- Τεκτονες ζουν αναμεσα μας....... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Σσσσσσ!! ΟΜΕRΤΑ!...
αυτό ξαναπέστο!
G. ![]()

in God we trust
quote:
MH ΦΟΒΑΣΤΕ!... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ!
Καθε αρρωστεια ειναι κολλητικη...
Δηλαδή ο καρκίνος ή ο κολικός του νεφρού είναι κολλητικά?

quote:
Hermes μη τα ισωπεδώνουμε όλα...
Συμπερασμα:
Αναλογα λοιπον την αρρωστια. Η συγγεκριμενη ειναι κολλητικη.
Λες να υπαρχει αντιβιωση?
![]()
![]()
![]()

G.OD SAVE THE QUEEN
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι για τι ακριβώς κατηγορούνται; Γιατί θεωρούνται τόσο "κακοί" και "επικίνδυνοι"; Γιατί σε όποια συνομωσία λέγεται ότι υπάρχει τους θεωρούν μπλεγμένους;Μήπως τελικά απλά οι τέκτονες "πουλάνε" και δεν είναι κάτι τόσο τρομερό; Γιατί ξεχνάμε ότι ένα από τα ιδρυτικά μέλη(δεν θυμάμαι τώρα ποιος)της Φιλικής Εταιρείας ήταν τέκτονας;
Μήπως γιατί δεν ήταν Ελ;
Τι πιστεύω έχουν αυτοί οι άνθρωποι?
In the shadows I shall be lost again...
quote:
Μπορει οχι αμεσα...αλλα γινεται.
Στα περι του ιατρικου, θα αναφερεστε στα μελη της Ομαδος Ε, αυτοι κατεχουν τα φωτα...εμεις ειμαστε το σκοτος
.
quote:
Η συγγεκριμενη ειναι κολλητικη.
Λες να υπαρχει αντιβιωση?
Υπαρχει...η λογικη...![]()
quote:
Μήπως τελικά απλά οι τέκτονες "πουλάνε" και δεν είναι κάτι τόσο τρομερό; Γιατί ξεχνάμε ότι ένα από τα ιδρυτικά μέλη(δεν θυμάμαι τώρα ποιος)της Φιλικής Εταιρείας ήταν τέκτονας;
Καλα εκει να δεις γελιο...εδω εχουν πει πως και ο Wolfgang Amadeus Mozart ηταν φιλο-Σιωνιστης και μαλιστα τεκτον 33 βαθμου...και πολλοι αλλοι οπως ο Hulk, ο Micky Mouse, ο Superman, τα Στρουμφακια...και σχεδον ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι...καταλαβες ειναι παλιο το μυστικο.
Μεταθανατον ολοι οι σπουδαιοι, ΜΑΣΩΝΟΙ ειναι...![]()
quote:
ΑΥΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΙΟΥΜΕ ...
Ακομα και αν δεν γνωριζεις, μπορεις απλα να διαβασεις τη φιλοσοφια και τις επιδειωξεις αυτων των σεκτων...και να δεις το εργο τους στη σημερινη Ελλαδα...
.
Παντως προκειτε περι μεγαλης απατης...και κατα κυριωτερο λογο, περι αντικατασκοπιας.
ΔΕΝ υφισταται "κρατος", χωρις μασωνικες στοες...σου λεει κατι αυτο?
quote:
Εγώ πάλι δεν ξέρω για τί κατηγορούνται οι Τέκτονες, δεν ξέρω τι πρεσβεύουν, τον τρόπο ζωής τους και γιατί μόλις κάποιος ακούσει ακόμα και τη λέξη "Τέκτονας" αλλάζει πεζοδρόμιο...
Τι πιστεύω έχουν αυτοί οι άνθρωποι?
Tι πιστευω έχουν? Γενικα εκεινοι ξερουν καλυτερα... Σαν πρωτη εικόνα παντως είναι ο "κιτρινος τυπος" μεταξυ τους.
quote:
ΔΕΝ υφισταται "κρατος", χωρις μασωνικες στοες...σου λεει κατι αυτο?
Σύψη

G.OD SAVE THE QUEEN