ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονες ζουν αναμεσα μας....... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Τεκτονες ζουν αναμεσα μας....... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

21/07/2005, 13:01:55
quote:

Σσσσσσ!! ΟΜΕRΤΑ!...

αυτό ξαναπέστο!

G.

in God we trust

HermesΜέλος
26/07/2005, 20:39:36
quote:
MH ΦΟΒΑΣΤΕ!... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ!

Καθε αρρωστεια ειναι κολλητικη...

הצטרף לקרקס
26/07/2005, 21:36:39
Hermes μη τα ισωπεδώνουμε όλα...
Δηλαδή ο καρκίνος ή ο κολικός του νεφρού είναι κολλητικά?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
TyphwnasΜέλος
27/07/2005, 17:13:28
quote:
Hermes μη τα ισωπεδώνουμε όλα...

Συμπερασμα:
Αναλογα λοιπον την αρρωστια. Η συγγεκριμενη ειναι κολλητικη.
Λες να υπαρχει αντιβιωση?

G.OD SAVE THE QUEEN
ALFΜέλος
27/07/2005, 21:23:22
XM ΤΕΚΤΟΝΕΣ Ε ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΙΟΥΜΕ ...
nemoΝέο Μέλος
27/07/2005, 21:40:14
Τόσα χρόνια ακούω για τους τέκτονες,από πολλούς και συχνά εντελώς άσχετους με τον τεκτονισμό.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι για τι ακριβώς κατηγορούνται; Γιατί θεωρούνται τόσο "κακοί" και "επικίνδυνοι"; Γιατί σε όποια συνομωσία λέγεται ότι υπάρχει τους θεωρούν μπλεγμένους;Μήπως τελικά απλά οι τέκτονες "πουλάνε" και δεν είναι κάτι τόσο τρομερό; Γιατί ξεχνάμε ότι ένα από τα ιδρυτικά μέλη(δεν θυμάμαι τώρα ποιος)της Φιλικής Εταιρείας ήταν τέκτονας;
Μήπως γιατί δεν ήταν Ελ;

27/07/2005, 22:15:23
Εγώ πάλι δεν ξέρω για τί κατηγορούνται οι Τέκτονες, δεν ξέρω τι πρεσβεύουν, τον τρόπο ζωής τους και γιατί μόλις κάποιος ακούσει ακόμα και τη λέξη "Τέκτονας" αλλάζει πεζοδρόμιο...
Τι πιστεύω έχουν αυτοί οι άνθρωποι?

In the shadows I shall be lost again...

HermesΜέλος
28/07/2005, 00:21:43
quote:

Μπορει οχι αμεσα...αλλα γινεται.
Στα περι του ιατρικου, θα αναφερεστε στα μελη της Ομαδος Ε, αυτοι κατεχουν τα φωτα...εμεις ειμαστε το σκοτος.

quote:
Η συγγεκριμενη ειναι κολλητικη.
Λες να υπαρχει αντιβιωση?

Υπαρχει...η λογικη...

quote:
Μήπως τελικά απλά οι τέκτονες "πουλάνε" και δεν είναι κάτι τόσο τρομερό; Γιατί ξεχνάμε ότι ένα από τα ιδρυτικά μέλη(δεν θυμάμαι τώρα ποιος)της Φιλικής Εταιρείας ήταν τέκτονας;

Καλα εκει να δεις γελιο...εδω εχουν πει πως και ο Wolfgang Amadeus Mozart ηταν φιλο-Σιωνιστης και μαλιστα τεκτον 33 βαθμου...και πολλοι αλλοι οπως ο Hulk, ο Micky Mouse, ο Superman, τα Στρουμφακια...και σχεδον ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι...καταλαβες ειναι παλιο το μυστικο.
Μεταθανατον ολοι οι σπουδαιοι, ΜΑΣΩΝΟΙ ειναι...

quote:
ΑΥΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΙΟΥΜΕ ...

Ακομα και αν δεν γνωριζεις, μπορεις απλα να διαβασεις τη φιλοσοφια και τις επιδειωξεις αυτων των σεκτων...και να δεις το εργο τους στη σημερινη Ελλαδα....
Παντως προκειτε περι μεγαλης απατης...και κατα κυριωτερο λογο, περι αντικατασκοπιας.
ΔΕΝ υφισταται "κρατος", χωρις μασωνικες στοες...σου λεει κατι αυτο?

הצטרף לקרקס
TyphwnasΜέλος
28/07/2005, 00:33:44
quote:
Εγώ πάλι δεν ξέρω για τί κατηγορούνται οι Τέκτονες, δεν ξέρω τι πρεσβεύουν, τον τρόπο ζωής τους και γιατί μόλις κάποιος ακούσει ακόμα και τη λέξη "Τέκτονας" αλλάζει πεζοδρόμιο...
Τι πιστεύω έχουν αυτοί οι άνθρωποι?

Tι πιστευω έχουν? Γενικα εκεινοι ξερουν καλυτερα... Σαν πρωτη εικόνα παντως είναι ο "κιτρινος τυπος" μεταξυ τους.

quote:
ΔΕΝ υφισταται "κρατος", χωρις μασωνικες στοες...σου λεει κατι αυτο?

Σύψη

G.OD SAVE THE QUEEN
ParatyposΝέο Μέλος
28/07/2005, 17:37:36
Ρε παιδιά,τι είναι αυτοι που λέτε?Μιλάτε τόση ώρα για αυτούς αλλά ούτε λέξη για το τι ακριβώς είναι...