ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

astral-project30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
elfeyeΜέλος
06/08/2005, 16:22:05
<<ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ,Ο ΝΤΡΑΚΟΥΛ ΒΟ'Ι'ΒΟΝΤΑ,ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΣΚΙΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΕΤΟΦΩΛΙΑΣ,ΞΑΝΑ ΘΑ ΡΙΓΗΣΕΙ Η ΤΙΡΓΟΒΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ,ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ(ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΙ!),ΞΑΝΑ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΛΕ'Ι'ΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΊ΄ΣΑ,ΞΑΝΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ.ΚΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΙ Η ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΜΗΜΕΡΩΝΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑΣ...>>ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΨΥΘΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ.............

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 16:28:09
ΕΡΕΒΟΣ,ΑΝ ΘΗΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΡΟ ΜΑΤΙ...

AtvaΜέλος
06/08/2005, 16:39:15
Και μιας και είπαμε για διαφόρων μορφών βαμπίρ προτείνω σε όποιον είναι fun του είδους το βιβλίο του Brian Lumley - Necroscope
Όλη η σειρά είναι ιδιαίτερα προσεγμένη κια διαβάζετε ευχάριστα ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

"Κονξ Ομ Πανξ"

06/08/2005, 17:28:38
Elfeye, είναι λογικό να υπάρχουν τέτοια τραγούδια αναφερόμενα στον Δράκουλα μιάς και στη Ρουμανία θεωρείται κάτι σαν εθνικός ήρωας.
Σα μονάρχης ήταν καλός και γενικά το όνομα του έχει παρεξηγηθεί άδικα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 17:50:00
ΠΑΝΤΩΣ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ)ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΑΛΑ ΖΩΟΥ...

AtvaΜέλος
06/08/2005, 18:18:36
elfeye αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό διαφημιστικό τρικ, αφού ο Dracula, μετά τον μύθο που "χτίστηκε" γύρω από το πρόσωπό του έγινε άθελά του η βάση για να στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία κερδών (βλέπε: κινηματογράφος, βιβλία, τουρισμός κλπ).

"Κονξ Ομ Πανξ"

06/08/2005, 18:24:24
Ναί, κι εγώ το έχω ακούσει αυτό.
Ανοίξαν τον τάφο του κα βρήκαν μόνο κόκκαλα ζώου.
Δε νομίζω να ήταν διαφημιστικό τρίκ.
Υποθέτω πως όταν θάφτηκε θα κλάπηκε το πρώμα του γιανα του αποδοθούν υπεράνθρωπες δυνάμεις με αυτή την εξαφάνιση?
Κάτι τέτοιο!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 18:33:41
DYING INCUBUS,ΥΠΟΚΛΗΝΩΜΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ(ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)...ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ATVA ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΜΠΙΡ,ΤΗΝ ERZEBET BATHORY ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ?

AtvaΜέλος
06/08/2005, 18:42:02
Νομίζω ότι η ιστορία της έχει δημιουργήσει μία άλλη θρυλική μορφή του κινηματογράφου, την θρυλική Καρμίλα!!!

"Κονξ Ομ Πανξ"

AtvaΜέλος
06/08/2005, 18:45:13
Επίσης και η THEDA BARA
η οποία είχε παθιαστεί με την ιδέα ότι είναι βαμπίρ και το όνομά της είναι αναγραμματισμός του ARAB DEATH.

"Κονξ Ομ Πανξ"