ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- the matrix - - Κινηματογράφος -

- the matrix - - Κινηματογράφος -

nikolas24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/04/2002, 07:41:07
Σε καλωσορίζουμε στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ κόσμο, που απο ότι φαίνεται.... δεν είναι άδειος!!!
Ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ απο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που και αυτούς (κατα κάποιο τρόπο) ο Χρόνος, αυτός ο μέγας δυνάστης, δεν τους αγκίζει...
Θα χαρούμε να εξερευνίσουμε παρέα, ΟΛΟΙ μαζί τα νέα μονοπάτια που θές να μας βάλεις να περπατήσουμε...
Περιμένουμε νέο θέμα λοιπόν,
καλώς ήρθες φίλε Jackalman

Κέλσος

AvalonΝέο Μέλος
23/04/2002, 14:10:35
Παιδιά, γειά σας!
Είμαι «νέο αίμα» στο forum και επέλεξα να κάνω την εμφάνισή μου μέσω του θέματος του Matrix. Η ταινία σίγουρα είναι γεμάτη συμβολισμούς και θα μου επιτραπεί να συμφωνήσω με την Αφροδίτη που –πολύ εύστοχα- παρατήρησε ότι η Σιών ήταν η μόνη ελεύθερη περιοχή, που οι κάτοικοί της περίμεναν τον Εκλεκτό (Σωτήρα;).
Επίσης, Thoth, θέλω να σε προλάβω και να σου πω ότι δεν βλέπω παντού Σιωνιστικές συνομωσίες, αλλά δεν έπρεπε να επισημανθεί αυτό; (Πολύ εύστοχα, επαναλαμβάνω)
Φίλε Νικόλα, το μουσικό θέμα που ακούγεται –και μάλιστα είναι και στο τρέιλερ της ταινίας- και νομίζω ότι εννοείς είναι το «Eyes of Truth” των Enigma. Φοβερό κομμάτι!

Καλημέρα σε όλους, λοιπόν!

thothΙδρυτικό Μέλος
23/04/2002, 15:26:33
Καλωσήρθες Άβαλον.

Καλό ταξίδι σε αυτήν την θάλασσα της επικοινωνίας.

Δεν ξέρω γιατί αλλά κάποιοι αρχίζουν να διστάζουν να μιλήσουν μήπως και τους κατηγορήσω, για Σιωνιστές ή φανατικούς. Όχι, δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση και ούτε εξάλλου το έχω κάνει. Απλά προσπαθώ να διατηρώ έναν σκεπτικισμό και μια φιλοσοφική διάθεση όταν αρχίζουμε να "δαιμονοποιούμε" ανθρώπους και καταστάσεις. Δεν έχω κάνενα πρόβλημα με την συζήτηση και με τον διάλογο. Αντιθέτως εγώ είμαι αυτός που φοβάται να μιλήσει τις περισσότερες φορές γιατί θα πρέπει να δικαιολογήσω γιατί βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από ότι η πλειοψηφία.

Συγχωρέστε με, αλλά προστατέψτε με κιόλας, διότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα αυτήν η στάση μου θα εντάσσεται σε λίγο καιρό σε μια μικρή, περίεργη μειονότητα μέσα σε αυτόν τον κόσμο των διαχωριστικών γραμμών της ελληνικής εσωτεριστικής σκέψης.

Ελπίζω κάποιος φιλεύσπλαχνος οικολόγος να εντάξει τις απόψεις μου και μένα στην λίστα των προστατευομένων ειδών. Μαζί με την Καρέτα-Καρέτα και την Μονάχους-Μονάχους ας βάλει και τον... Τhoth-Thoth

Πέρα από την πλάκα, η λέξη "Σιών" (Ιερουσαλήμ) είναι μια λέξη της Παλαιάς Διαθήκης, την οποία έχουν ως ιερό βιβλίο, πέρα από τον Ιουδαϊσμό, και τον Χριστιανισμό και ο... Μωμεθανισμός. Άρα, γιατί να έχουμε τέτοια ψύχωση με την αναφορά αυτής της λέξης;

Ειδικότερα στον χριστιανισμό, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αναφέρεται η ουρανια Ιερουσαλήμ, ως Σιών, και χαρακτηρίζεται ως η πρότυπη ουράνια πόλη που θα την κατοικήσουν οι εκλεκτοί του θεού που θα είναι 144.000 άνθρωποι. (Παρεπιμπτόντως προτείνω να στείλουμε τον Αρσένη, ή έστω τον Ευθυμίου να μιλήσει στον θεό για το νέο σύστημα εισαγωγής όλων στα ΑΕΙ, χωρίς εξετάσεις, γιατί αλλιώς την βάψαμε!!!)

Πείτε μου αν κάνω λάθος. Εγώ απλά, πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση, οι σεναριογράφοι ήθελαν να τα βάλουν όλα στον... μπαχτσέ, άσπρους, μαύρους, ωραίους, άσχημους, καλούς, κακούς, χριστιανούς, ιουδαίους, βουδιστές, ινδουιστές, κομπιουτεράδες, φιλόσοφους, μιλιταριστές κ.α. Μέσα σε αυτόν τον μπαχτσέ εντάσσουν και αυτήν την λέξη για να κερδίσουν και τους Εβραίους θεατές.

Δεν είμαι αφελής. Βλέπω γύρω μου πολλές συνομωσίες, πολλές παγίδες, πολλές συκοφαντίες, πολύ χειραγώγηση, πολύ ψέμα, πολύ καταπίεση κ.α. Μέσα σε αυτά βάζω και τον παγκόσμιο Σιωνισμό ως μια δύναμη καταπίεσης των διαφορετικών απόψεων. Αλλά βλέπω και αυτούς που το παίζουν αντι-σιωνιστές να χρησιμοποιούν αυτόν τον "μπαμπούλα" για να μαζέψουν το δικό τους κοπάδι..."πρόβατα" και να ικανοποιήσουν την φιλοδοξία τους να είναι "βοσκοί" και΄όχι "πρόβατα". Για αυτό θέλω να προσέχω.

Όπως έλεγε και ο Δον Χουάν, στον Καστανέντα, αν θέλεις να εκθρονίσεις έναν εξωτερικό Τύραννο, φρόντισε πρώτα να τον διώξεις από τον θρόνο που έχεις μέσα σου. Ο φόβος στον Σιωνισμό και στην παγκόσμια συνομωσιολογία είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον ίδιο τον Σιωνισμό. Ο φόβος στον άλλον, οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα. Οι Ναζιστές έκαιγαν, γενικώς Εβραίους, οι Αμερικανοί βομβαρδίζαν με ατομικές βόμβες, γενικώς Ιάπωνες. Αυτήν η γενικοποίηση είναι το όπλο για κάθε φανατικό και αυτήν προσπαθώ να αποφύγω.

Να προσέχεις, να προφυλάσσεσαι, να αμύνεσαι, να νικάς αλλά να μην φοβάσαι. Αυτό προσπαθώ να εφαρμόσω.

Όσο για το κομμάτι της εισαγωγής όντως είναι εντυπωσιακό.

Περιμένω τον διάλογο με χαρά και ενδιαφέρον. Θα πω την αλήθεια όπως την βλέπω εγώ, χωρίς φόβο και πάθος και το ίδιο θα ήθελα να κάνουν όλοι.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

28/02/2016, 12:54:39
https://www.youtube.com/watch?v=PKwq7b2i-vc

Edited by - lydios_pretty_real on 28/02/2016 12:55:34