- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο13!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
quote:
Παιδιά, πραγματικά πολύ βροχή χθές βράδυ.
Άστραφτε συνέχεια εκεί γύρω στις 9.
Θα άστραψε ίσα και με καμιά 40αριά φορές.
Μετά ηρέμησε αφού έριξε νερό με την ψυχή του.
Μετά κοιμήθηκα νωρίς, δεν είδα τίποτα.
Αλλά νωρίς το πρωί πάλι μούλια ήταν.
Μάλλον είχε δίκιο ο Νικόμαχος απ' όσα διαβάζω
μεχρι τις 21:45 ειχε πολυ νερο και μαλιστα ειχαν πλημμυρισει οι δρομοι (ακομα και η Ερμου!!!)

quote:
Νάρκισσα
Και πήγες θετική αντί για τεχνολογική πως και έτσι;Να ξέρεις πάντως πώς μηχανολογίες, ηλεκτρολογίες κλπ δεν είναι εύκολες ειδικότητες. Μη κοιτάς που έχουν βάσεις 10-12-13. Αν θες να τελειώσεις μια τέτοια σχολή και όχι απλά να μπεις, θα πρέπει στη πραγματικότητα να είσαι μαθήτρια του 17 και πάνω.
Και όχι δεν υπερβάλλω ούτε αστειεύομαι.
Μπαίνουν σε αυτές τις σχολές κάτι στραβάδια από τα τεχνικά λύκεια με βαθμολογίες βάσης και δεν τελειώνουν ποτέ. Αν είσαι καλή μαθήτρια όμως θα διαπρεύσεις και εκτός αυτού όταν την τελειώσεις θα χεστείς στο τάληρο επειδή ακριβώς σε αυτές τις σχολές πολλοί μπαίνουν... αλλά λίγοι βγαίνουν!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/02/2011 15:41:44
Γεια σου, Ντοκτωρ μου!
Πάνω σε αυτό που με ρώτησες.
Πήγα θετική αντί για τεχνολογική για δύο λόγους.
Πρώτον με ενδιαφέρουν και μου αρέσουν πολυ τα μαθήματα της χημείας και της βιολογίας σε αντίθεση με τις αρχές διοίκησης που κάνουν στην τεχνολογική (ή κάτι τέτοι ο τέλος πάντων).
Δεύτερον, μέσα από τη θετική μπορείς να δηλώσεις περισσότερες σχολές, διότι τα μαθήματά της καλύπτουν περισσότερα πεδία. (περιλαμβάνει όλες τις θετικές επιστήμες).
Όσο για την εύρεση εργασίας, δεν νομίζω πως χέζεσαι στο τάληρο...Σχετική «πείνα» υπάρχει και κει απ’ ό,τι έχω ακούσει...
εδω πάνω ειχε κατα τόπους βροχή
χθές σε απόσταση 25 χιλιομ.από μένα δέν εριξε τιποτα ,
καλημέρα Πρωκτολόγε σού αφιερώνω τό τραγούδι
quote:
Σχετική «πείνα» υπάρχει και κει απ’ ό,τι έχω ακούσει...
βασικος μισθος εφθασε πλεον τα 592 Ευρω...
και μαλιστα τεινει να εξομαλυνθει σε αυτα τα επιπεδα για τα περισσοτερα επαγγελματα..

quote:
βασικος μισθος εφθασε πλεον τα 592 Ευρω...
πολύ ξεφτίλα οι μισθοί αυτοί ,καί τα πάντα ανεβαίνουν,
αυριο τελικά ειναι η κατάληψη στη ΒΟΥΛΗ
quote:
Μάλλον πρέπει να μεταναστεύσουμε όλοι για άλλα μέρη
ακομα χειροτερα.... τωρα ειναι δυσκολα να πας σε μια ξενη χωρα για εργασια, καθως δεν "δεχονται" ευκολα ξενους

quote:
Μάλλον πρέπει να μεταναστεύσουμε όλοι για άλλα μέρη
εκτός Ευρώπης ,μάλλον καμιά Αφρικη ![]()