ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φασιστες - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Φασιστες - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

drumx1318 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
drumx13Μέλος
24/02/2003, 10:01:49
"Μπορει να δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου σε ολον τον κοσμο αλλα πειραμε απο αυτους τον ηλεκτρισμο"

...αυτο το ειπε η μεγαλη κυρια των γραματων καθ. του πανεπιστιμιου της Σορβωνης, ακαδημαικος κα.
Ελενη Γλυκατζη Αρβελερ.

...και με εκφραζει απολυτα

Συμφωνειτε οτι μαζευτηκε πολυ Φασισταριο στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?

οποιος εχει αποψη να ...Βιξει

προς θεου δημοκρατια εχουμε και ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει.Ουτε λεω οτι πρεπει να διχνει πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων στη εισοδο απλα να το σχολιασουμε...
Γιατι τοσοι πολλοι... μηπως το Εσωτερικα ειναι κατι ας πουμε σαν... θερμοκηπιο.
Λεω μηπως.

love for what is comming and forgivness for the past...

24/02/2003, 10:33:46
Καλημέρα ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ....ΑΑΑΑΑΨΟΥΥΥ....
Μάλλον την έχω αρπάξει...

Λοιπόν, χμμμμ ναι ναι.... αλλά....
Φίλε μου ΔΕΝ κατάλαβα τι ακριβως θα ήθελες. Μπορείς να μας το αποσαφηνίσεις απο πολύ έως ΠΑΡΑ πολύ;;;

Πιό πολύ δεν κατάλαβα τα περί θερμοκηπίου και Esoterica.gr...

Τι προτίνεις εσύ δηλαδή.... έναν νέο ΚΕΑΔΑ;;;

Κέλσος ο Κρυωμένος
(γκούχου γκούχου γκούχου.... αααααψούυυυυ)

24/02/2003, 11:07:25
DEN VIXW.DEN EXW APOPSH.

(MA KALA,POU PIGE H FOTOGRAFIA MOU??)

samanΝέο Μέλος
24/02/2003, 11:57:13
Έχεις δίκιο φίλε drumx . Δεν ειναι όμως μονο εδώ που μαζεύονται πολλοί , γενικά έχουν πληθύνει.
Oταν τα πράγματα δυσκολεύουν και οι άνθρωποι νιώθουν μικροί και ανίσχυροι στρέφονται σε θεωρίες για να αισθανθούν μεγάλοι και ισχυροί με λαμπρό παρελθόν , ο περιούσιος λαός .Tο έχουμε ξαναδεί το έργο

.

thothΙδρυτικό Μέλος
24/02/2003, 13:15:23
Γεια σου drumx13

Δυστυχώς πρέπει να ξαναβρεθώ στον άχαρο ρόλο να πρέπει να ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα.

Σου συνιστώ να κάνεις ένα πείραμα. Να επισκεφτείς για έναν μήνα μόνο τα άλλα ελληνικά fora και να ξαναεπισκεφτείς το δικό μας μετά από αυτόν τον μήνα. Θα καταλάβεις ότι είμαστε μια όαση πάνω σε αυτό το ζήτημα που σε προβληματίζει.

Είναι περίεργο αλλά σχεδόν κάθε μήνα θα βρεθεί κάποιος να χαρακτηρίσει το esoterica κρυπτοσιωνιστικό, κρυπτοχριστιανικό, κρυπτοαποκρυφιστικό, κρυπτοφασιστικό κ.α. Πιο πολύ βέβαια μας κατηγορούν (και μας βρίζουν) για το αντίθετο από αυτό που μας κατηγορείς εσύ. Αν κάνεις μια βόλτα σε παλιότερα topics θα το διαπιστώσεις μόνος σου.

Όπως λέει και ο saman αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο. Μπορώ να πω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων που ασχολούνται με τα θέματα της πνευματικότητας ή της θρησκευτικότητας πιστεύουν στην υπεροχή της ελληνικής φυλής και στην γονιδιακή ή την πολιτισμική της ανωτερότητα. Δεν νομίζω ότι είναι ένα είδος φασισμού αλλά περισσότερο ένα είδος θρησκείας.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτού του είδους η αντίληψη μπορεί να οδηγήσει σε μια μεσσιανική νοοτροπία και σε ένα νέο σωτηριολογικό δόγμα που κάνει τον άνθρωπο αδρανή και παθητικό περιμένοντας την λύση από έξω, που τον κάνει αυτάρεσκο γιατί τον οδηγεί στο να μην κάνει αυτοκριτική να μην αγωνίζεται να μάθει και να υπερβεί τους περιορισμούς του και τις αδυναμίες του. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Εφόσον όμως κάποιοι πιστεύουν σε αυτήν την θεωρία και νομίζουν ότι η εσωτερικότητα και η πνευματικότητα έρχεται με αυτόν τον τρόπο μπορούν να την συζητήσουν σε αυτό το forum χωρίς όμως να προσβάλλουν και να υποβιβάζουν τους άλλους. Είναι δικαίωμά τους. Από την άλλη συμμετέχουν σε ένα forum όπου τα περισσότερα θέματα που συζητούνται είναι για την μαγεία, τον αποκρυφισμό, την γιόγκα, τα ταρό, τον μυστικισμό κ.α. Αφού αυτοί δεν ενοχλούνται να βρίσκονται σε ένα τέτοιο forum και να διαβάζουν αυτά τα θέματα έτσι και εσύ δεν θα πρέπει να ενοχλείσαι. Τουλάχιστον μην συμμετέχεις σε συζητήσεις που δεν σε εκφράζουν εκτός κι αν νομίζεις ότι μπορείς να προβληματίσεις ή να πείσεις αυτούς που έχουν αυτόν τον διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Αν όμως συνεχίζεις να ενοχλείσαι και να μην ανέχεσαι να υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις στο forum μας δεν μπορώ να σε συμβουλέψω τίποτε άλλο. Είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις και να αναζητήσεις κάποιον καλύτερο φορέα έκφρασης των απόψεών σου.

Είναι κρίμα βέβαια γιατί παρατηρώ ότι έχεις ένα καλό επίπεδο γνώσεων και θα μπορούσες να προσφέρεις κάτι αξιόλογο στο forum.

Αλλά αν συνεχίζεις να μας χαρακτηρίζεις "θερμοκήπιο φασισταριού" κάτι που, θέλεις ή δεν θέλεις, είναι μία άμεση κατηγορία και προσβολή για αυτούς που διαχειρίζονται το forum, εγώ δεν μπορώ να σε συμβουλέψω τίποτε άλλο.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ananasssΜέλος
24/02/2003, 13:33:08
ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥΟΥΟΥΥΥ...
Αϊ στο καλό Κέλσε, με κόλλησες!
Ευτυχώς ως φρούτο πρόλαβα και ωρίμασα εκτός οποιουδήποτε θερμοκηπίου, και έτσι δεν έχω ανάγκη καμιάς τεχνητής περιβαλλοντικής κατάστασης...
Η απάντηση πάντως είναι ότι κάθε μανάβικο που σέβεται τον εαυτό του (και τους πελάτες του), επιβάλλεται να έχει όοοολων των ειδών τα φρούτα! Κι αν, αντί να το επιδιώκει ο μανάβης, τα φρούτα πάνε μόνα τους και θρονιάζονται στα καφάσια, ε τότε, είναι το μανάβικο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

drumx13Μέλος
24/02/2003, 14:46:08
quote:

Γεια σου drumx13

Δυστυχώς πρέπει να ξαναβρεθώ στον άχαρο ρόλο να πρέπει να ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα.

Σου συνιστώ να κάνεις ένα πείραμα. Να επισκεφτείς για έναν μήνα μόνο τα άλλα ελληνικά fora και να ξαναεπισκεφτείς το δικό μας μετά από αυτόν τον μήνα. Θα καταλάβεις ότι είμαστε μια όαση πάνω σε αυτό το ζήτημα που σε προβληματίζει.

Είναι περίεργο αλλά σχεδόν κάθε μήνα θα βρεθεί κάποιος να χαρακτηρίσει το esoterica κρυπτοσιωνιστικό, κρυπτοχριστιανικό, κρυπτοαποκρυφιστικό, κρυπτοφασιστικό κ.α. Πιο πολύ βέβαια μας κατηγορούν (και μας βρίζουν) για το αντίθετο από αυτό που μας κατηγορείς εσύ. Αν κάνεις μια βόλτα σε παλιότερα topics θα το διαπιστώσεις μόνος σου.

Όπως λέει και ο saman αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο. Μπορώ να πω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων που ασχολούνται με τα θέματα της πνευματικότητας ή της θρησκευτικότητας πιστεύουν στην υπεροχή της ελληνικής φυλής και στην γονιδιακή ή την πολιτισμική της ανωτερότητα. Δεν νομίζω ότι είναι ένα είδος φασισμού αλλά περισσότερο ένα είδος θρησκείας.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτού του είδους η αντίληψη μπορεί να οδηγήσει σε μια μεσσιανική νοοτροπία και σε ένα νέο σωτηριολογικό δόγμα που κάνει τον άνθρωπο αδρανή και παθητικό περιμένοντας την λύση από έξω, που τον κάνει αυτάρεσκο γιατί τον οδηγεί στο να μην κάνει αυτοκριτική να μην αγωνίζεται να μάθει και να υπερβεί τους περιορισμούς του και τις αδυναμίες του. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Εφόσον όμως κάποιοι πιστεύουν σε αυτήν την θεωρία και νομίζουν ότι η εσωτερικότητα και η πνευματικότητα έρχεται με αυτόν τον τρόπο μπορούν να την συζητήσουν σε αυτό το forum χωρίς όμως να προσβάλλουν και να υποβιβάζουν τους άλλους. Είναι δικαίωμά τους. Από την άλλη συμμετέχουν σε ένα forum όπου τα περισσότερα θέματα που συζητούνται είναι για την μαγεία, τον αποκρυφισμό, την γιόγκα, τα ταρό, τον μυστικισμό κ.α. Αφού αυτοί δεν ενοχλούνται να βρίσκονται σε ένα τέτοιο forum και να διαβάζουν αυτά τα θέματα έτσι και εσύ δεν θα πρέπει να ενοχλείσαι. Τουλάχιστον μην συμμετέχεις σε συζητήσεις που δεν σε εκφράζουν εκτός κι αν νομίζεις ότι μπορείς να προβληματίσεις ή να πείσεις αυτούς που έχουν αυτόν τον διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Αν όμως συνεχίζεις να ενοχλείσαι και να μην ανέχεσαι να υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις στο forum μας δεν μπορώ να σε συμβουλέψω τίποτε άλλο. Είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις και να αναζητήσεις κάποιον καλύτερο φορέα έκφρασης των απόψεών σου.

Είναι κρίμα βέβαια γιατί παρατηρώ ότι έχεις ένα καλό επίπεδο γνώσεων και θα μπορούσες να προσφέρεις κάτι αξιόλογο στο forum.

Αλλά αν συνεχίζεις να μας χαρακτηρίζεις "θερμοκήπιο φασισταριού" κάτι που, θέλεις ή δεν θέλεις, είναι μία άμεση κατηγορία και προσβολή για αυτούς που διαχειρίζονται το forum, εγώ δεν μπορώ να σε συμβουλέψω τίποτε άλλο.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ευνοει, υποστηριζει, υποθαλπτει, η οτιδοιποτε αλλο, φασιστικα στοιχεια, ιδεες, και αντιληψεις.
Απλα ηθελα να ξερω αν ειμαι ο μονος που καταλαβαινει οτι εδω μεσα κυκλοφορουν τετοιες ιδεες...

απο οτι φαινεται ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι.

απλα ηθελα καπως να πουμε... να μετρηθουμε.

κατοπιν τουτου ΑΝΑΚΑΛΩ το θερμοκηπιο φαστισταριου που ανεφερα παραπανω και το ανεφερα για να προκαλεσω αντιδραση.

Η δημοκρατια μας επιτρεπει την διαφορετικη αποψη και την αντικρουει με επιχειρηματα
απομενει σε εμας να το πραξουμε.

Περαστικα στους "κρυωμενους"...
ειμαι χαρουμενος που καταλαβαινομαστε

24/02/2003, 15:16:28
Σκόρπιοι ας είμαστε...
Σκορποχώρι απο σκορπιούς να ΜΗΝ γίνουμε...

Καλέ μου φίλε, μόνο με τη ΔΙΑΛΕΚΤΗ ΜΕΘΟΔΟ προσπαθούμε...
Αν πετύχουμε, ΠΕΤΥΧΑΜΕ....

Θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

thothΙδρυτικό Μέλος
24/02/2003, 15:18:59
Ευχαριστώ για την κατανόηση και είμαι ικανοποιημένος για την λύση της παρεξήγησης.

Ελπίζω να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στην ανταλλαγή απόψεων με σεβασμό στην διαφορετικότητα και με την εσωτερική στάση ότι:

"Αδέλφια είμαστε όλοι μας
παιδιά απ' την ίδια μήτρα.
Κομμάτια του Διονύσου
στων Τιτάνων την χύτρα.

Είμαστε το ψωμί εμείς
είμαστε το κρασί
στην Σταύρωση όλοι μαζί
και στην Ανάσταση"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

24/02/2003, 15:50:02
Αγαπητέ μου Ερμή Τρισμέγηστε...

Κράτα τα ποιηματάκια σου φίλε μου...
Δεν κάνουν τα ποιηματάκια για το Esoterica.gr

Μόλις διάβασα ότι ενοχλούντε κάποιοι απο αυτά (τα ποιήματα) και τους αποδίδουν την χροιά που ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΟΝΤΑΦΘΑΛΜΑ αντιλαμβάνοντε ώς ΟΠΤΙΚΗ...
Δεν ξέρουν όμως ότι οι τυφλοί, η ακόμα πιό πολύ οι ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΙ, ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ οπτική ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ...
Οτι αυτό που θεωρούν οπτική είναι μια ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ θεώρηση που μόλις και μετα βίας φτάνει την άκρη της μύτης τους...

Ας προχωρίσουμε λοιπόν...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

nagualΜέλος
24/02/2003, 19:37:26
Φίλε drumx13 σε κάποιο άλλο τόπικ έγραφες:
Dear aradia
μετα λυπης μου σου υπενθυμιζω οτι η θεραπεια σου πρεπει να διακοπει... διοτι ειναι τελειος ανωφελη.
Σταματα επιτελους να παιρνεις τα χαπια που σου εγραψα οταν ησουν μικροτερη....
εχουν ληξει
παρακαλω περασε απο ο γραφειο την Δευτερα για την καθιερωμενη επισκεψη και πες στους γονεις σου οτι ο γιατρος ειπε να περιορισεις το διαδυκτιο....
Ευχαριστω
Dr drumx13
Ψυχαναλητης

Αυτά είναι τα δημοκρατικά σου επιχειρήματα γιά τα οποία μιλάς;και γιά την ανεκτικότητα στην διαφορετική άποψη;
Όπως είπες:
.Η δημοκρατια μας επιτρεπει την διαφορετικη αποψη και την αντικρουει με επιχειρηματα
απομενει σε εμας να το πραξουμε

Δεν μου φαίνεσαι γιά τόσο δημοκρατικός τύπος...
Μην το παίζεις λοιπόν δημοκράτης ΠΡΑΞΕ ΤΟ κιόλας.

Φιλικά

WolffacedΜέλος
24/02/2003, 20:29:05
Drum13 καλό θα ήταν να αφήσεις τις γενικότητες και εάν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον ή κάποιους να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Δεν μπορείς να μας βάζεις όλους εδώ στο Esoterica στο ίδιο τσουβάλι.

Halloween: The night HE came home!

Edited by - Wolffaced on 24/02/2003 20:31:53

drumx13Μέλος
24/02/2003, 22:04:17
quote:

Φίλε drumx13 σε κάποιο άλλο τόπικ έγραφες:
Dear aradia
μετα λυπης μου σου υπενθυμιζω οτι η θεραπεια σου πρεπει να διακοπει... διοτι ειναι τελειος ανωφελη.
Σταματα επιτελους να παιρνεις τα χαπια που σου εγραψα οταν ησουν μικροτερη....
εχουν ληξει
παρακαλω περασε απο ο γραφειο την Δευτερα για την καθιερωμενη επισκεψη και πες στους γονεις σου οτι ο γιατρος ειπε να περιορισεις το διαδυκτιο....
Ευχαριστω
Dr drumx13
Ψυχαναλητης

Αυτά είναι τα δημοκρατικά σου επιχειρήματα γιά τα οποία μιλάς;και γιά την ανεκτικότητα στην διαφορετική άποψη;
Όπως είπες:
.Η δημοκρατια μας επιτρεπει την διαφορετικη αποψη και την αντικρουει με επιχειρηματα
απομενει σε εμας να το πραξουμε

Δεν μου φαίνεσαι γιά τόσο δημοκρατικός τύπος...
Μην το παίζεις λοιπόν δημοκράτης ΠΡΑΞΕ ΤΟ κιόλας.

Φιλικά

και ο ποιο χαζος εδω μεσα καταλαβε οτι εκανα πλακα οταν εγραφα στην aradia...
και ο ποιο χαζος...
παντως ελπιζω η κριτικη σου να ειναι για την πλακα στην aradia
και οχι γιάυτα που γραφω σ'αυτο το τοπικ... και στο κατω κατω... που ξερεις οτι δεν ειμαι ο ψυχαναλυτης της aradia.. ωχ καρφωθηκα... οκ ... το παραδεχομαι ειμαι ο Dr drumx13 ψυχαναλητης και δεχομαι μονο με ραντεβου....
και γραφω συνταγες με ληγμενα... ενιοτε τα κραταω και για μενα.
Χαιρετω.

δρ drumx13

SilverwolfΜέλος
25/02/2003, 00:11:28
ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΑΙ drumx13 ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ.

Υ.Γ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Ε? ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

ΔΙΓΕΝΗΣΝέο Μέλος
03/03/2003, 19:30:05
ΠΟΙΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ;(ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ)
ΑΥΤΟΣ : "1.... και για μενα ισχει ο ιδιο και δεν με γουσταρεται το κουβαδακι σας και σε αλλη παραλια ειστε ελευθεροι να φυγεται για τον σειριο ενδεχομενος.
2.. αει σιχτιρ." ; ; ;
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΑΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ".

drumx13Μέλος
03/03/2003, 21:28:35
...αληθεια διγενη δεν σε ακουσα να βηχεις... μηπως σημαινει κατι...
και γιατι θιγεσαι παλικαρι μου που σε ειπα φασιστα... αλωστε το κολαζ και η συγραφη αποσπασματων απο αλλα τοπικ ( ως αχρειος που εισαι δεν αναφερεσαι πουθενα για ποιο θεμα γραφτηκε το σχολιο αυτο) ειναι ιδιον γνωρισμα των φασιστων... αν εχεις να πεις κατι πεστο με δικα σου λογια δεν ειναι ντροπη να εχεις θεσεις.... να κανουμε καικουβεντα... αλλα τα σχολιακια να λειπουν

τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...

Έγινε επέμβαση από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ λόγω καταπάτησης των κανονισμών του forum

thothΙδρυτικό Μέλος
03/03/2003, 21:41:18
Σας προειδοποιώ ότι αυτού του είδους οι διάλογοι και οι χαρακτηρισμοί υποβιβάζουν το επίπεδο της συζήτησης και παραβιάζουν τους κανονισμούς εγγραφής στο forum.

Θα σας παρακαλούσα να συζητήσετε όπως πρέπει. Πολιτισμένα. Δεν είναι γήπεδο, εδώ. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε, να αποχωρήσετε από την συζήτηση ή από το forum.

Οι παρατηρήσεις μου αναφέρονται σε όλους όσους εμπλέκονται.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

drumx13Μέλος
03/03/2003, 22:41:26
ΣΩΣΤΟΣ.....

τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...