ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Wolverine - - Κινηματογράφος -

- Wolverine - - Κινηματογράφος -

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/04/2009, 13:30:45
την κατεβασα απο το διαδικτυο, αλλα δεν προλαβα να τη δω!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Lady_SilmeΜέλος
28/04/2009, 15:26:18
Δες την και πες μας απόψεις! Αν και ζήλεψα τώρα θα την κατεβάσω και γώ.

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
29/04/2009, 07:37:22
Εγώ πάλι έχω την διάθεση να πάω στον κινηματογράφο οπότε λέω να κανονίσω να πάω να την δω.
Όταν καλοκαιριάζει με πιάνει...

In anticipation of my resurrection...

Lady_SilmeΜέλος
29/04/2009, 20:45:46
Α και συ φαν του Wolverine? Τέλεια

Α θα πας ε; Και ελεγα σε ποιόν θα φορτωθώ....

30/04/2009, 08:25:09
Μπα, ποτέ δε μου άρεσε ο Wolverine ως χαρακτήρας.
Ήμουν πιο πολύ fan του Cyclops.

Θέλω όμως να δω την ταινία, έχω περιέργεια να δω πως έχουν αποδώσει την αρχή του Wolverine.

In anticipation of my resurrection...

Lady_SilmeΜέλος
30/04/2009, 15:01:20
Ναι η αλήθεια είναι πως απ οτι έχω καταφέρει να προσέξω σου ταιριάζει περισσότερο ο cyclops απο άποψη στιλ και ιδιοσυγκρασίας.

Ο Hugh Jackman ωστόσο ήταν πάντα η αδυναμία μου, και ίσως γι αυτό να αγάπησα τόσο και τον χαρακτήρα του Wolverine.

Να υποθέσω οτι σ αρέσει φυσικά και η ανεπανάληπτη Jean Grey; Είναι πραγματικά τέλεια ειδικά στην τελευταία ταινία!

30/04/2009, 17:36:00
Predator, θα έχεις καταλάβει μέχρι στιγμής, φαντάζομαι, ότι την πάτησες, καθώς η έκδοση που κατέβασες δεν έχει εφφέ, απλά έφαγες μερικά ωραία σπόιλερς. Αυτά γι' αυτούς που βιάζονται και σκοντάφτουν!

Silme, don't. Δεν έχει βγφει σε σωστή ποιότητα ακόμα, και θα χαλάσει όλη η εντύπωσή σου. Δεν έχει νόημα.

Και αν εννοείς ότι ο D_I είναι μονίμως "έχω καταπιεί κολώνα", ναι ισχύει!

D_I, πιστεύω ότι το origin του Γουλβερίν θα σου αρέσει. Ψιλοξεφεύγει από τα κλασσικά "μου σκοτώσανε το σόι, θα τους σκοτώσω όλους" (που μόνο στο Batman έπιασε. Και ήταν και το πρωτότυπο).

Και γενικά, αυτή η ταινία θα σας αρέσει γιατί ξεκινάει αιώνες πριν, και καταλήγει σήμερα. Έχει πολύ πράμα.

30/04/2009, 22:29:02
Εγώ πάλι ψηφίζω κινηματογράφο, όταν θέλω πολύ να δω κάτι, τότε προτιμώ να το απολαύσω στο μέγιστο βαθμό.

Αλλά όχι από τώρα.. να περάσει το πρώτο κύμα και μετά...

εύχομαι καλή θέαση σε όλους..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Lady_SilmeΜέλος
01/05/2009, 02:01:45
Προσπάθησα να την βρω την ταινια αλλα ηταν οντως αθλια και την αφησα...οποτε Crucifire ειχες δικιο...

Ελα μωρέ κακίες....χαχαχα δεν το εννοούσα έτσι ειλικρινά.
απλά έχω την αίσθηση οτι του ταιριάζει περισσότερο... είναι πιο ευγενικός ίσως απο τον Wolverine that's why...

Εσυ ομως δεν μας ειπες ποιον ηρωα προτιμας

01/05/2009, 13:04:03
Από τους X-men, σίγουρα οι δυνάμεις του Wolverine είναι πιο ελκυστικές, και σαν χαρακτήρας είναι ο πιο πλούσιος ίσως.

Αλλά έχω την αίσθηση ότι σε αυτή την ταινία θα προτιμήσω τον Deadpool, αν τον παίξει ο Ράιαν Ρέυνολντς όπως έπαιξε και τον Χάνιμπαλ Κινγκ στο Blade Trinity. Γιατί ο χαρακτήρας έτσι είναι και στα κόμιξ, τελείως στην κοσμάρα του, χαβαλές, σχολιάζει μέχρι και τα συνεφάκια του διαλόγου στο ίδιο το κόμικ κλπ!

Ο D_I ξέρει ότι αρέσκομαι να τον πειράζω, χεχε! Κι από κει και πέρα, ναι, όσως αφορά σε ταινίες που αποτελούν μεταφορές από κόμιξ, ψάχνομαι πάαααρα πολύ. Μπορώ π.χ. να σου πω σε ποια περιοχή γίνονται σήμερα γυρίσματα για το Iron Man 2. Δε θα σου πω γιατί είναι σπόιλερ, αλλά, μιας και δεν έχει κι αυτός δικό του τόπικ, παραθέτω εδώ την πρώτη φωτό απ'την ταινία: