- ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:
....Σε όλη αυτή την διαδικασία, όσο αυξάνεται η συχνότητα των κραδασμών, δημιουργείται ένας στροβιλισμός, μία δίνη. Οσο πιο δυνατή είναι αυτή η δίνη, τόσο πιο εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα. Ετσι μπορεί αυτή η δίνη να σχίσει τον χωροχρόνο και να δημιουργήσει μία πύλη. Είτε εσωτερική, είτε και εξωτερική. Από το τελευταίο καταλαβαίνετε νομίζω πια την χρήση των συγκεκριμένων τεχνικών, καθώς διαμέσω αυτής της πύλης μπορεί να εισέλθει αλλά και να εξέλθει κάτι. Οπότε μάλλον γι’αυτόν τον λόγο ονομάσθηκε αριστερό μονοπάτι.
old tiger
εφικτος ο στροβιλισμος στο χωροχρονο(:αχρονο/χωρις τοπο ...καλυτερα!) .
μα ποιος καθοριζει την πλευρα στην ατραπο;.....εκτος απο το "εγω";...
αναρρωτιεμαι...αν στροβιλιζεσαι...και ελεγχεις τοσο τη δινη οσο και το σωμα -σου/του.......ποσο ισχυρο ειναι το "εγω"...;το προσεξες ποτε αυτο;
το θεμα ειναι να στροβιλιζεσαι......να εισαι το ολον...μεσα στην ανυπαρξια σου...
ε-ρ-ω-ς...
quote:
Υ.Γ. Παρακαλώ όσοι γνώστες περι του θέματος προσέλθετε αλλά αν είναι δυνατόν αποφύγετε την κατα γράμμα μεταφορά των Ινδουιστικών χειρογράφων του τύπου "Ο Βράχμα θα τα φτάξει με τη Σιντάρτα και ούτω καθ' εξείς" γιατί δε λέει τίποτα στ' αυτιά των περισσοτέρων εκτός απο μια απλή προβολή γνώσεων.
φιλε μου γρηγορη......ειναι καποιες στιγμες που οι κουβεντες απεναντι απο τα ματια ......ταυτιζονται με αυτες που σαν συννεφα περνουν μεσα απο το νου....
-in other words......."it's a free country.."-
αν θες -και μπορεις-σπασε το κελυφος.
φως+αγαπη
Ατμα

Let there be Light!
μπορειτε να συνεχισετε, παραυτα....με τις "τεχνικες"...
κλεινουν οι παρενθεσεις........:)

Let there be Light!
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/06/2003 05:03:45
quote:
εφικτος ο στροβιλισμος στο χωροχρονο(:αχρονο/χωρις τοπο ...καλυτερα!) .
μα ποιος καθοριζει την πλευρα στην ατραπο;.....εκτος απο το "εγω";...
αναρρωτιεμαι...αν στροβιλιζεσαι...και ελεγχεις τοσο τη δινη οσο και το σωμα -σου/του.......ποσο ισχυρο ειναι το "εγω"...;το προσεξες ποτε αυτο;
το θεμα ειναι να στροβιλιζεσαι......να εισαι το ολον...μεσα στην ανυπαρξια σου...
Καλή μου ΑΤΜΑ,
αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να μπλοκάρεις την συνείδηση/εγώ και να λειτουργήσει το ασυνείδητο/όλον...μέχρι κάποια στιγμή τουλάχιστον
Ελπίζω να σου απάντησα

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ναι,τιγρη-απαντησες-ετσι συμβαινει...
μα θυμαμαι ξερεις μια εμπειρια τοσο δυνατη μ'ενα ατομο -που μονο επαφη δεν ειχα μαζι του σωματικη-
....ηταν απεναντι μου.
απλα απεναντι.
ολος ο χωρος "στροβιλιζετω".........γυρω απο τα σωματα......
...γαιτανακι μιας λεξης-οποια θες....(ΕΡΩΣ/ΜΑΓΕΙΑ/ΤΑΝΤΡΑ...'ΧΥΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ'...)
(.....δε μου αρεσει να μιλω για οσα δεν εζησα....(+απλα ελπιζω πως θα ζησω)μα για οσα μ'εφεραν εδω να συνομιλω γι'αλλη μια εμπειρια της ζωης......ετσι ελπιζω πως απαντησα στο παρον......θεμα)

Let there be Light!
Παιδιά, συμφωνώ με το quote της ΑΤΜΑ που μεταφέρει λόγια του old tiger. Απλά δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο και δε μπορώ να συνδράμω περαιτέρω σε βιωματικό-ψυχικό επίπεδο. Λεκτικά και διαλεκτικά με τον απατηλό νού μπορώ να φτάσω οπουδήποτε αλλά σε ψυχικό επίπεδο δυστυχώς δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο.
quote:
Όταν φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο τότε το ηλεκτρικό πεδίο της αύρας των δυο ανθρώπων δεν είναι αυτό που αλληλεπιδρά, προκαλώντας αυτή την εντύπωση του στροβιλισμού?
quote:
φιλε μου γρηγορη......ειναι καποιες στιγμες που οι κουβεντες απεναντι απο τα ματια ......ταυτιζονται με αυτες που σαν συννεφα περνουν μεσα απο το νου....
-in other words......."it's a free country.."-
Καλή μου Ψχ, δεν έχω αντίρρηση, κι εγώ είμαι ο πρώτος που αφήνω κάποιον ελεύθερο να εκφραστεί, απλά με αυτό που είπα θέλησα να τονίσω οτι η χρησιμοποίηση ορολογίας ινδουιστικών όρων κατα τη γνώμη μου, είναι ακατανόητη σε πολλούς.
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 03/06/2003 15:35:56
quote:
η χρησιμοποίηση ορολογίας ινδουιστικών όρων κατα τη γνώμη μου, είναι ακατανόητη σε πολλούς.
Φίλε reprilesalonica...ή φίλε Γρηγόρη εάν μου επιτρέπεις-...εκπληκτικό το site που έχεις...
Εχεις δίκιο γι'αυτό που αναφέρεις...όντως πνιγόμαστε πίσω από ακαταλαβίστικου όρους, είτε προέρχονται από τις Ανατολικές θρησκείες είτε από τον Δυτικό Αποκρυφισμό.
Πρέπει όμως να κοιτάμε την ουσία...αυτό που κρύβεται στο βάθος, το οποίο είναι κοινό για όλους. Εργο σίγουρα πολύ δύσκολο...
Καλή μου ΑΤΜΑ,
είσαι τυχερή που έζησες αυτό που περιγράφεις...

WILLIAM BLAKE
quote:
Εχεις δίκιο γι'αυτό που αναφέρεις...όντως πνιγόμαστε πίσω από ακαταλαβίστικου όρους, είτε προέρχονται από τις Ανατολικές θρησκείες είτε από τον Δυτικό Αποκρυφισμό.
Πρέπει όμως να κοιτάμε την ουσία...αυτό που κρύβεται στο βάθος, το οποίο είναι κοινό για όλους. Εργο σίγουρα πολύ δύσκολο...
Μπράααβο! Αυτό ακριβώς φίλε μου εννοώ κι εγώ
~Γρηγόρης~
Η γνώμη μου είναι ότι αν γίνουμε λίγο πιό απλοί θα κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Γιατί, γιά παράδειγμα, όταν κάνουμε σεξ γιά σκεφτείτε πως μιλάμε στον σύντροφό μας? Του αναλύουμε τι συμβαίνει στο σύμπαν και αν βρέθηκε η πύλη της κολάσεως ή απλά του λέμε "μάνα μου τι κόλαση!"? Τόσο απλά, σαν να ξέρουμε ακριβώς που βρίσκεται, αλλά με τόσο συναίσθημα που ο σύντροφός μας έχει μεταβεί ήδη εκεί και εμείς όλοι εδώ ακόμη ψαχνόμαστε.
Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.
quote:
Όλοι μας μπορούμε να φιλοσοφούμε με περίτεχνες εκφράσεις, δυσκολονόητα μηνύματα, αλλά οι πιό ξεκάθαρες φιλοσοφίες εκφράστηκαν και έμειναν σε όλους με απλά, ρεαλιστικά, κατανοητά λόγια.
Φίλη Ιωάννα της Λωραίνης, λες και είναι κατάρα στον χώρο γενικότερα του Εσωτερισμού (Ανατολικές και Δυτικές όψεις), να εκφράζονται κάποια πράγματα με πολύ δυσκολονόητο τρόπο. Αυτό οφείλεται αφενώς στην πολιτιστική κουλτούρα εάν θέλεις του εκάστοτε λαού (διαφορετικά θα εκφρασθεί ο Απω Ανατολίτης από τον Δυτικοευρωπαίο), αφετέρου στην προσπάθεια συγκάλυψης κάποιων πραγμάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να τα διακρίνει μόνο ο αληθινά μυημένος.
Το θέμα είναι πλέον να μπορέσουμε εμείς να διακρίνουμε στο βάθος τι υπάρχει. Τον πυρήνα δηλαδή, ο οποίος είναι κοινός. Χρειάζεται δηλαδή μία αποκωδικοποίηση.
Ενα παράδειγμα για να γίνω ίσως πιο κατανοητός. Αναφέρει ο spirit
quote:
Τι ειναι αυτη η ζωη η περα απ την μορφη που διαπερναει τις μορφες;
Ποσοι μπαινουμε μεσα της ολοκληρωτικα,πανω απο διαστημα και χρονο,ονοματα και περιγραφες;
Κατά την γνώμη μου αναφέρεται ξεκάθαρα στο φαινόμενο της Δίνης. Οπότε αρχίζει πλέον και ψάχνει κάποιος, κάποια άλλη σχολή τι αναφέρει περί δίνης (αν και θα ξεκινούσα από την Φυσική, η οποία περιγράφει θαυμάσια όλα αυτά τα πραγματάκια).
quote:
Οταν σ αυτο το αγκαλιασμα οι αισθησεις σου ταραζονται σα φυλλα,μπες σ αυτο το ταραγμα.
Επίσης, πάντα κατά την γνώμη μου αναφέρεται στην Δίνη.
quote:
Ακομη και στην αναμνηση της ενωσης,χωρις αγκαλιασμα η μεταμορφωση.
Μήπως αναφέρεται στην συνειδητή πλέον αναβίωση της εμπειρίας (με μόνο όπλο την σκέψη πιά), προκειμένου μέσω της Δίνης να μεταμορφωθούμε;
Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι περιγραφές αυτές μπορεί να έχουν εφαρμογή στο απλό "sex" σε πολύ μικρό βαθμό. Η πραγματική εφαρμογή τους μάλλον πρέπει να αναζητηθεί σε αυτό που λέει ο φίλος reptilesalonica για την παραγωγή ενέργειας.

WILLIAM BLAKE
Εγω ηδη του στειλα ε-μειλ ...
Τι ηλιθιοι ανθρωποι κυκλοφορουν στον κοσμο!
Καμαρωνει εκει που στο λινκ για τα μαρμαρα του παρθενωνα εχει βαλει μπιλιες?η εκει που στην λυση του κυπριακου δεν υπαρχει καν η κυπρος και η μακεδονια ειναι στην Βουλγαρια?
για να στελνετε με επιχειρηματα τα σχολια σας ,σε οσους πιστευετε πως θελουν να μας βλαψουν.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
η εκει που στην λυση του κυπριακου δεν υπαρχει καν η κυπρος και η μακεδονια ειναι στην Βουλγαρια?
Την Κύπρο την έχει βάλει στην Ελλάδα. Όσο για την Μακεδονία, ναι την FYROM την έχει με το όνομα MACEDONIA αλλά δεν νομίζω να το έκανε επίτηδες καθώς όλοι οι ξένοι χάρτες έτσι την έχουν. Όσο για τις μπίλιες μάλλον ειρωνεύεται τον λόρδο Έλγιν. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που βρίσκεις το ανθελληνικό.
quote:
Geia sas!
My name is Yiorgos Georgousopoulos... and I am GREEK. Welcome to my site, adelfia! Here you will find information on THE GREATEST CULTURE IN THE WORLD!
quote:
Your time is better spent PROTECTING our great country from the thousands of Turkish barbarians who try to kill innocent Greek babies EVERY DAY!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ; ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!
I am no human now
because I choose to know..
ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΑΛΛΑ........................................................
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ <<ΟΜΟΡΦΟ>>ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΔΗΧΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.
ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.
ΑΣΕ ΤΑ ΕΛΓΙΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ.
ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΥΦΑΝΕΣ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
ΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ.
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΛΙΑ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ..........
ΑΣΕ,ΑΣΕ,ΑΣΕ,ΑΣΕ,ΑΣΕ,ΑΣΕ
ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279