ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

reptilesalonica2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
23/07/2003, 05:26:13
Όχι, αυτή η διάχυτη ψυχοσύνθεση στα μυαλά αυτών που αλλάχτηκαν απο αριστερόχειρες σε δεξιόχειρες, είναι περισσότερο αποτέλεσμα σύγχυσης των πληροφοριών που ανταλάσσονται ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια.
Ο εγκέφαλος των αριστερόχειρων δομείται κατά πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτόν των δεξιόχειρων, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διευρύνει την κλίμακα των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των αριστερόχειρων προς μια καλλιτεχνικότερη ιδιοσυγκρασία.
Τα γονίδια που καθορίζουν την αριστεροχειρία, κυβερνούν και την εξέλιξη του κέντρου του λόγου στον εγκέφαλο.
Στα αγόρια το πιό κοινό είναι η πρόκληση τραυλισμού ή δυσλεξίας.
(Σε μένα έλαχε το πρώτο)
Αυτό συμβαίνει γιατί το κέντρο του λόγου στους αριστερόχειρες, διαμορφώνεται ολοκληρωτικά, 4-5 μήνες αργότερα σε σχέση με των δεξιόχειρων.
Αποτέλεσμα της πίεσης στο παιδί απο τον οικογενειακό περίγυρο, ώστε να μάθει να γράφει με το δεξί, είναι όσα προανέφερα.
Εκτός απο αυτό, λόγω της υπερλειτουργίας του εγκεφάλου κάτω απο αυτές τις συνθήκες, αυτά τα άτομα χρησιμοποιούν περισσότερο το συναίσθημα ώς βοηθητικό στις προσπάθειες του εγκεφάλου να φέρνει σε πέρς τις αποστολές που του διατίθενται.
Ως εκ τούτου, αυτά τα άτομα αναπτύσσονται με έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό εγκέφαλο.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

14/03/2004, 05:07:05
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝ....ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ...Η ΟΤΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ...
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ....

ΙΔΟΥ.

(...ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ...ΑΝΤΜΙΝ....ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ...ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΒΕΒΑΙΑ:))))

-ΑΧ ΒΡΕ WICCA!....AKOMH ANAΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ
'Η ...ΒΑ-Λ-ΤΟΣ...!
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ + Η ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ/ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ "ΤΡΕΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΡΙΝ,ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
(/-ΟΣ)....ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ..."