- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γιατί δεν το δοκιμάζουν κάποιοι και κάποιες;
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
quote:
Σάκης 68
Εκεί που τελειώνει η επιστήμη αρχίζει ο ΘΕΟΣ
Κατά τη γνώμη μου, εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η θρησκεία. Ο θεός δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κατασκεύασμα της θρησκείας.

macedon
Απ'όσο καταλαβαίνω, εσύ και μερικοί άλλοι ασχολείστε μαζί μου.

macedon
"Αγαπητέ μου, το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω και ο οποιοσδήποτε, αντιστρέφοντας τα λόγια σου. "Σεβάσου αυτούς που δεν πιστεύουν στις ανοησίες αυτές και κράτα τες για τον εαυτό σου"".
Επειδη υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν ομως σε αυτες τις "ανοησιες" θα επρεπε να πραξεις το ιδιο. Συμφωνω με τον στωμεν καλως 100%. Με καλυψε πληρως. Φαινεται Macedon πως αποκλειεται να εισαι Μακεδονας. Μαλλον
Με άλλο προηγούμενο νόμο προβλέπεται να φορολογούνται και οι ημιυπαίθριοι χώροι (παράθυρα).
quote:quote:
ELLHNAS
Όι πηγές που μου ζητάς φίλε μακεδών είναι απο την άγια γραφή οι περισσότερες...Θα προτιμούσα κάποιο σοβαρό βιβλίο και όχι τις μυθολογίες των Εβραίων και τα αποτελέσματα της κοπτορραπτικής της Συνόδου της Νίκαιας.
macedon
Καλημέρα σας....
Βλέπω ότι τα έχετε καταργήσει όλα , επομένως προς τι η συμμετοχή σας στο παρών θέμα.....
Δεν προσφέρετε και τίποτα.....
Προς τον agnostic....
Φίλε μου είναι ατυχής η τοποθετησή σου.....
Θα σου άρεσε εσένα και τους υπόλοιπους να σας βαφτίσουν ψυχάκηδες και ναρκωμανείς τη στιγμή που δεν στέκωνται τα επιχειρηματά σας και αντιδράτε με αυτό τον τρόπο στα επιχειρηματά σας.....
Όπως αποδείχτηκε οι συγγραφείς που επικαλείστε μόνο μασώνοι και πράσινα άλογα είναι....
Εδώ κάνατε μώκο....
Με λίγα λόγια το ρίξατε στην παλαβή.....
πάμε παρακάτω.....
λέτε για τις προφητείες του αγαθάγγελου ότι είναι πλαστές....
Και άν δεν είναι τί θα πείτε....
Τέσπα....θα ρωτήσω το εξής επειδή διαπιστώνω το εξής....ότι καμία προσπάθεια απο εσάς δεν έχει γίνει ποτέ να βοηθήσετε στην ερμηνεία....
Μπορείτε εσείς να μας εξηγήσετε περίπου τι λέει , ασχέτως αν είναι προφητεία ή όχι.....
Είμαι σίγουρος ότι ούτε λέξη δεν έχετε διαβάσει και μας έχετε φλομώσει στις παραπομπές.....
Αλήθεια οι παραπομπές απο που είναι αυτές με τον αγαθάγγελο....
quote:
40palikj:off topic αλλα τελος παντων!
Μπορω να ανοιξω εγω ενα θεμα στο οποιο θα προσκελειται να συμμετασχει ο καθενας ΕΚΤΟΣ απο τον χρηστη Χ,Υ,Ω? Δηλαδη να είναι ανοιχτό για όλους εκτός απο 2-3 χρήστες. Γινεται αυτό η οχι;
Όχι
quote:
Δε λεω δικιο εχεις, αλλα μου ειναι φοβερα δυσκολο, διοτι με αποσυντονιζουν και τσατιζομαι!!!
Αγαπητέ, για το γεγονός ότι τσατίζεσαι υπεύθυνος είσαι μόνο εσύ και θα πρέπει να αναλογιστείς τις ευθύνες.
Αν εμένα πχ με εκνευρίζουν οι καλαμποκιές πρέπει να καίω όποια καλαμποκιά βρω;
kk_raven_kk, δεν έκανες καθόλου αρχή κι ελπίζω να μην κάνεις σύντομο τέλος...
Τέτοιοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί προς τους συνομιλητές μας δεν είναι επιτρεπτοί στις Συζητήσεις.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Εκεί που τελειώνει η επιστήμη αρχίζει ο ΘΕΟΣ
Πάρτε παράδειγμα την ανάσταση του Λαζάρου. Ο Χριστός ζήτησε απο τους ανθρώπους να μετακινήσουν την πέτρα που έκλεινε τον τάφο. Σαν Θεός μπορούσε να την μετακινήσει αλλα δεν το έπραξε. Για ποιό λόγο;Απλούστατα γιατί οι άνθρωποι μπορούσαν να την μετακινήσουν μόνοι τους.Τι έκανε όμως που δεν μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι;Aνάστησε τον Λάζαρο.Με απλά λόγια ο Θεός επεμβαίνει εκεί που τελειώνει η επιστήμη οσες ανακαλύψεις και αν έχει κάνει.
Αυτό το λέω για τί εκεί που έφτασε η ανθρωπότητα μόνο με Θεική παρέμβαση μπορεί να γυρίσει στον σωστό δρόμο μια και ο άνθρωπος
μετακίνησε την πέτρα και αυτή πήρε τον κατήφορο και δεν σταματάει.Η εκπλήρωση των προφητειών δυστυχώς είναι πολύ σκληρή γιατί εμείς τα φτάσαμε τα πράγματα εκεί και θα γίνει επέμβαση θεού με τον Αγγελό του γιατί εμείς δεν θα μπορούμε να σταματήσουμε άν ξεκινήσουμε τους πολέμους.Και αυτό χάρη στην επιστήμη που ένας να πατήσει το κουμπί μιας πυρηνικής βόμβας δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
(quote) ELLHNAS
Όι πηγές που μου ζητάς φίλε μακεδών είναι απο την άγια γραφή οι περισσότερες.....
(/quote)Πολύ σωστά!! Για να την ερμηνεύσει κάποιος σωστά πρέπει να την διαβάσει και τις απορίες που θα έχει να τις συζητήσει με έναν πνευματικό.Μόνο τότε θα μπορέσει να μάθει την αλήθεια και να ξεχωρίσει τις πραγματικές προφητείες απο τις μαιμού.
Αν είναι απόλυτος στις απόψεις του και ο τρόπος σκέψης του μονόπλευρος δεν θα καταφέρει τίποτα.
Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω
Φίλε Σάκη να είσαι σίγουρος ότι έχω πνευματικό και ότι έχω πεί εδώ μέσα το έχω συζητήσει με τον πνευματικό μου για να μάθω την αλήθεια που σημαίνει χριστός.....
οι προφητείες όλες είναι ένα πάζλ που τείνει να τελειώσει και να ολοκληρωθεί η εικόνα.....
Και η εικόνα είναι η αναλαμπή της ορθοδοξίας και η διάδοση του ευαγγέλιου σε όλη την οικουμένη.....
Σας βάζω μια μελέτη που έχει γίνει για τον παπουλάκο και το κείμενο είναι σε world....