). Όμως λέει για τους Ολυμπιακούς. Ξεκινάμε με την δεύτερη εκδοχή. Αυτή όμως αναιρεί το συμπέρασμα του. Δηλαδή, γεννιέται το 2004, στο 3ο χρόνο της ηλικιάς του, το 2001 γίνεται το συνταρακτικό και έπειτα οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δηλαδή, κανονικά θα έπρεπε να είχε γεννηθεί τουλάχιστον το 2000, οπότε +3 χρόνια, το 2003 το νωρίτερο βλέπει το συνταρακτικό και έπειτα γίνονται οι Ολυμπιακοί. Η πρώτη εκδοχή είναι μισή σωστή και η δεύτερη ολόκληρη λάθος.
Μην ξεχνάμε κάτι. Αν και διαφωνώ κάθετα με την γνησιότητα της ιστοριούλας, υποθέτοντας ότι είναι αληθινή, αυτή τη στιγμή αυτός υπάρχει και ζει αυτό το δράμα όπως ακριβώς το περιγράφει στα σημεία που αφορούν την δική μας χρονολογία. Πότε πρόλαβε να φτάσει στο 1965; Στο ξαναλέω, αυτα που διαδραματίζονται στην ιστορία του, διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλη του η ζώη όμως, που περιγράφεται, δεν έχει ακόμα "παιχτεί", άρα αδύνατον να ξέρουμε για την υπάρξη του βιβλίου που κρύβει μέσα του το γράμμα. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 1965. Θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι χρονικά παράδοξα μπορεί να υπάρχουν και θεωρητικά μπορούμε να τα επιτελέσουμε. Αυτό όμως είναι ακατόρθωτο παράδοξο.
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
αυτο μπορει να το καταφερουμε τεχνολογικα, μπορει και οχι.
παντως αν ο εν λογω συγγραφεας του κειμενου, ειχε αντιληφθει κατι τετοιο γιατι δεν πηγε σε επιστημονες να του το λυσουν?
ειμαι σιγουρη οτι εαν εμφανιζοταν ενας εικοσαχρονος με 10χρονους γονεις, ε καποιος θα προβληματιζοταν.
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
αυτο μπορει να το καταφερουμε τεχνολογικα, μπορει και οχι.
παντως αν ο εν λογω συγγραφεας του κειμενου, ειχε αντιληφθει κατι τετοιο γιατι δεν πηγε σε επιστημονες να του το λυσουν?
ειμαι σιγουρη οτι εαν εμφανιζοταν ενας εικοσαχρονος με 10χρονους γονεις, ε καποιος θα προβληματιζοταν.
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
2004->ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
2007->ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
2008->ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ
2004->ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΟΥ ΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΦΡΑΣΗ "ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΠΑΙΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ 1965 ΠΡΙΝ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 8 ΧΡΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΟΠΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1965!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ!!!
quote:
ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1965!!!
ΚΑΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ
ΕΤΣΙ...
Μιλώντας για χρονικό παράδοξο μήπως πρέπει να δούμε κάτι, ο ίδιος ο συγγραφέας μας λέει ότι διαπίστωσε πως το παρελθόν δεν αλλάζει όμως το μέλλον ναι, αυτό σημαίνει πως το μέλλον του στο παρελθόν μας μπορεί να αλλάξει ή να είχε αλλάξει και δεν μιλάω για τώρα που γράφτηκε το γράμμα αλλά για τις υπόλοιπες φορες αφού για τον χρόνο το γεγονός είναι ένας αέναος κύκλος και τελικά δεν βγαίνει ακρη έτσι.
Α και κάτι άλλο αν λύναμε το γρίφο και βρίσκαμε αύριο αυτό το παιδάκι, τι θα του λέγαμε, τι θα εξηγούσαμε και τι θα καταλάβαινε;
Η μήπως η απάντηση είναι στη λύση του γρίφου;
ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΤΗΝΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΣΚΟΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!
ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΝΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ!!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΡΕΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΡΥΦΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???