ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Hfaistos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
HfaistosΜέλος
29/07/2005, 21:56:30
quote:

Γιατί αφορά εμάς?
Δε νομίζω να δήλωσε κανένας μας οτι είναι βαμπίρ...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Εχεις δικαιο λυπαμαι.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

ΑΡΗΣΜέλος
29/07/2005, 23:55:40
φιλη Lady croft

εχω εξηγησει οτι ειναι αφελες και ριψοκυνδυνο να τους αναζητησω, αυτο ειναι αυτονοητο για εκεινους που τους εχουν συναντησει.

ΑΡΗΣΜέλος
30/07/2005, 00:08:47
φιλε STERM
φυσικα και σε θυμαμαι,οπως θυμαμαι και ολα τα μελη που μου εχουν μιλησει.

ισως να ηταν λαθος μου που δεν ανελυσα τις κατηγοριες νωριτερα , ισως να αποφευγαμε τις παρερμηνειες. θα το κανω ομως συντομα,οπως ειχα υποσχεθει και στον φιλο Ερεβο.
απλα σας λεω οτι η σεξουαλικη επαφη με αυτη την κατηγορια.δεν γινεται οπως φανταζεστε.
οπως ειπα θα εξηγησω συντομα

φιλε vlad255

σε ευχαριστω , σε καλωσοριζω και σου λεω να μην ανησυχεις διοτι συμβαινει πολλες φορες να μην μπορω να απαντησω για καιρο,οπως ειπε και ο φιλος Ερεβος
παντως να ξερεις οτι αξιζει να απαντω και να γραφω στο δικο μου θεμα οσο υπαρχουν ανθρωποι που ενδιαφερονται και μπορουν να προσφερουν κατι.
παντως να ξερεις οτι εχω διαβασει και χειροτερα

ΑΡΗΣΜέλος
30/07/2005, 00:38:37
φιλε Ερεβος

σου απαντω σχετικα με το μηνυμα που ειχες στειλει στην φιλη eirw.

αναφερομαι παντα με την λεξη <<εκεινοι>> για να αποφυγω να προσδιορισω το τι ειναι <<εκεινοι>>
δλ δεν εχω πει οτι ειναι ανθρωποι ή ξωτικα ή εξωγηινοι ή αιθερικα.

Εαν μπορουσα να δωσω μια ονομασια, τοτε αυτη θα ηταν <<βρυκολακες>>
εξου και ο τιτλος
γεγονος ειναι οτι <<εκεινοι>> εχουν ιδιοτητες και για αυτο το λογο υπαρχουν και οι κατηγοριες, αλλα το λαθος γινεται στο οτι
αν μια ιδιοτητα δεν ειναι σωματικη,αυτο δεν σημαινει οτι αυτοματως παυει να ειναι βρικολακας και ειναι αιθερικο ή κατι αλλο

τονιζω οτι ολες οι κατηγοριες εχουν ψυχικες και πνευματικες ικανοτητες. κυριως ετσι λειτουργουν.

φιλε thunder

καλωσορισες .
κανε υπομονη και θα συνεχισω

φιλη pyramid

αυτο που λεει ο φιλος STERM εχει καποια σχεση αλλα απ'οτι εχω καταλαβει δυσκολευεται να το εξηγησει και να το εκφρασει.διαβασε αυτο που λεω στο φιλο Ερεβο

παντως να ξερεις οτι δεν τρεμω την σκια μου.αλλα δεν ειμαι ποτε χαλαρος.

Α! και κατι αλλο , μην αφηνεις τον καθενα να σε συγχυζει.

φιλε pasxali
καλωσορισες
ειναι φυσικο μεσα σε 4 σχεδον μηνες τα πραγματα να ειναι στασιμα,και φυσικα για αυτο ευθυνομαι μονο εγω.αλλα εγινε εσκεμενα.
το μονο που ηθελα ειναι να <<ξεκαθαρισουν>> καπως τα πραγματα και μετα να συνεχισω.γι αυτο και περιμενα τοσο καιρο να αναφερθω στις κατηγοριες. θα μπορουσα να το ειχα κανει νωριτερα.

οσο για το οτι τα <<παιρνω>> ευκολα , μαλλον λαθος κανεις. εχω αρκετη υπομονη.δεν ξερω αν εχεις διαβασει προηγουμενες σελιδες

30/07/2005, 00:42:12
quote:
καλωσορισες
ειναι φυσικο μεσα σε 4 σχεδον μηνες τα πραγματα να ειναι στασιμα,και φυσικα για αυτο ευθυνομαι μονο εγω.αλλα εγινε εσκεμενα.
το μονο που ηθελα ειναι να <<ξεκαθαρισουν>> καπως τα πραγματα και μετα να συνεχισω.γι αυτο και περιμενα τοσο καιρο να αναφερθω στις κατηγοριες. θα μπορουσα να το ειχα κανει νωριτερα

Φίλε μου, Άρη, τι εννοείς με αυτό?

ΑΡΗΣΜέλος
30/07/2005, 00:52:09
φιλε ΨΑΓΜΕΝΕ

καλωσορισες
εχε υπ οψην οτι θα διαβασεις κι αλλες προσβολες ακομη.

φιλε/η Bizarre

δεν απορριπτω καμια επιστημονικη εξηγηση .
αρκει αυτη η εξηγηση να εχει περασει απο τον εγκεφαλο πριν περασει στο <<στομα>>
απερριψα περιπτωσεις ασθενειων γιατι τις απερριψε πρωτα ο γιατρος μου.
απλα σου λεω οτι δεν ειμαι κανενας ασχετος. ειμαι βοηθος χειρουργου.
ο ιδιος χειρουργω με τους καλυτερους χειρουργους ερευνητες και η ειδικοτητα μου ειναι η νευροχειρουργικη.
οπως καταλαβαινεις <<κατι>> παραπανω θα ξερω

τωρα οσο για τον πατερα μου.απλα σου εξηγω οτι τα παραξενα και τα αφυσικα ειναι απο την πλευρα και ΜΟΝΟ της μητερας μου.
ασφαλως και το εχω ψαξει.

ΑΡΗΣΜέλος
30/07/2005, 00:59:06
φιλε Dying Incubus

εννοω οτι οταν ξεκινας ενα τετοιο θεμα ειναι φυσικο να εχεις πολλα και προσβλητικα μηνηματα.
ομως αυτοι που μενουν στο τελος ειναι αυτοι που παραγματικα ενδιαφερονται, και εχουν καποιες γνωσεις ή θελουν να μαθουν.εγω αυτο που επρεπε να κανω ηταν να περιμενω για να εχουμε μια ηρεμη συζητηση.
ελπιζω να καταλαβες.

ΑΡΗΣΜέλος
30/07/2005, 01:22:33
astral project

απ'οτι βλεπω ακομη ασχολεισαι μαζι μου.
ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα που ασχολουμαι και εγω μαζι σου.
εχεις ανοιξει καποιου ειδους πολεμο?
επιτιθεσαι με αγενεια και θρασος και σε πιανει αμοκ και λυσσα οταν καποιος μου δειχνει συμπαθεια ή αν καποιος εχει να πει κατι καλο επι του θεματος.

ετσι οχι μονο γινεσαι ενοχλητικη και προσβλητικη αλλα αποσυντονιζεις τα μελη του forum αλλα και την σηζητηση, κανοντας καταχρηση της ελευθεριας του λογου αλλα και της ανωνυμιας που σου προσφερεται.

για να μην αναφερθω στο οτι προσπαθεις με μανια κει μισος να με βγαλεις προβληματικο.

εμενα ολα αυτα δεν μου φερνουν στο μυαλο εναν ανθρωπο 30 ετων οπως με τοσο καμαρι μας αναφερεις,
αλλα μου φερνουν εναν ανθρωπο με φθονο για εμπειριες που δεν εχει ζησει ποτε.

κλεινοντας σου λεω πως δεν εχω καιρο για χασιμο οταν με αναγκαζεις να ασχοληθω με το παραληρημα σου.
ασφαλως ειναι και η τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου.
ελπιζω να κανεις το ιδιο και εσυ.

30/07/2005, 02:09:43
Άρη, συμφωνώ μαζί σου.
Με κάλυψες απόλυτα.

ΕρεβοςΜέλος
30/07/2005, 14:01:07
ΑΡΗΣ δεν υπαρχει προβλημα οσον αφορα το χρονο.Οποτε θελεις εσυ θα δινεις ο,τι στοιχεια θελεις.Τωρα οσον αφορα αυτο που λες οτι περιμενοντας θα παψουν να ασχολουντε με το θεμα καποια κακοπροαιρετα (και οχι μονο)ατομα,δεν ξερω κατα ποσο θα εχει το αποτελεσμα που λες.Καθε φορα που καποιος γραφει κατι σε ενα θεμα,το θεμα μετακινειται στην κορυφη των "ενεργων" θεματων με αποτελεσμα να κινει την περιεργεια αρκετων να το διαβασουν.Σιγουρα,καποιοι ισως βαρεθουν,ομως θα εμφανιζονται καινουριοι οσο το θεμα ερχετε στο προσκηνιο.Φαντασου κατι σαν ... λερναια υδρα

'Between astonishment and grief,I was tearless'

Edited by - Ερεβος on 30/07/2005 14:41:12

30/07/2005, 14:24:43
Χεχε!
Ωραία παρομοίωση, Έρεβος!
Νομίζω πως κι εγώ έγραψα το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το θέμα...

astral-projectΜέλος
31/07/2005, 13:54:10
αρη παιδι μου,

εχω να σου κανω μια εξομολογηση.

δεν ειμαι ουτε τριαντα ετων, ουτε γυναικα. ειμαι ο καραφλας στην γωνια.

Edited by - astral-project on 31/07/2005 15:31:30

Lady CroftΜέλος
31/07/2005, 15:49:18
οριστε?τι λετε ρε παιδια?ποιος καραφλας?

astral-projectΜέλος
31/07/2005, 16:02:21
My lady σας βρισκω αδιαβαστη.

σελιδες 1-2 .

31/07/2005, 16:58:41
Πρός τι οι μεταξύ μας κόντρες, βρε παιδιά...?

ΕρεβοςΜέλος
01/08/2005, 03:42:51
dying_incubus,και που να εβλεπες το μηνημα της astral-project ΠΡΙΝ το επεξαργαστει (καμια σχεση) ...λυσσα καταραμενη

'Between astonishment and grief,I was tearless'

01/08/2005, 07:56:21
Ας πούμε απλά οτι είχαν διαφορά απόψεων...

Domina.LilithΜέλος
01/08/2005, 13:46:42
Mπήκα πλά για να πώ πως είναι εκπληκτική η εικόνα με τον σκοτεινό άγγελο.

Ευχαριστώ, καλημέρα σας.
:-)

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

01/08/2005, 14:01:07
Lilith N.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή μου!
Αν θές, δες την διεύθυνση από το προφίλ μου και μπές στο site.
Έχει [άρα πολλές παρόμοιες εικόνες, οπότε θα μπορούσες κι εσύ να χρησιμοποιήεις κάποια...

ΑΡΗΣΜέλος
02/08/2005, 01:55:18
καλο μηνα

θα ηθελα να απλα να σας πω οτι επρεπε να εξηγουσα πρωτα <<φυσικη>> υποσταση <<εκεινων>> και μετα να αναφερω τις κατηγοριες.

η πρωτη προσεγγηση προς το μερος μου δεν ηταν υλικη.
(ξεκινησε σε ηλικια πολυ μικρη, τοσο μικρη που δεν καταλαβαινα.)καποια στιγμη θα αναφερθω σε αυτο.

για αυτο τον λογο επιμενω στην ψυχικη και πνευματικη τους ικανοτητα.
ΜΗΝ το μπερδευετε με τα αιθερικα.
<<εκεινοι>> ειναι οντα με πολλαπλες ικανοτητες.

ο μεγαλος <<χαμος>> εγινε οταν ανεφερα την τριτη κατηγορια,
γιατι? σε καμια περιπτωση να μην νομισετε οτι η σεξουαλικη επαφη <<εκεινων>> εχει να κανει με τον τροπο των ανθρωπων (οποιος κι αν ειναι αυτος)
ο δικος τους τροπος ειναι μακαβριος , αλλοκοσμος.
μαλλον ξεχνατε οτι δεν μιλαω για ανθρωπους.

σπανιοτατα καταφερνουν να βρουν εθελοντη, ανθρωπο.
γι αυτο εχουν μεταξυ τους <<τετοιες>> επαφες, αλλα εχουν και ενα συγκεκριμενο κυκλο ανθρωπων που χρησημοποιουν για δικη τους ικανο ποιηση (οι οποιοι ανθρωποι εχουν προσωπικα οφελη,οι πιο πολλοι ευελπιστουν οτι θα γινουν και οι ιδιοι καποια στιγμη)