ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

drumx1357 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
RepudiateΝέο Μέλος
21/07/2005, 03:17:07
οπως ειναι "δυνατον " να ισχυουν ετσι ειναι και δυνατον να ειναι απλα φαντασια.δεν ειναι δυσκολος αυτος ο συνειρμος.
mariha2912Μέλος
21/07/2005, 03:29:53
ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ... ET VOILA:

www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1854

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΙΑ???

21/07/2005, 07:59:08
Εγώ πειράζει που δεν πιστεύω στην ύπαρξη αθάνατων ανθρώπων...?
Πιστεύω πως η ζωή στο μέλλον μπορεί να επιμηκυνθεί σε σημαντικό βαθμό, δηλαδή μπορεί και να ζούμε γύρω στα 120-130 χρόνια. Αυτό όμως δε νομίζω να μας κάνει αθάνατους...
Όσο για τους αλχημιστές, μπορεί να είχαν βρεί τον τρόπο να καταφέρουν αυτή την επιμήκυνση της ζωής αλλά για κάποιους λόγους αυτή τους την ανακάλυψη είτε την απέκρυψαν οι ίδιοι είτε την εξαφάνισαν κάποιοι άλλοι....
Αναφορικά με την ύπαρξη βρικολάκων και λυκανθρώπων, τι να πώ...?
Μπορεί και να υπάρχουν, μπορεί κι όχι. Πάντως, αν υπάρχουν δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση να είναι όπως τους παρουσιάζει το Hollywood.
ValcromΝέο Μέλος
21/07/2005, 17:42:11
Mariha2912 mpravo re! Se ayto to themataki anaferthika sto proto mou post edo... Xaxa eixame ginei vides tote!!! (Ego eimai o matrix_ghost:P)

I won't change my way, it has to be this way...

AmazonaΜέλος
22/07/2005, 00:59:35

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΥΘΟΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟΙ ΜΥΘΟΙ!

ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΦΙΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"

ΨΑΓΜΕΝΟΣΝέο Μέλος
22/07/2005, 01:02:19

Πειραζει που δεν πιστευω λεξη απο όλα αυτα,τα οποια θεωρω παραμυθακια για μικρα παιδακια??

αυτα για αθανασιες ειναι..ακαταλυπτα!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟΙ.ΕΛΕΟΣ!!!!

"θυμίζεις κάτι από Ελλάδα..)

MAFIOSOΝέο Μέλος
22/07/2005, 11:35:57
ΦΙΛΕ ΨΑΓΜΕΝΕ,ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΝΩΣΤΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΖΗ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

N.M

22/07/2005, 13:13:17
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΥΠΗΡΞΑΝ .
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
22/07/2005, 13:42:45
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, Open Mind. Όπως ακριβώς τα είπες!
Από την άλλη σκέφτομαι το άλλο εγώ. Αν ήμασταν αθάνατοι ή αν γίνουμε αθάνατοι στο μέλλον, πράγμα απίθανο, μέσα σε λίγα χρόνια δεν θα είχαμε καταλάβει κάθε γωνιά της Γής με αποτέλεσμα να μην χωράμε....?
Λέω εγώ τώρα!
tptΜέλος
22/07/2005, 16:16:52
ΟPEN MIND KAI EΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΕΘΑΙΝΩΝ INCUBUS ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ(ΑΝ ΟΧΙ Η ΦΥΣΗ,ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ)ΚΑΜΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ(ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ),ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ.ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΤΙΤΙΣ......ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ,ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΡΚΙΝΟ,AIDS ΚΤΛ ΑΝ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ(ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΕ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ).
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ,ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΓΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΛΔ)Η ΑΠΛΩΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΜΕ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΑΠΛΗ ΤΥΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
22/07/2005, 17:20:02
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΗΣΜΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΖΩΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ
ΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ .

KrisnnaΜέλος
22/07/2005, 21:37:52
Άν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι μάλλον θα έχουν ξεπεράσει τα όρια τους, εγώ δέν το πιστεύω.
Έχω ακούσει για υπεραιωνόβιους 120, 130 ίσως και βάλε χρόνια αλλά δέν σημαίνει οτι έμειναν νέοι μέχρι εκείνη την μεγάλη ηλικία που έφθασαν. Το κατόρθωσαν λόγω της πολύ συγκρατημένης και υγιεινής τους ζωής. Δέν είχαν τίποτα το παράξενο ούτε το υπερφυσικό πάνω τους. Ίσως θα μπορούσαμε όλοι να το καταφέρουμε άν ακολουθούσαμε διαφορετικό τρόπο ζωής ορθολγικότερο απο τον συνηθισμένο.
Όσο για αυτά που λέει η Βίβλος για κάποιους Πατριάρχες που έζησαν 200 ή 300 χρόνια μάλλον κανείς πλέον δέν τα πιστεύει αφού ο μέσος όρος ζωής στην εποχή τους ήταν πολύ χαμηλότερος απο τον σημερινό.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

22/07/2005, 23:49:34
Krisnna, ίσως να φαινόμαστε νέοι αλλά να πεθαίνουμε και νέοι. Αυτό θα ήταν το καλύτερο...
ΨΑΓΜΕΝΟΣΝέο Μέλος
22/07/2005, 23:57:56

ΦΙΛΕ ΜΑΦΙΟΣΟ,
'ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΕΖΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ ΚΤΛ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ!
ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!!
ΕΣΥ,ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ...

και ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΕΤΣΙ...
¨
"θυμίζεις κατι απο ελλάδΑ..."

AmazonaΜέλος
23/07/2005, 00:01:06
ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕ Ο ΕΝΑΣ,ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ,ΟΚ!!

ΦΙΛΕ ΨΑΓΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΡΧΗΣΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ??

τς τς

AmazonaΜέλος
23/07/2005, 00:01:57
ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕ Ο ΕΝΑΣ,ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ,ΟΚ!!

ΦΙΛΕ ΨΑΓΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΡΧΗΣΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ??

τς τς

23/07/2005, 15:12:18
Ευχαριστούμε mariha2912 για την αναζήτηση

Πράγματι, είχε ανοίξει παλιότερα ένα παρόμοιο θέμα.
Τόσο παρόμοιο, που έχει και τον ίδιο ακριβώς τίτλο!

ATHANASIA

τα υπόλοιπα, τα ξέρετε
(η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί)

Καλή συνέχεια MAFIOSO

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!