ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βροχή μετεωριτών χτύπησε την Σιβηρία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Βροχή μετεωριτών χτύπησε την Σιβηρία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

AitheroVamon62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
ananasssΜέλος
14/01/2003, 21:44:06
Αναμένουμε καλή μας ΑΤΜΑ να μας διαφωτίσεις λίγο,
αλλά και όποιον άλλον έχει ασχοληθεί και γνωρίζει κάτι σχετικά... Έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες με τον AVATΑRGR, και ως άποψη να πω ότι ούτε πιστεύω, ούτε δεν πιστεύω, γιατί δεν γνωρίζω...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

15/01/2003, 09:06:12
Καλή σας μέρα φίλοι μου...

Λοιπόν για το TARO...
Καταρχάς, αυτό που ΣΗΜΕΡΑ αποκαλούμε "κάρτες Ταρό", στην ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ , δέν ήταν κάρτες!!!
Η καταγωγή τους (κατα κάποιους) έχει ρίζες πολύ μακρυνές που φύτωσαν στην μάνα γή της ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
Πολύ συνοπτικά, υπήρχε μιά αίθουσα ΜΕΣΑ στα ιεροδιδακτήρια της, όπου οι τοίχοι είχαν ζωγραφικές απεικονίσεις (σαν αυτές που έχουμε ΣΗΜΕΡΑ στις κάρτες) και μέσα σε αυτό το δωμάτιο, ο Μύστης Ιερέας μαζί με τον Καταγραφέα, ανακάλυπταν αυτό που ερευνούσαν...
Ο τρόπος ήταν ο εξής...
Ο Μύστης Ιερέας με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και με ένα ραβδί στο χέρι έμπενε στο κέντρο του δωματίου. Από εκεί ξεκινούσε και έδειχνε (ΜΕ "ΤΥΧΑΙΟ" ΤΡΟΠΟ) τις διάφορες ζωγραφιές....
Ο Καταγραφέας δουλειά είχε να σημειώνει την ΑΚΡΙΒΗ ΣΕΙΡΑ των εικόνων και στη συνέχεια μαζί με τον Μύστη να βγάζουν το εκάστοτε συμπέρασμα...

Αυτό λέει ο μύθος... έτσι για αρχή...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 15/01/2003 09:33:15