ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- adminanasss - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- adminanasss - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ananasss28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/09/2004, 02:20:23
quote:
ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ .ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟΤΟΥ ΤΑΧΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ -ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ- ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΧΜΜΜ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΚΙΧ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΑΝΕ?" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.

Τι ειναι αυτα που μου λες βρε κοπελια;
Θα ερχοτανε ενας τυπος π.χ μεσα στο σπιτι μου, θα με ελεγε κλεφτη,απατεωνα , παιδεραστη, θα τον ανεχομουν μια, δυο φορες την τριτη θα τον πεταγα εξω με τις κλωτσιες.Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε.Σιγα μη τον ειχα καθε μερα να μου χαλαει την ψυχολογια..
Σιγα μη προσπαθουσα να του αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

quote:
Νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα...

Ότι ο καθένας θα καταλάβει ότι θέλει, ειδικά από πράγματα που "δεν σημαίνουν τίποτα" αλλά παρολαυτά λέγονται...

Αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται τόσο καιρό εδώ μέσα;

Σχετικά με το "καφεδάκι" πάντως, προς θεού, δεν σου ζήτησα να πεις κάτι παραπάνω. Ούτε ονόματα, ούτε Ονόματα Μελών...

Το δικό σου "διάβημα" σου ζήτησα να διασαφηνίσεις καθώς και τη σκοπιμότητά του...

Αν ειδες αρχηγε μου την λεξη καφεδακι εσυ την εβαλες σε εισαγωγικα, εγω την ειχα ελευθερη. Απ οτι εχεις καταλαβει εχω μαθει να μιλαω χωρις εισαγωγικα και παρενθεσης και εννοω αυτο που γραφω.Οταν λεω καφεδακι εννοω καφεδακι, αν ηθελα να πω κατι αλλο μη φοβασε θα το λεγα.

quote:

Greteeeellll. Τα κατάφερα !!!!

Να... και το τρόπαιο

Τον ανεχτηκαμε, τον λουστηκαμε και τελικα του πειραμε το σωβρακο!!
Μπραβο μας!!!!
Σωβρακοκυνηγοι ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!!!!!!

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

22/09/2004, 16:55:17
ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ .ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΡΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
22/09/2004, 19:59:44
Κατσε και κυνηγα ξενα σωβρακα!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ

22/09/2004, 22:31:12
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ.

23/09/2004, 00:47:29
Εσυ λες
quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

Εγω λεω
quote:
Κατσε και κυνηγα ξενα σωβρακα!!!

Μαλλον ομορφια μου δεν καταλαβαινεις εσυ τι λες.Εγω επανελαβα τα δικα σου λογακια αν προσεξες καλυτερα.
Βαρεθηκα κοπελια με τη σωβρακολογια, κανε οτι νομιζεις.

Φιλικα...ΚΑΝΕΝΑΣ.

23/09/2004, 03:28:36
ΑΧ... ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΠΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΞΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Μ...Α ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΑΔΕΡΦΗ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΟΥ. ΕΣΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΣΤΗ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΑΠΛΩΣ?

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΕΣΥ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ?
ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕΣ?
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ?

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

23/09/2004, 03:33:31
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΙΠΠΟΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ. ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

29/09/2004, 12:28:40
ΤΑ ΙΡ.
<ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ/ΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΖΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.>
ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.
ΤΟ ΙΡ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ADMIN ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ