- ΜΑΓΕΙΑ & ΠΟΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση και βρίσκω πολύ καλή την ιδέα να φτιάξουμε ένα χάρτη με τα "περίεργα" που έχουμε βρει.Προσωπικά δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά αν δω κάτι άξιο προσοχής θα το μοιραστώ μαζί σας ΑΜΕΣΩΣ.
Παράλληλα,θα ήταν καλό να σημειώσουμε στον ίδιο χάρτη ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ εκεί σε παλιότερες εποχές.
Δηλαδή μπορεί στην αρχαιότητα να υπήρχε πχ ένας ναός ή μια υπόγεια στοά.Επίσης να σημειωθεί αν υπήρξε κάποιο περισταρικό από πιο παλιά (όπως καλή ώρα συζητάμε εμείς) ή μια αναφορά ιστορικής σημασίας.
Δεν υπαινίσσομαι κάτι,αλλά διαβάζοντας όλα αυτά,σκεφτόμουν ότι η Αθήνα και η ευρύτερη περιοχή της Αττικής φυσικά,έχει ιστορία 25 αιώνων και βάλε.Ακόμα και τίποτα να μην προκύψει, τουλάχιστον θα έχουμε πάρει ένα καλό μάθημα ιστορίας,δε συμφωνείτε? ![]()
Χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Βεβαια αυτο το κατι μπορει να ειναι μια ομαδα πιτσιρικαδων με τους δικους τους κωδικες,αλλα μπορει να ειναι κατι αλλο πιο περιεργο..
τα εχεις δει σε μια περιοχη,η σε ευρυτερη ζωνη ?
Παλια καπου ειχα διαβασει οτι οι κατασκοποι και οι πρακτορες αφηνουν αυτοκολλητα χαρτακια στις κολονες της Δεη..

Τα συγκεκριμένα έχουν τραβηχτεί στο νεκροταφείο της Νεάπολης (Νίκαια) αλλά ένα συγκεκριμένο έχει κάνει την εξης διαδρομή Νεάπολη - Νίκαια - Λόφος βώκου - ταμπουρια - Πειραιάς - Λόφος ΠΡ. Ηλία - Περιφερειακός Ακρόπολης και πιθανόν αλλού....
Πάντως αυτός που το έκανε είχε όρεξη![]()
![]()
![]()
Ρε με τι ασχολιέμαι ο άνθρωπος
Πάντα Φιλικά (μέχρι να γίνω άγριος)
Jo......![]()
![]()
![]()
EIDA TIS FOTO POLY KALES ALLA KATI MOU THIMIZOUN KAI MALISTA H B FOTO
POU EXEIS STEILEI....
H B FOTO MOU THIMIZEI SE KAPIO SHMEIO TIS *** AGGELIKH GRAFH ***
KAI MOU FENETAI PARAXENO AYTO.
EYXARISTW...
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Για να σας ταλαιπωρήσω λιγάκι για μπείτε εδώ http://www.geocities.com/soho/lofts/2763/witchy/alphabets.html και πείτε μου εάν βλέπετε κάποια ομοιότητα με τα "Tags" (ευχαριστώ τον χρήστη Avallon για την έρευνα που κάνει.)
Σύντομα κοντά σας με νέες photo..
1) δεν τις έχω ακόμα μελετήσει (ξεσκαρτάρισμα)
2)έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο : μόλις μιά φωτογραφία δημοσιευτεί (που λέει ο λόγος) κάποιοι "καλοί" άνθρωποι πάνε και τα σβήνουν οι γράφουν άλλες βλακείες πάνω τους.
όπως θα δείτε η πρώτη εικόνα (Rentis1)ήταν πιό περιεκτική όταν την είδα αλλά μέχρι να εξοπλιστώ κατάλληλα και να την φωτογραφήσω (1 μέρα) την είχαν ήδη " διορθώσει".
Αναμένω τα σχόλια σας..
Φιλικά
JO