- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι ομοφιλοφιλοι γιεννιουνται ομοφιλοφιλοι.Επιστημονικα αποδεδειγμενο απο ο,τι ξερω.Τωρα, ισως σε καποια ηλικια καποια πολυ ανοιχτομυαλα-διεστραμενα ατομα να μπορουνε να ανταποκρινονται(αν αυτη ειναι η σωστη λεξη) σεξουαλικα και στο δικο τους φύλο, απο εκει και περα δεν νομιζω να παιζει κατι.Αν βεβαια υπαρχει καποιος "Μπάι" εδω περα ας μας πει(...για να τον αποφευγουμε
)
quote:
αν το παίδι δεχθεί απόρριψη απο τον πατέρα, κλείνεται στον εαυτό του δεν μπορεί να αγαπήσει τον πατέρα δεν επιστρέφει στην μάνα του και ερωτέυεται τον εαυτό του
Απο το παραπανω:
-Ααααρα θα επρεπε ο μισος αντρικος πληθυσμος(πολλοι οι πατεραδες που "απορριπτουν" με διαφορους τροπους του υιους τους)να ειναι ομοφιλοφιλοι?
-Απο πού και ως που η απορριψη απ τον πατερα δικαιολογεί... ερωτα προς τον εαυτο και μαλιστα ερωτα προς το ΦΥΛΟ του πατερα σου?Το παιδι θα μπορουσε καλλιστα να μισει τον εαυτο του ή απλα να μεινει κλεισμενος εκει.
-Επισης το οι πατεραδες απορριπτουν τα ομοφιλοφιλα παιδια τους μπορει να ερχεται ως ΣΥΝΕΠΕΙΑ της γεννετικης ομοφιλοφιλιας των παιδιων τους οχι ως ΑΙΤΙΑ της ομοφιλοφιλιας τους.
quote:
δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι είναι νάρκισσοι.
-Για παρα πολλους κοινωνικους και οχι οικογενειακους λογους μπορει να οδηγουνται οι ομοφιλοφιλοι στο ναρκισσισμο οπως το οτι κανεις αλλος δεν ενδιαφερετε για αυτους+το οτι γινονται αντικειμενο κοροϊδιας/εκμεταλευσεις/απορριψης ανεξαρτητα της οικογενειας.Επειδη νιωθουν οτι η ιδιαιτεροτητα τους-της ομοφιλοφιλιας-δεν ταιριαζει πουθενα.
quote:
γεννιέται είναι προέκταση της μάνας του δηλαδή παίρνει το πρότυπο της μάνας του μέχρι κάποια ηλικία 9-10 ετών
Το προβλημα δεν ξεκιναει απαραιτητα επειδη τοτε παιρνει προτυπα(αλλωστε τα προτυπα αντρα-γυναικα ο ανθρωπος δεν τα παιρνει απο 3-4 χρονων? αντε και μεχρι τα 6-7 το μεγιστοτατο)αλλα επειδη σε εκεινη την ηλικια ο αντρας αποκταει(...και μπορει να εκφρασει) ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ (γιατι πριν υπηραχαν "τεχνικα προβληματα" και χαμηλοτερα ποσοστα τεστοστερονης-αλλωστε συντομα το παιδι θα μπει στη προεφηβεια).
Κατα τη γνωμη μου το τι φυλο εισαι και σε τι βαθμο εισαι αυτο το φυλο ειναι κατι καθαρα ορμονικο
Μου φαινεται τραγικα δυσκολο καποιος Αντρας/Γυναικα να απορριψει το φύλο του εκτος αν ειναι ψυχανωμαλος ή σε τεραστιο βαθμο απελευθερωμενος(πραγμα που απαιτει καποια ηλικια-αν όντως υφισταται κατι τετοιο).
Δεν αμφιβαλω οτι ολοι μας εχουμε σε ενα βαθμο μεσα μας το αλλο φύλο, ουτε πιστευω πως πρεπει να διατηρουμε διαρκως και παντα ανουσιες συμπεριφορες και προτυπα(αντρικο-γυναικιο).Πιστευω επισης πως ολοι μας πρεπει σε καποιες φασεις τις ζωης μας να αφηνουμε αυτο το διαφορετικο κομματι μας να εκφραστει.
quote:
Εχεις δικαιο, ειμαι σε μεγαλο βαθμο απολυτος.Το θεμα ειναι πως εμενα μου ηταν απο παντα ξεκάθαρο το φύλο.Και 3ων χρονων φουστανακια κοιτουσα και τωρα φουστανακια κοιταω.
Μου φαινεται τραγικα δυσκολο καποιος Αντρας/Γυναικα να απορριψει το φύλο του εκτος αν ειναι ψυχανωμαλος ή σε τεραστιο βαθμο απελευθερωμενος(πραγμα που απαιτει καποια ηλικια-αν όντως υφισταται κατι τετοιο).
η άποψη μου είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει διαλέξει φύλο μέσω της ψυχοσύνθεσης του και ένα μικρο ποσοστό λόγω ορμονών
αν το "πρόβλημα" ήταν ορμονικό τότε οι διάφορες προσπάθειες που είχαν γίνει κατά τις δεκαετίες 50-60 να διορθώσουν το "πρόβλημα"με χορήγηση ορμονών θα είχε δοθεί λύση
quote:
Δεν αμφιβαλω οτι ολοι μας εχουμε σε ενα βαθμο μεσα μας το αλλο φύλο, ουτε πιστευω πως πρεπει να διατηρουμε διαρκως και παντα ανουσιες συμπεριφορες και προτυπα(αντρικο-γυναικιο).Πιστευω επισης πως ολοι μας πρεπει σε καποιες φασεις τις ζωης μας να αφηνουμε αυτο το διαφορετικο κομματι μας να εκφραστει.
με πόσες φορές γίνεσαι πούστης;;
quote:
n May, Swedish researchers reported finding important differences in how the brains of straight men and gay men responded to two compounds suspected of being pheromones - those scent-related chemicals that are key to sexual arousal in animals. The first compound came from women's urine, the second from male sweat. Brain scans showed that when straight men smelled the female urine compound, their hypothalamus lit up. That didn't happen with gay men. Instead, their hypothalamus lit up when they smelled the male-sweat compound, which was the same way straight women had responded. This research once again connecting the hypothalamus to sexual orientation comes on the heels of work with sheep. About 8 percent of domestic rams are exclusively interested in sex with other rams. Researchers found that a clump of neurons similar to the one LeVay identified in human brains was also smaller in gay rams than straight ones. (Again, it's conceivable that these differences could be showing effect rather than cause.)
Το σάιτ απο το οποιο πηρα το παραπανω αποσπασμα ειναι:http://www.boston.com/news/globe/magazine/articles/2005/08/14/what_makes_people_gay/
διαβαζοντας ολο το αρθρο, το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι αν η ομοφιλοφιλια οφειλεται σε ψυχολογικους παραγοντες τοτε αυτοι φτανουν το 20-30% το παρα πολυ.Και βεβαια αυτο αν υποθεσουμε οτι οι ψυχολογικοι παραγοντες δεν προερχονται επισης απο χημικες ουσιες του εγκεφαλου
quote:
με πόσες φορές γίνεσαι πούστης;;
Κοιτα, εμενα απο τους καλλιτεχνες που εχω στην top list μου ειναι o David Bowie.Αυτος εκανε ολοκληρες συναυλιες ντυμενος γυναικα και ηταν ο πρωτος που εκανε κατι τετοιο, με δικια του πρωτουβουλια και χωρις να χει σκοπο να εντυπωσιασει.Στην εφηβεια του ομως παραλιγο να χασει το ματι του για χαρη μιας γυναικας και τωρα εχει οικογενεια και παιδια.Πού θελω να καταληξω, η θηλυκη πλευρα του αντρα ειναι πραγματικα κατι μαγικο που ενδεχεται διερευνηση και απομυθοποιηση.
Αλλα αλλο πραγμα το σπαω τα προτυπα και ανοιγομαι, και αλλο εγκαθιδρυω μια αλλη φυση πανω στη φυση που μου δοθηκε.
Δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει με ορμονες,αλλα δεν θα στηριξω αυτη την αποψη.Δηλ μιακοπελα που εχει λιγα παραπανω ανδρογονα απο το κανονικο ειναι λεσβια;
Πιστευω πως ειναι και θεμα κληρονομικοτητας.Κατι γινεται με τα γονιδια χρωμοσωματα κι εγω δεν ξερω τι.
Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για την ομοφυλλοφυλια,και εδειξε δυο αρσενικα αδελφια(διδυμα).
Σας πληροφορω,πως και τα δυο ηταν ομοφυλλοφυλοι.Αρα δεν επαιξε ρολο ο εξωτερικος παραγοντας,αλλα η φυση.
Συμφωνω πως πρεπει να γινον αποδεκτοι στην κοινωνια,και σαφως να εχουν τα ιδια δικαιωματα με ολους.
Αλλα μια ερωτηση..τι αποψη εχετε για τα ζευγαρια που θελουν να ιυοθετησουν παιδι;ποια θα ειναι τα σεξουαλικα προτυπα αυτου του παιδιου,και κατα ποσο θα ειναι ετοιμη η κοινωνια να δεχτει κτι τετοιο;
Εμενα μια φορα με αναβουν τα κοριτσια που ειναι λιγο αντρογυναικες